WEBFEJLESZTÉS
BUDAPESTEN

A DOG & PONY GRAFIKUSAI A
KREATÍV WEBOLDAL DESIGN MESTEREI!

Webfejlesztés és UI/UX
szolgáltatások

Technikai megoldásainkkal hidat építünk céljaidhoz!

weblap készítés

Weboldal fejlesztés

Konverzió optimalizálás

weblap készítés

Webshop fejlesztés

Weboldal karbantartás

Weboldal design vállalkozásodra szabva – Egyedi igények, egyedi megvalósítás

A Dog and Pony kreatív webdesign ügynökség tapasztalt és elkötelezett csapata készen áll arra, hogy a webfejlesztés marketing minden területén tökéletesre csiszolja a céged online jelenlétét. Ha olyan webfejlesztő céget keresel Budapesten, ami kézzelfogható eredményeket tud produkálni az üzletednek, akkor jó helyen jársz!

Budapesti ügynökségünk webgrafikusai céges weboldalak tervezésével és készítésével, valamint profi webáruházak létrehozásával is foglalkoznak. A teljes körű fejlesztésen kívül meglévő WordPress honlapok gyorsításával is foglalkozunk, ugyanis weboldalak elkészítésén kívül azok rendszeres karbantartásában is számíthatsz ránk. Ha pedig úgy érzed, hogy az eddigi webfejlesztési és marketing erőfeszítéseid nem hozták meg az elvárt eredményeket, akkor új ügyfelek szerzésében is tudunk neked segíteni a konverziós rátád optimalizálásával.

Feladatod van számunkra? Webfejlesztő cégünk már készen áll a közös munkára!

Weboldal készítés budapest

1. Profi céges weboldal tervezés és készítés – Teljes körű fejlesztés

A weboldal készítés legmodernebb technikai megoldásait vonultatjuk fel, hogy céged számára a lehető legvonzóbb és leghatékonyabb honlapot tervezhessük meg. A profi webfejlesztés a budapesti marketing ügynökségünk feladata – te megálmodod, mi megvalósítjuk!

Egy honlap minőségét és sikerét leginkább a felhasználói élmény (user experience) és a design határozza meg. Minden potenciális vásárlód rohan és hihetetlenül türelmetlen. Minél előbb szeretnének megoldást találni a problémáikra. Ha a weboldalad nem tud helytállni ezeknek a követelményeknek (nem tölt be elég gyorsan, nem elég átlátható az oldalstruktúra vagy nem stimmel a weboldal design), akkor a vásárlóid könnyen úgy érezhetik, hogy csak vesztegetik az idejüket, és nagyobb valószínűséggel keresnek majd máshol megoldást.

Budapesti kreatív webdesign cégünk olyan reszponzív weboldalt fejleszt majd neked, ami minden SEO szempontnak is megfelel majd a tervezés során!

2. Weboldal karbantartás, WordPress honlap gyorsítás

Nincs se időd, se kedved a WordPress weboldalad vagy webáruházad karbantartásához? Azt se tudod, hogy hogyan kezdenél neki egy honlap gyorsításának? A Dog & Pony a webfejlesztés részeként minden további nélkül átvállalja ezt a feladatot tőled, hogy céged online jelenléte mindig naprakész legyen és megfeleljen a vásárlóid igényeinek Budapesten és azon kívül.

Vállalkozásod rendszeres fejlődéséhez ugyanúgy hozzátartozik a honlapod karbantartása. Ahogy a te üzleted is növekszik és új ügyfelekre teszel szert, sok tartalom és ajánlat már nem állja meg a helyét. És a tartalmat érintő változások még csak a jéghegy csúcsa. Egy weboldalnak az aktuális jogszabályoknak is meg kell felelnie, naprakész kell, hogy legyen a legújabb SEO szempontok alapján, a technikai változtatásokról nem is beszélve.

Ha inkább más területekre összpontosítanád a céges kapacitásaidat, akkor nyugodt szívvel ránk bízhatod a WordPress honlapod karbantartását. Gondoskodunk róla, hogy a nap 24 órájában profi benyomást kelthess a felhasználóidban!

Conversion rate optimization Budapest Hungary

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKEREIN!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

3. Profi webshop készítés – Teljes körű webáruház fejlesztés

Egy profi webshop készítésével új szintre emelheted a vállalkozásod értékesítési stratégiáját. A Dog & Pony minden egyes webáruház létrehozásánál a legmodernebb technikai megoldásokat alkalmazza (legyen szó a fizetési módok beállításáról vagy CRM rendszer létrehozásáról), hogy teljes körű szolgáltatást nyújthassunk Neked a webfejlesztés során.

Webgrafikusaink megtervezik a webáruházad struktúráját és design-ját, és gondoskodnak többek között a mobilbarát kialakításról, és a SEO szempontok érvényesítéséről is. Fontos, hogy már a legelején konzultáljunk az igényeidről, hogy minél inkább megfelelhessünk az elképzeléseidnek.

Olyan webshop motorokkal dolgozunk, mint például a WooCommerce, a Shopify, a Magento, az Opencart, a Bigcommerce, a Prestashop vagy a Barion.
Ne aggódj, megtaláljuk a számodra legmegfelelőbbet a webáruház fejlesztés során!

Webshop development Budapest Hungary

4. Konverzió optimalizálás – új ügyfelek szerzése a webshop konverziók növelésével

A konverzió optimalizálás egy olyan online marketing módszer, aminek a segítségével a Dog & Pony kreatív webdesign ügynöksége segít majd Neked új ügyfelek szerzésében.

A honlapod és a webshopod használhatósága nagyban befolyásolja a konverziók arányát. Ez az arány jelzi, hogy hány felhasználó konvertál vásárlóvá azok közül, akik ellátogatnak a weboldaladra. Ezért fontos, hogy a webáruház tulajdonosaként ne csak a látogatók számának a növelésére összepontosíts. Fontos, hogy olyan szempontok szerint alakítsuk ki a honlapod, amikkel hozzájárulhatunk az értékesítéseidhez.

Online marketing szakértőink, weboldalad analitikai eredményei alapján hoznak majd olyan adatvezérelt döntéseket, amik mindig figyelembe veszik a vásárlóid viselkedését.
Ha úgy érzed, hogy nem jönnek az eladások, akkor mi segítünk Neked új vásárlókat szerezni a webshop konverzió növeléssel!

 

Webfejlesztő cégünk már rengeteg sikeres weboldal és webáruház létrehozásáért felelt, így elég magabiztosak vagyunk abban, hogy a Te igényeidnek is meg tudunk felelni. Ne habozz megírni az igényeidet – a webfejlesztés teljes folyamata alatt számíthatsz a Dog & Pony budapesti marketing ügynökségére!

van egy projekted számunkra?

BESZÉLJÜNK RÓLA!

A DOG & PONY
SZOLGÁLTATÁSAI

Profi marketing szolgáltatások Budapesten és azon is túl

MIÉRT MI?

4 OK, HOGY MIÉRT MI VAGYUNK BUDAPEST LEGJOBB
MARKETING ÜGYNÖKSÉGE

4 OK, HOGY MIÉRT MI VAGYUNK BUDAPEST LEGJOBB MARKETING ÜGYNÖKSÉGE

360° - TELJES KÖRŰ MARKETING MEGOLDÁSOK

A tervezéstől a kivitelezésig minden lépésnél számíthatsz ránk és marketing szolgáltatásainkra.

TAPASZTALT & AGILIS SZAKEMBEREK

Csapatunk felkészült és harcban edzett,
több mint 200 projekt van a hátunk mögött.

KONKURENCIÁVAL SZEMBENI LÉPÉSELŐNY

A hazai piac átfogó ismeretében segítünk Neked mind a versenyképes marketing stratégia kialakításában, mind az áttörő megoldások megtalálásában.

KREATÍV & ADATVEZÉRELT GONDOLKODÁSMÓD

A Dog & Pony ügynökség egyszerre bír az adatvezérelt és a kreatív gondolkodás minden előnyével. Tökéletes kombináció a kimagasló eredményekért.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

5/5 - (80 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this