CĂ©ges Facebook
oldal kezelĂ©se ✔

A Dog and pony csapata segĂ­t kiaknĂĄzni a Facebook
marketingben rejlƑ lehetƑsĂ©geket

Facebook oldal kezelĂ©se âžĄïž BĂ­zd magad a Dog and Pony marketing ĂŒgynöksĂ©g csapatĂĄra

Ismertebbé szeretnéd tenni mårkådat, szolgåltatåsodat? Nyitni szeretnél a social media felé, de nem tudod, hogy kezdj bele? Vålaszd a Dog and Pony csapatåt, és mi kézben tartjuk a Facebook oldalad kezelését!

HiĂĄba jelennek meg Ășjabb Ă©s Ășjabb versenytĂĄrsak, a Facebook a legnagyobb közössĂ©gi mĂ©diaplatform MagyarorszĂĄgon, Ă­gy elengedhetetlen vĂĄllalkozĂĄsod jelenlĂ©te. Legyen szĂł webshoprĂłl, egy adott termĂ©krƑl vagy szolgĂĄltatĂĄsrĂłl, attĂłl fĂŒggetlenĂŒl, hogy B2B vagy B2C piacra szĂĄnod.

Facebook page management services Budapest Hungary

TisztĂĄban kell lenned azzal, hogy egy vĂĄllalkozĂĄs Facebook oldalĂĄnak kezelĂ©se összetettebb feladat, mint egy ĂĄtlagos Facebook oldal. Igazi eredmĂ©nyeket pedig csak Ășgy tudsz felmutatni, ha szakĂ©rtƑ menedzsment ĂĄll a közössĂ©gi mĂ©dia platformod mögött.

Marketing cĂ©ljaid elĂ©rĂ©se Ă©rdekĂ©ben professzionĂĄlis stratĂ©giai tervet kĂ©szĂ­tĂŒnk, amely közvetlen a Te cĂ©lközönsĂ©gednek szĂłl, mindehhez pedig versenytĂĄrsaid tevĂ©kenysĂ©gĂ©t vesszĂŒk alapul.

Kiszerveznéd a marketingedet?

BeszĂ©ljĂŒnk rĂłla!

Céges Facebook oldal kezelése: Elengedhetetlen vållalkozåsod szåmåra!

A Facebook marketing szolgĂĄltatĂĄs szĂ©leskörƱ lehetƑsĂ©geket kĂ­nĂĄl a piacon, de ahhoz, hogy meg tudd szĂłlĂ­tani a cĂ©lközönsĂ©gedet, szakszerƱ cĂ©ges Facebook oldal kezelĂ©sre van szĂŒksĂ©ged. A nem megfelelƑ kommunikĂĄciĂłval akĂĄr ĂĄrthatsz is a brandednek.

A Dog and Pony Facebook marketing managerei segĂ­tsĂ©gĂ©vel hatĂ©kony közössĂ©gi mĂ©dia megjelenĂ©sre szĂĄmĂ­thatsz. SegĂ­tĂŒnk neked relevĂĄns követƑket szerezni Ă©s növeljĂŒk az elkötelezƑdĂ©sĂŒket azzal, hogy lĂ©nyegi, figyelemfelkeltƑ posztokat osztunk meg a hĂ­rfolyamodon.

Összefoglalva: ha professzionĂĄlis online marketing ĂŒgynöksĂ©gĂŒnkre bĂ­zod cĂ©ges Facebook oldaladnak kezelĂ©sĂ©t, vĂĄllalkozĂĄsod elĂ©rheti a cĂ©lközönsĂ©gĂ©t, növelheti a mĂĄrkaismertsĂ©gĂ©t, Ă©s a jelenlegi követƑid is nagyobb ösztönzĂ©st kaphatnak arra, hogy jobban kövessĂ©k a vĂĄllalkozĂĄsod online aktivitĂĄsait!

Facebook page management company Budapest Hungary

Facebook marketing szolgĂĄltatĂĄs – nĂĄlunk biztos kezekben tudhatod Facebook oldalad kezelĂ©sĂ©t!

Sok marketing cĂ©ggel ellentĂ©tben, a Dog and Pony teljes körƱ Facebook marketing szolgĂĄltatĂĄst biztosĂ­t, azaz a Facebook oldalad beĂĄllĂ­tĂĄsĂĄtĂłl kezdve a rendszeres kreatĂ­vokkal tĂĄrsĂ­tott posztokon ĂĄt az utolsĂł kommentig mi felĂŒgyeljĂŒk oldaladat.


1. Gyors Ă©s relevĂĄns vĂĄlaszadĂĄs

Nem kell aggĂłdnod a kommentek miatt!
Minden ĂŒgyfelĂŒnknek megvan a sajĂĄt Facebook oldal menedzsere, aki teljes körƱ ismeretekkel rendelkezik az adott brandrƑl, Ă­gy a bejövƑ ĂŒzenetekre a lehetƑ leggyorsabban tud relevĂĄns vĂĄlasszal szolgĂĄlni.


2. Egyedi Ă©s utĂĄnozhatatlan kreatĂ­vok

Olyan posztokat kĂ©szĂ­tĂŒnk, amikre bĂŒszke lehetsz!
Grafikusaink kĂ©szek professzionĂĄlis, egyedi tartalom lĂ©trehozĂĄsĂĄra, amely hƱen tĂŒkrözi vĂĄllalatod arculatĂĄt.


3. Több mint 10 éves tapasztalat

Költs kevesebbet, érj el többet!
Facebook oldal kezelĂ©ssel foglalkozĂł munkatĂĄrsaink szĂ©leskörƱ cĂ©g Ă©s szolgĂĄltatĂĄs palettĂĄval dolgoznak, Ă©s nap mint nap arra törekednek, hogy 2 lĂ©pĂ©ssel a versenytĂĄrsak elƑtt jĂĄrjanak.


4. Nagyobb megtĂ©rĂŒlĂ©s

Hadd növeljĂŒk az eladĂĄsaid!
A professzionĂĄlisan kezelt Ă©s optimalizĂĄlt Facebook oldal növelheti eladĂĄsaid szĂĄmĂĄt. Ha minket vĂĄlasztasz, szakĂ©rtƑink ezt a gyakorlatban is bebizonyĂ­thatjĂĄk!


5. RiportĂĄlĂĄs

HiszĂŒnk a szĂĄmokban!
Minden ĂŒgyfelĂŒnknek havi jelentĂ©st kĂ©szĂ­tĂŒnk, melyben minden relevĂĄns KPI-t (teljesĂ­tmĂ©nymutatĂłt) mĂ©rĂŒnk, hogy figyelemmel kĂ­sĂ©rhessĂŒk a Facebook oldalad eredmĂ©nyessĂ©gĂ©t.

Van egy projekted szĂĄmunkra?

BeszĂ©ljĂŒnk rĂłla!

A sikeres cĂ©ges Facebook oldal kezelĂ©se: lĂ©pĂ©srƑl lĂ©pĂ©sre

A Facebook marketing szolgĂĄltatĂĄsunk nem csak nĂ©hĂĄny poszt megĂ­rĂĄsĂĄbĂłl ĂĄll. MegtervezzĂŒk a kommunikĂĄciĂłt, megismerjĂŒk az ĂŒgyfĂ©l piacĂĄt, beĂĄllĂ­tjuk a cĂ©ges Facebook oldaladat Ă©s a grafikus kollĂ©gĂĄnknak köszönhetƑen hatĂ©kony kampĂĄnyokat indĂ­tunk.


1. Facebook oldal beĂĄllĂ­tĂĄsa: elsƑ lĂ©pĂ©s a hatĂ©kony kampĂĄnyhoz

A cĂ©ges Facebook oldalad olyan, mint egy online nĂ©vjegykĂĄrtya, amelyet odaadhatsz a közössĂ©gi mĂ©dia felhasznĂĄlĂłinak. Pont ezĂ©rt, hogy elĂ©rd a kĂ­vĂĄnt hatĂĄst, optimalizĂĄlni kell! ArrĂłl nem is beszĂ©lve, hogy SEO (keresƑoptimalizĂĄlĂĄs) szempontjĂĄbĂłl is nagyon fontos szerepet tölt be. SzakĂ©rtƑ kollĂ©gĂĄink nem csak beĂĄllĂ­tjĂĄk Facebook oldaladat, de igĂ©nyeid szerint optimalizĂĄljĂĄk is.


2. Facebook content gyårtås: cégedhez hƱen kommunikålunk!

Mivel a cĂ©ges Facebook oldalad kezelĂ©se sorĂĄn a Te nevedben kommunikĂĄlunk, fontos, hogy megĂ©rtsĂŒk a cĂ©ged Ă©rtĂ©keit Ă©s beszĂ©ljĂŒk a nyelvezetĂ©t. Minden egyĂŒttmƱködĂ©s elƑtt egy ĂŒgyfĂ©lfelmĂ©rƑt kĂŒldĂŒnk ki, melynek köszönhetƑen teljeskörƱen feltĂ©rkĂ©pezzĂŒk az ĂŒgyfeleinket, illetve bekĂ©rjĂŒk az arculati kĂ©zikönyvet is – ha rendelkeznek ilyennnel.


3. Facebook oldal kezelése mint CRM eszköz: A hosszantartó
kapcsolatok kulcsa

A Facebook oldal kezelĂ©se az ĂŒgyfĂ©lkapcsolat-kezelĂ©si cĂ©lokra is kiemelten szĂŒksĂ©gessĂ© vĂĄlt. LehetƑvĂ© teszi az ĂŒgyfelek szĂĄmĂĄra, hogy könnyebben felvegyĂ©k veled a kapcsolatot. Sajnos szĂĄmĂ­tanunk kell az esetleges negatĂ­v kommentekre, ĂŒzenetekere is, ezĂ©rt fontos, hogy ezeket az eseteket valaki a leggyorsabban Ă©s leghatĂ©konyabban kezelje. FelkĂ©szĂŒlt Ă©s elhivatott csapatunk leveszik rĂłlad a terhet azzal, hogy minden, a Facebook oldaladra beĂ©rkezƑ kĂ©rĂ©st kezelnek.

Állåshirdetés Facebookon

4. Hogyan gondoskodunk az állandó tartalomról? ElƑre dolgozunk!

CĂ©lunk, hogy az oldalon ne legyen fennakadĂĄs, melynek egyik alappillĂ©re az, hogy megtanultunk elƑre gondolkodni. A Facebook oldal kezelĂ©s egyik legfontosabb dokumentuma az elƑre megtervezett tartalomnaptĂĄr, vagy mĂĄs nĂ©ven content calendar. A Facebook marketing menedzser megtervezi, megĂ­rja posztokat, briefet kĂ©szĂ­t a vizuĂĄlis elemekrƑl, a grafikusunk pedig valĂłra vĂĄltja elkĂ©pzelĂ©seidet!


5. ElemzĂ©s Ă©s optimalizĂĄlĂĄs: Folyamatos fejlƑdĂ©s

Folyamatosan figyeljĂŒk követƑid Ă©s cĂ©lközönsĂ©ged interakciĂłit, hogy a tökĂ©letes Facebook posztokat, kampĂĄnyokkal tudjuk Ƒket kiszolgĂĄlni. Az ĂĄllandĂł optimalizĂĄlĂĄs eredmĂ©nye pedig a megfelelƑ tartalmak gyĂĄrtĂĄsa, hogy a lehetƑ legjobb elĂ©rĂ©seket produkĂĄlhassuk!


6. Riportok Ă©s meetingek: folyamatos kommunikĂĄciĂł

HabĂĄr mi mĂĄr könnyen kiigazodunk a szĂĄmokon, nem vĂĄrjuk el ĂŒgyfeleinktƑl, hogy havi 1 riportbĂłl vonjanak le következtetĂ©seket. Mi az ĂĄllandĂł ĂŒgyfĂ©l kommunikĂĄciĂłban Ă©s visszacsatolĂĄsban hiszĂŒnk. TĂĄmogatjuk a rendszeres meetingeket, ahol meghallgatjuk a felmerĂŒlƑ igĂ©nyeket, hogy közösen megĂĄllapĂ­thassuk a következƑ idƑszak cĂ©ljait!


7. A Facebook oldal kezelése: nem årulunk zsåkbamacskåt!

A cĂ©ges Facebook oldal kezelĂ©se nem egy fix ĂĄras tĂ©tel, hiszen szĂĄmba kell venni az ĂŒgyfĂ©l igĂ©nyeit, amelyek alapjĂĄn kialakĂ­thatjuk a dĂ­jszabĂĄst. AttĂłl fĂŒggƑen, hogy milyen Facebook marketing szolgĂĄltatĂĄst igĂ©nyelsz az alĂĄbbiak hatĂĄrozzĂĄk meg az ĂĄrat:

– Kell-e lĂ©trehozni Facebook oldalt? RendelkeztĂ©l mĂĄr Facebook oldallal?
– HĂĄny posztot szeretnĂ©l egy hĂłnapban?
– Milyen platformokat kezeljĂŒnk? Csak Facebook, vagy Instagram megjelenĂ©st is szeretnĂ©l?
– Milyen nagy a jelenlegi ĂŒgyfĂ©lköröd?
– Mik a cĂ©ljaid?

Ha szeretnĂ©d, hogy Facebool oldalad kezelĂ©sĂ©rƑl egy szakĂ©rtƑ marketing ĂŒgynöksĂ©g gondoskodjon, akkor kĂ©rj tƑlĂŒnk szemĂ©lyre szĂłlĂł ĂĄrajĂĄnlatot!

GYIK

GYAKORI KÉRDÉSEK SZOLGÁLTATÁSUNKKAL KAPCSOLATBAN

Miért fontos egy céges Facebook oldal kezelése, létrehozåsa?

Ahogy a neve is mutatja, egy cĂ©ges Facebook oldal segĂ­t a cĂ©lközönsĂ©gednek könnyebben megtalĂĄlni a vĂĄllalkozĂĄsodat az interneten. MĂ©g MagyarorszĂĄgon is rengeteg felhasznĂĄlĂł van jelen ezen a platformon: ha cĂ©gkĂ©nt nincs Facebook jelenlĂ©ted, akkor könnyen lemaradhatsz Ășj növekedĂ©si lehetƑsĂ©gekrƑl. ArrĂłl nem is beszĂ©lve, hogy Ă­gy sokkal nehezebb megelƑznöd a versenytĂĄrsaidat. A Facebook jelenlĂ©t azonban önmagĂĄban nem elĂ©g: akĂĄr kiszervezed a social media marketingedet egy ĂŒgynöksĂ©gnek, akĂĄr nem, egy cĂ©ges Facebook oldal kezelĂ©se folyamatos törƑdĂ©st igĂ©nyel!

MiĂ©rt van szĂŒksĂ©g arra, hogy egy hozzĂĄĂ©rtƑ, Facebook marketing cĂ©g kezelje oldalunkat?

BĂĄr mindig dönthetsz Ășgy, hogy sajĂĄt magad kezeled vĂĄllalkozĂĄsod Facebook-oldalĂĄt, mindig mĂ©rlegelned kell a professzionĂĄlis közössĂ©gi mĂ©dia ĂŒgynöksĂ©gek segĂ­tsĂ©gĂ©nek igĂ©nybevĂ©telĂ©nek lehetsĂ©ges elƑnyeit. Ez nemcsak költsĂ©ghatĂ©konyabb, mint egy belsƑ csapat teljes munkaidƑs fizetĂ©sĂ©nek kifizetĂ©se (mivel itt csak a szĂŒksĂ©ges projektekĂ©rt fizetsz), de sokkal jelentƑsebb eredmĂ©nyekhez vezethet. Egy digitĂĄlis marketing ĂŒgynöksĂ©gnek sokkal több tapasztalata van nyeresĂ©ges cĂ©ges Facebook oldalak kezelĂ©sĂ©ben.

Sok Facebook marketing cĂ©g van a piacon – mi alapjĂĄn vĂĄlasszak?

A Facebook marketing cĂ©gek listĂĄja a növekvƑ kereslet miatt folyamatosan bƑvĂŒl. MielƑtt vĂĄlasztanĂĄl Ă©rdemes szem elƑtt tartani a sajĂĄt igĂ©nyeidet, Ă©s az alapjĂĄn kivĂĄlasztani a szĂĄmodra megfelelƑ Facebook marketing cĂ©get. FƑ szempontok közĂ© tartozik a megfelelƑ szaktudĂĄs, a kliensek szĂĄma Ă©s a kliensek miensĂ©ge. A nagyobb cĂ©gek, bĂĄr lehet, hogy szĂ©leskörƱ szakĂ©rtƑi gĂĄrda ĂĄll mögöttĂŒk, a rengeteg ĂŒgyfĂ©l miatt nem mindig tudnak elĂ©g hangsĂșlyt fektetni egy adott ĂŒgyfĂ©lre, nehezebb velĂŒk a kommunikĂĄciĂł a szoros idƑbeosztĂĄs miatt. A kisebb cĂ©geknĂ©l megvĂĄlogatjĂĄk a munkatĂĄrsakat, kevesebb ĂŒgyfĂ©llel rendelkeznek, Ă­gy jobban tudnak koncentrĂĄlni klienseikre.

Tovåbbi közösségi média szolgåltatåsok

BIZTOSRA VEHETED, HOGY NYOMOT FOGSZ HAGYNI A SOCIAL MÉDIÁBAN!

Facebook hirdetés

Facebook toborzĂł kampĂĄny

Instagram hirdetés

inbound-marketing

Nyereményjåték szervezés

YouTube hirdetés

    • LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

      KĂ©rlek, add meg az alĂĄbbi adatokat
      Ă©s mi rövidesen visszajelzĂŒnk.

  • Ez a mezƑ az Ă©rvĂ©nyesĂ­tĂ©shez van Ă©s ĂŒresen kell hagyni.

+36 30 530 89 86

dogpony@marketingtanacsado.hu

@dogandpony.budapest

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ĂŒgynöksĂ©g

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ĂŒgynöksĂ©g

4.9/5 - (78 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this