Weboldal
fejlesztés

PROFI CÉGES WEBOLDAL TERVEZÉS
ÉS KÉSZÍTÉS A DOG & PONY-NÁL!

Weboldalkészítés Budapesten

Egy saját céges weboldal készítése manapság már minden vállalkozás számára a kötelező kategóriába tartozik. A Dog & Pony profi weboldalkészítő csapata a megfelelő partner számodra, ha vállalkozásodnak logikusan felépített, egyedi megjelenésű és esztétikus weboldalt szeretnél fejleszteni itt, Budapesten.

Csapatunk a weboldalfejlesztés legmodernebb technikai megoldásait vonultatja fel, hogy céged számára a lehető legvonzóbb és leghatékonyabb honlapot készíthesse el. Amennyiben azon gondolkozol, hogy modern online jelenlétet alakítanál ki vállalkozásodnak, akkor a siker egyik legfontosabb kulcsa egy profi weboldal!

Egy weboldal minőségét leginkább a felhasználói élmény és a design határozza meg. Manapság mindenki rohan, és jól tudjuk, hogy a felhasználók hihetetlenül türelmetlenek. Minél hamarabb szeretnék megtalálni azt, amit keresnek. Így ha a lassú betöltési idő, bonyolult az oldalstruktúra vagy rossz a weboldal dizájnja, akkor könnyen úgy érezhetik, hogy csak vesztegetik az idejüket, és nagyobb valószínűséggel hagyják el az adott weboldalt.

weblap készítés

A weboldal használhatósága nagyban befolyásolja a konverziók arányát. A Dog & Pony weboldal tervezésnél pontosan ezért ötvözi a tiszta honlapstruktúra elméletét a  professzionális kivitelezés gyakorlatával, amely így összhangban nagyszerű felhasználói élményt nyújt minden egyes honlaplátogató számára.

Manapság elengedhetetlen, hogy egy cég reszponzív weboldallal rendelkezzen. Ezzel a tulajdonsággal weblapod minden eszközön ugyanazt a teljesítményt és élményt tudja nyújtani a felhasználóknak. Webfejlesztőink minden szükséges technikai és szakmai háttérrel rendelkeznek ahhoz, hogy hatékony weboldalt fejlesszenek vállalkozásod számára, amely növeli a befektetésed megtérülését (ROI).

Weboldaltervezőink innovatív és professzionális megközelítést alkalmaznak annak érdekében, hogy céges weboldalad vonzó legyen látogatóid számára. Ami az oldal valódi felhasználói élményét illeti, azt vállalkozásod üzleti tevékenységének megfelelő és hatékony webstruktúra kiépítésével tudjuk biztosítani.

SPECIALITÁSUNK A WEBOLDALFEJLESZTÉS – MI MINDENRE GONDOLUNK!


1. Weboldal tervezés SEO szempontok szerint

A Dog & Pony marketing ügynökség SEO szakértőinek és weboldalfejlesztőinek a közös munkája nyújt lehetőséget arra, hogy olyan weboldalt készítsünk céged számára, amely már az elejétől fogva Google-barát.

Egy új weboldal alapjai SEO szempontból nagyon fontosak. A SEO szabályait már a weboldal fejlesztés kezdetén be kell tartani, mivel ezeknek a sarokköveknek a megváltoztatása a későbbiekben már sokkal nagyobb erőfeszítést igényelhet.

Szerezz cégednek még nagyobb forgalmat egy SEO-alapokon fejlesztett weboldallal!


2. Mobilbarát felépítés: reszponzív weboldal készítés

Az általunk fejlesztett weboldalak 100%-ban reszponzívak, így a szemet gyönyörködtető design tökéletesen működik bármilyen képernyőméret esetén is, függetlenül attól, hogy a felhasználó asztali számítógépet, laptopot, tabletet vagy okostelefont használ. Garantáljuk, hogy az oldal bármilyen eszközön tökéletesen fog működni, és kielégíti a látogatók minden igényét!

Minden eszközön megjeleníthető honlapot tervezünk Neked!

weblap készítés

3. Felhasználói felület és élmény – UI/UX weboldal fejlesztés

A Dog & Pony weboldaltervező csapata professzionálisan ötvözi a UI és a UX tervezést, amellyel nagyban elősegítjük céges weboldalad látogatóinak könnyebb navigálását és konverzióját. A UI / UX optimalizálás nélkülözhetetlen lépés egy weboldal fejlesztésnél, mivel ez teszi lehetővé, hogy céges weboldalad egyszerre szép és felhasználóbarát is legyen, ami nagyban hozzájárul a konverziós arányod növeléséhez.

Csapatunk mindig készen áll felhasználóbarát weboldalt tervezni Neked!


4. WordPress weboldal készítés

A WordPress az egyik legszélesebb körben használt platform weboldal készítésnél. Népszerűségét többek között különösen a felhasználóbarát adminisztrációs felületének köszönheti. A Dog & Pony WordPress tervezőkből és fejlesztőkből álló csapata bármilyen vállalkozás számára személyre szabott honlapot tud készíteni. Csapatunk által fejlesztett WordPress oldalak gyorsak, reszponzívak, SEO-barátok, illetve egyedi és testre szabott dizájnnal rendelkeznek.

Van egy projekted számunkra?

Beszéljünk róla!

5. Optimalizált weboldali sebesség​

A betöltési sebesség az egyik legjelentősebb tulajdonság egy adott weboldal rangsorolási tényezői között, amelyet a Google figyelembe vesz. A webhely sebessége nemcsak SEO-szempontból fontos tényező, hanem a felhasználói élményt is nagyban befolyásolja, mivel egy lassú weboldal növeli a látogatók oldal elhagyási arányát.


6. Modern kódolás

A Dog & Pony weboldaltervezői mindig naprakészek a legújabb kódolási trendekkel kapcsolatban. Tervezőcsapatunk kizárólag a leginnovatívabb kódolási technikákkal dolgozik és olyan aktuális kódolási gyakorlatokat alkalmaz, mint például a CSS3, HTML5 vagy a Bootstrap. Az általunk fejlesztett weboldalakat ezekre az innovatív kódolási gyakorlatokra építjük, amelyek garantálják a kompatibilitást és a hosszú élettartamot.

7. Weboldal grafikai tervezés

A Dog & Pony weboldalkészítő csapata még a fejlesztési folyamat megkezdése előtt egyedi honlaptervet készít, így ügyfeleink már a weboldal tervezés elején láthatják grafikusunk elképzeléseit és így rögtön visszajelzést is adhatnak.

A kreatív weboldal tervének jóváhagyása után fejlesztőink a valóságba is átültetik azt!


8. Webshop fejlesztés

A Dog & Pony weboldalfejlesztő csapata automatizált és innovatív céges webshopokat is készít. Csapatunk bármilyen webshop motort és fizetési módot be tud építeni, így egy olyan céges webáruházat tudunk létrehozni, amely hosszú távon is megfelelően és hatékonyan tud működni.

YouTube advertising agency Budapest Hungary

PROFI CÉGES WEBOLDAL KÉSZÍTÉS – MI MINDENRE
ODAFIGYELÜNK!


1. Weboldaltervezés és weboldalfejlesztés

Meséld el nekünk elképzelésidet a vállalkozásodhoz illő tökéletes weboldalról és tervezőink valóra váltják számodra azokat!

Online marketing szakértőink mindenben segítenek a weboldaltervezés során: megalkotják az ideális Google- és felhasználóbarát struktúrát, valamint összegyűjtik és bemutatják a szükséges modulokat, funkciókat és részleteket. Ha a weboldal fejlesztése elkészült, tervezőink élesben is elérhetővé teszik azt az interneten.


2. Weboldal karbantartása

Mi minden általunk fejlesztett weboldalról gondoskodunk!

Elvégezzük a szükséges plugin frissítéseket, a WordPress legújabb verziójának telepítését, valamint a szöveg- és képmódosításokat. Ha bővíteni szeretnéd céges szolgáltatásaid körét vagy egy új landing page-re van szükséged, mi annak a tervezésében és a fejlesztésében is segíteni tudunk. Bármilyen probléma merülne fel weboldaladdal kapcsolatban, mi a lehető leghamarabb orvosoljuk azt!


3. WordPress adminisztrátori oktatóprogram

Ismerd meg a WordPress alapjait és légy felkészült honlapod tartalmának szerkesztésére!

A Dog & Pony minden ügyfele számára egyedi, házon belüli WordPress tanfolyamot biztosít, amely segítségével minden szükséges tartalmi módosítást te is el tudsz majd végezni. Rövid online bemutatót is tartunk, ahol ügyfélmenedzserünk részletekbe menően megmutatja a tartalomszerkesztéshez szükséges összes funkciót!

VAN EGY PROJEKTED SZÁMUNKRA?

BESZÉLJÜNK RÓLA!

GYIK

GYAKORI KÉRDÉSEK SZOLGÁLTATÁSUNKKAL KAPCSOLATBAN

HOGY NÉZ KI EGY PROFI CÉGES WEBOLDAL KÉSZÍTÉSE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE?

A céges weblap fejlesztésnek 8 fő lépése van:
1. Kezdeti meetingek, kutatás
2. Tervezés és konzultációk az ügyféllel
3. Design elemek beépítése
4. Tartalomkészítés és a weblap összerakása
5. Kódolás
6. Tesztelés és végső simítások
7. Az éles oldal elindítása
8. Weboldal indítás utáni karbantartás

MIÉRT ÉRI MEG KISZERVEZNED A WEBOLDAL TERVEZÉST ÉS FEJLESZTÉST?

A céges weboldal készítés során megedzett webfejlesztőink nem csak arra figyelnek, hogy elkészüljön az oldalad. Fontos, hogy a megfelelő működésen kívül a weblapod hozzájáruljon az üzletednek a növekedéséhez új érdeklődők és vásárlók szerzésével. Teljes körű szolgáltatást nyújtó online marketing ügynökségünk figyelembe veszi a SEO, valamint a UI/UX fejlesztés szempontjait is, és a további tartalmak tervezésében és létrehozásában is tud segíteni.

További webfejlesztői szolgáltatások

AZ ONLINE JELENLÉTEDET EGY ÚJ SZINTRE EMELJÜK!

webáruház készítése

Webshop fejlesztés

Weboldal karbantartás

Konverzió optimalizálás

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

+36 30 530 89 86

dogpony@marketingtanacsado.hu

@dogandpony.budapest

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

4.8/5 - (60 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this