Online
marketing

A digitális marketing eszközeivel segítjük
több bevételhez ügyfeleinket

A Dog & Pony Marketing Szolgáltatásai

A te online sikered a mi küldetésünk!

Tanácsadás

Lead generálás

Google Ads

Hírlevél rendszer építése

online marketing kivitelezés

Stratégia és tervezés

performance-marketing

PPC

inbound-marketing

Inbound marketing

Online Marketing Ügynökség Budapest Szívében

Mit kapsz, ha összeadsz egy kutyát, egy lovat, és megszorzod egy csapat kreatív, online marketinges arccal? Eltaláltad, a Dog & Pony marketing ügynökséget!

Online marketing ügynökségként választékos ügyfélkörünk egyedi és sokféle problémáival szembesülünk nap mint nap. A mi feladatunk, hogy ne csak rövid-, de hosszútávú és hatékony megoldást nyújtsunk ügyfeleink számára, amit a hihetetlenül kompetens csapatunk, és a több mint 15 évnyi online marketing tapasztalatunk tesz lehetővé.

online marketinges

Mit csinál egy online marketing cég?

Egy online marketing ügynökség (vagy más néven digitális marketing ügynökség) sokféle lehet. Vannak olyan online marketing cégek, akik a marketing egy adott területére fókuszálnak (pl. SEO vagy PPC), mások pedig teljeskörű megoldást biztosítanak az ügyfeleik számára. A Dog & Pony egy olyan kreatív online marketing cég, ami teljes körű megoldást nyújt az ügyfelei számára.

Mi egy átlagos online marketing cég vagyunk – átlagon felüli tudással

A Dog & Pony online marketing cég csapata több mint 15 évnyi tapasztalattal a háta mögött már több száz vállalkozásnak segített.

Ügynökségünk a számokban is kimutatható eredményekben hisz. Digitális szakemberek vagyunk, akik a marketing tervet mindig a Te céged méretére, célcsoportjára, és üzleti környezetére szabják. Nem csupán a megfelelő célokat segítünk felállítani, hanem segítünk abban, hogy el is érd őket!

1. Online ügyfélszerzés lead generálással

Evidens, hogy minden cég szeretné növelni az ügyfélkörét és az eladásai számát. Azt viszont nem minden cég tudja, hogy mekkora szerepet játszik ebben az online leadek számának növelése.


Mi az a lead, és mi az online lead generálás?

Olyan kontaktok gyűjtése, amelyek valamilyen formában érdeklődést mutattak a vállalkozás szolgáltatásával vagy termékeivel kapcsolatban az online térben. Az online lead gyűjtés (vagy lead generálás) az ilyen és ehhez hasonló kontaktok begyűjtése valamilyen digitális formában, például hírlevélre való feliratkozás, nyereményjátékon való regisztráció, contact form-on leadott megkeresés, stb.

Online marketing cégünk a lead generálás segítségével a weboldal látogatókból megtalálja a potenciális vásárlókat. A Dog & Pony profi lead menedzsmentjével nemcsak a leadek számán, de azoknak a minőségén is tud javítani. Ha működő módszert keresel arra, hogy potenciális vásárlókat találj, akkor a Dog & Pony hozzáértő partnered lehet!

online marketinges

2. Facebook Ads hirdetés- és kampánykezelés – Facebook és Instagram hirdetések

A Facebook és Instagram hirdetések a felhasználókat magas hatékonysággal érik el nem csak asztali gépen, hanem mobil eszközökön is. A hirdetések mindenki számára elérhetőek, hogy így termékeid vagy szolgáltatásaid  Te is megfelelő célzással promotálhatosd, ezzel is népszerűsítve céged., Egy új termék bevezetése előtt a piac reakcióinak felmérésére is alkalmas egy ilyen platform.

Megfelelő stratégiai tervezéssel gyorsabban és nagyobb körben válhat elérhetővé a vállalkozásod a jövőbeli ügyfeleidnek, vásárlóidnak.

3. Google Ads hirdetés- és kampánykezelés – Google Ads, Google Shopping és Google Display hirdetések

A Dog & Pony Google Ads szakértői gyors és hatékony megoldást nyújtanak azoknak, akik rövid távon  szeretnének vásárlókat vagy leadeket szerezni. Ha gyors eredményekre van szükséged, a Google Ads segítségével elérheted a célközönségedet a számodra legrelevánsabb kulcsszavak alapján. A kulcsszavakat egy kulcsszókutatás keretein belül (és Veled egyeztetve) határozzuk meg, hogy csak azoknak mutassuk a hirdetéseidet, akik potenciális vevőid lehetnek.

A Dog & Pony online marketing cég segít neked megtalálni a vállalkozásod számára releváns felhasználókat!

dolgozzunk együtt céged sikerein!

ÍROK EGY ÜZENETET!

4. Keresőoptimalizálás – Havidíjas SEO szolgáltatás

A Dog & Pony keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, vagy SEO) szolgáltatásának segítségével céged weboldala hosszú távon is képes megfelelő érdeklődőket generálni.

Online marketing cégünk a SEO optimalizálás szolgáltatásával arra törekszik, hogy a weboldalad a legrelevánsabb kulcsszavakra való kereséseknél is az első Google találatok között foglaljon helyet az organikus (azaz nem fizetett) találati eredmények között.

Így még könnyebben találnak majd meg téged az új érdeklődők, és még hitelesebb választásnak fogsz tűnni a konkurenciához képest!

5. Tartalommarketing és szövegírás

A tartalommarketing a marketing cégek egyik alapszolgáltatása. Ide tartozik bármi olyan tartalom gyártása, amely azt a célt szolgálja, hogy a termékedet vagy szolgáltatásodat promotálja, úgy mint vizuális tartalom (kép, grafika, videó) vagy szöveges tartalom gyártása.

Az egyik legjobb módszer a céged népszerűsítésére és az új ügyfelek weboldalra terelésére a minőségi szöveges tartalom, tehát a SEO-fókuszú szövegírás. A szövegírás nemcsak a keresőoptimalizálást támogatja, hanem a tartalommarketing legjelentősebb részét is képezi. A szövegíráshoz tartozik például a termékoldalak eladásfókuszú szövegei, landing oldalak szövegei és a blog cikkek megírása is.

A Dog & Pony segít vállalkozásodnak az olyan tartalmak előállításában, amelyekkel értéket nyújthatsz az érdeklődőknek, és többek között a weboldalad forgalmát is növelheted!

online marketinges

6. SEO linképítés – Keresőoptimalizálás

Szeretnél előrébb kerülni a Google keresések találati listájában? A linképítés az egyik legmegbízhatóbb módszere, építőeleme a keresőoptimalizálásnak. A gyakorlatban a linképítés azt jelenti, hogy minőségi külső SEO-fókuszú cikkeket írunk, amelyekben linkeket helyezünk el, ezek a linkek pedig vállalkozásod weboldalára mutatnak. A SEO cikkeket magas látogatottságú weboldalakra rakjuk fel, ezáltal növelve az elhelyezett linkek értékét a keresőmotor szemében.

Ha egyszerre szeretnéd növelni a márkád hitelességét és a weboldalad forgalmát, akkor a Dog & Pony ebben is a segítségedre lehet!

7. Inbound marketing – a “vonzó” marketing

Az inbound marketing a fogyasztók bevonzására fókuszál és értékes, személyre szabott tartalmak létrehozásával vonzza be az ügyfeleket. Míg a kimenő (outbound) marketing általában megzavarja tartalmaival a közönséget (lásd a mindenki által jól ismert YouTube hirdetések), addig a bejövő vagy inbound marketing kapcsolatokat próbál kialakítani azzal, hogy a felhasználó egy adott problémájára nyújt megoldást.

van egy projekted számunkra?

BESZÉLJÜNK RÓLA!

GYIK

GYAKORI KÉRDÉSEK SZOLGÁLTATÁSUNKKAL KAPCSOLATBAN

MIK A LEGGYAKORIBB ONLINE MARKETING ESZKÖZÖK?

Az online marketingen belül leggyakrabban használt eszközök a kattintás alapú (PPC) hirdetések (közösségi média és kereső hirdetések), a keresőoptimalizálás (SEO), tartalommarketing és szövegírás, a linképítés és az inbound marketing.

MIT CSINÁL EGY ONLINE MARKETING CÉG?

Egy online marketing cég az internet-alapú csatornákon keresztül kommunikál egy vállalat márkájáról, termékeiről vagy szolgáltatásairól annak érdekében, hogy a megfelelő üzenet eljusson a potenciális vásárlókhoz.

ÜGYNÖKSÉGÜNK DIGITÁLIS MARKETING SZOLGÁLTATÁSAI

MINŐSÉGI MARKETINGSZOLGÁLTATÁSOK BUDAPESTEN ÉS AZON IS TÚL

Miért mi?

4 PÉLDA, HOGY MIÉRT MI VAGYUNK BUDAPEST LEGJOBB MARKETING ÜGYNÖKSÉGE

360° - TELJES KÖRŰ MARKETING MEGOLDÁSOK

A tervezéstől a kivitelezésig minden lépésnél számíthatsz ránk és marketing szolgáltatásainkra.

TAPASZTALT & AGILIS SZAKEMBEREK

Csapatunk felkészült és harcban edzett,
több mint 200 projekt van a hátunk mögött.

KONKURENCIÁVAL SZEMBENI LÉPÉSELŐNY

A hazai piac átfogó ismeretében segítünk Neked mind a versenyképes marketing stratégia kialakításában, mind az áttörő megoldások megtalálásában.

ADATVEZÉRELT & KREATÍV GONDOLKODÁSMÓD

A Dog & Pony ügynökség egyszerre bír az adatvezérelt és a kreatív gondolkodás minden előnyével. Tökéletes kombináció a kimagasló eredményekért.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

dogpony@marketingtanacsado.hu

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

4.8/5 - (56 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this