Céges Facebook
oldal kezelése ✔️

A Dog and pony csapata segít kiaknázni a Facebook
marketingben rejlő lehetőségeket

Facebook oldal kezelése ➡️ Bízd magad a Dog and Pony marketing ügynökség csapatára

Ismertebbé szeretnéd tenni márkádat, szolgáltatásodat? Nyitni szeretnél a social media felé, de nem tudod, hogy kezdj bele? Válaszd a Dog and Pony csapatát, és mi kézben tartjuk a Facebook oldalad kezelését!

Hiába jelennek meg újabb és újabb versenytársak, a Facebook a legnagyobb közösségi médiaplatform Magyarországon, így elengedhetetlen vállalkozásod jelenléte. Legyen szó webshopról, egy adott termékről vagy szolgáltatásról, attól függetlenül, hogy B2B vagy B2C piacra szánod.

Facebook page management services Budapest Hungary

Tisztában kell lenned azzal, hogy egy vállalkozás Facebook oldalának kezelése összetettebb feladat, mint egy átlagos Facebook oldal. Igazi eredményeket pedig csak úgy tudsz felmutatni, ha szakértő menedzsment áll a közösségi média platformod mögött.

Marketing céljaid elérése érdekében professzionális stratégiai tervet készítünk, amely közvetlen a Te célközönségednek szól, mindehhez pedig versenytársaid tevékenységét vesszük alapul.

Kiszerveznéd a marketingedet?

Beszéljünk róla!

Céges Facebook oldal kezelése: Elengedhetetlen vállalkozásod számára!

A Facebook marketing szolgáltatás széleskörű lehetőségeket kínál a piacon, de ahhoz, hogy meg tudd szólítani a célközönségedet, szakszerű céges Facebook oldal kezelésre van szükséged. A nem megfelelő kommunikációval akár árthatsz is a brandednek.

A Dog and Pony Facebook marketing managerei segítségével hatékony közösségi média megjelenésre számíthatsz. Segítünk neked releváns követőket szerezni és növeljük az elköteleződésüket azzal, hogy lényegi, figyelemfelkeltő posztokat osztunk meg a hírfolyamodon.

Összefoglalva: ha professzionális online marketing ügynökségünkre bízod céges Facebook oldaladnak kezelését, vállalkozásod elérheti a célközönségét, növelheti a márkaismertségét, és a jelenlegi követőid is nagyobb ösztönzést kaphatnak arra, hogy jobban kövessék a vállalkozásod online aktivitásait!

Facebook page management company Budapest Hungary

Facebook marketing szolgáltatás – nálunk biztos kezekben tudhatod Facebook oldalad kezelését!

Sok marketing céggel ellentétben, a Dog and Pony teljes körű Facebook marketing szolgáltatást biztosít, azaz a Facebook oldalad beállításától kezdve a rendszeres kreatívokkal társított posztokon át az utolsó kommentig mi felügyeljük oldaladat.


1. Gyors és releváns válaszadás

Nem kell aggódnod a kommentek miatt!
Minden ügyfelünknek megvan a saját Facebook oldal menedzsere, aki teljes körű ismeretekkel rendelkezik az adott brandről, így a bejövő üzenetekre a lehető leggyorsabban tud releváns válasszal szolgálni.


2. Egyedi és utánozhatatlan kreatívok

Olyan posztokat készítünk, amikre büszke lehetsz!
Grafikusaink készek professzionális, egyedi tartalom létrehozására, amely hűen tükrözi vállalatod arculatát.


3. Több mint 10 éves tapasztalat

Költs kevesebbet, érj el többet!
Facebook oldal kezeléssel foglalkozó munkatársaink széleskörű cég és szolgáltatás palettával dolgoznak, és nap mint nap arra törekednek, hogy 2 lépéssel a versenytársak előtt járjanak.


4. Nagyobb megtérülés

Hadd növeljük az eladásaid!
A professzionálisan kezelt és optimalizált Facebook oldal növelheti eladásaid számát. Ha minket választasz, szakértőink ezt a gyakorlatban is bebizonyíthatják!


5. Riportálás

Hiszünk a számokban!
Minden ügyfelünknek havi jelentést készítünk, melyben minden releváns KPI-t (teljesítménymutatót) mérünk, hogy figyelemmel kísérhessük a Facebook oldalad eredményességét.

Van egy projekted számunkra?

Beszéljünk róla!

A sikeres céges Facebook oldal kezelése: lépésről lépésre

A Facebook marketing szolgáltatásunk nem csak néhány poszt megírásából áll. Megtervezzük a kommunikációt, megismerjük az ügyfél piacát, beállítjuk a céges Facebook oldaladat és a grafikus kollégánknak köszönhetően hatékony kampányokat indítunk.


1. Facebook oldal beállítása: első lépés a hatékony kampányhoz

A céges Facebook oldalad olyan, mint egy online névjegykártya, amelyet odaadhatsz a közösségi média felhasználóinak. Pont ezért, hogy elérd a kívánt hatást, optimalizálni kell! Arról nem is beszélve, hogy SEO (keresőoptimalizálás) szempontjából is nagyon fontos szerepet tölt be. Szakértő kollégáink nem csak beállítják Facebook oldaladat, de igényeid szerint optimalizálják is.


2. Facebook content gyártás: cégedhez hűen kommunikálunk!

Mivel a céges Facebook oldalad kezelése során a Te nevedben kommunikálunk, fontos, hogy megértsük a céged értékeit és beszéljük a nyelvezetét. Minden együttműködés előtt egy ügyfélfelmérőt küldünk ki, melynek köszönhetően teljeskörűen feltérképezzük az ügyfeleinket, illetve bekérjük az arculati kézikönyvet is – ha rendelkeznek ilyennnel.


3. Facebook oldal kezelése mint CRM eszköz: A hosszantartó
kapcsolatok kulcsa

A Facebook oldal kezelése az ügyfélkapcsolat-kezelési célokra is kiemelten szükségessé vált. Lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy könnyebben felvegyék veled a kapcsolatot. Sajnos számítanunk kell az esetleges negatív kommentekre, üzenetekere is, ezért fontos, hogy ezeket az eseteket valaki a leggyorsabban és leghatékonyabban kezelje. Felkészült és elhivatott csapatunk leveszik rólad a terhet azzal, hogy minden, a Facebook oldaladra beérkező kérést kezelnek.

Facebook page management agency Budapest Hungary

4. Hogyan gondoskodunk az állandó tartalomról? Előre dolgozunk!

Célunk, hogy az oldalon ne legyen fennakadás, melynek egyik alappillére az, hogy megtanultunk előre gondolkodni. A Facebook oldal kezelés egyik legfontosabb dokumentuma az előre megtervezett tartalomnaptár, vagy más néven content calendar. A Facebook marketing menedzser megtervezi, megírja posztokat, briefet készít a vizuális elemekről, a grafikusunk pedig valóra váltja elképzeléseidet!


5. Elemzés és optimalizálás: Folyamatos fejlődés

Folyamatosan figyeljük követőid és célközönséged interakcióit, hogy a tökéletes Facebook posztokat, kampányokkal tudjuk őket kiszolgálni. Az állandó optimalizálás eredménye pedig a megfelelő tartalmak gyártása, hogy a lehető legjobb eléréseket produkálhassuk!


6. Riportok és meetingek: folyamatos kommunikáció

Habár mi már könnyen kiigazodunk a számokon, nem várjuk el ügyfeleinktől, hogy havi 1 riportból vonjanak le következtetéseket. Mi az állandó ügyfél kommunikációban és visszacsatolásban hiszünk. Támogatjuk a rendszeres meetingeket, ahol meghallgatjuk a felmerülő igényeket, hogy közösen megállapíthassuk a következő időszak céljait!


7. A Facebook oldal kezelése: nem árulunk zsákbamacskát!

A céges Facebook oldal kezelése nem egy fix áras tétel, hiszen számba kell venni az ügyfél igényeit, amelyek alapján kialakíthatjuk a díjszabást. Attól függően, hogy milyen Facebook marketing szolgáltatást igényelsz az alábbiak határozzák meg az árat:

– Kell-e létrehozni Facebook oldalt? Rendelkeztél már Facebook oldallal?
– Hány posztot szeretnél egy hónapban?
– Milyen platformokat kezeljünk? Csak Facebook, vagy Instagram megjelenést is szeretnél?
– Milyen nagy a jelenlegi ügyfélköröd?
– Mik a céljaid?

Ha szeretnéd, hogy Facebool oldalad kezeléséről egy szakértő marketing ügynökség gondoskodjon, akkor kérj tőlünk személyre szóló árajánlatot!

GYIK

GYAKORI KÉRDÉSEK SZOLGÁLTATÁSUNKKAL KAPCSOLATBAN

Miért fontos egy céges Facebook oldal kezelése, létrehozása?

Ahogy a neve is mutatja, egy céges Facebook oldal segít a célközönségednek könnyebben megtalálni a vállalkozásodat az interneten. Még Magyarországon is rengeteg felhasználó van jelen ezen a platformon: ha cégként nincs Facebook jelenléted, akkor könnyen lemaradhatsz új növekedési lehetőségekről. Arról nem is beszélve, hogy így sokkal nehezebb megelőznöd a versenytársaidat. A Facebook jelenlét azonban önmagában nem elég: akár kiszervezed a social media marketingedet egy ügynökségnek, akár nem, egy céges Facebook oldal kezelése folyamatos törődést igényel!

Miért van szükség arra, hogy egy hozzáértő, Facebook marketing cég kezelje oldalunkat?

Bár mindig dönthetsz úgy, hogy saját magad kezeled vállalkozásod Facebook-oldalát, mindig mérlegelned kell a professzionális közösségi média ügynökségek segítségének igénybevételének lehetséges előnyeit. Ez nemcsak költséghatékonyabb, mint egy belső csapat teljes munkaidős fizetésének kifizetése (mivel itt csak a szükséges projektekért fizetsz), de sokkal jelentősebb eredményekhez vezethet. Egy digitális marketing ügynökségnek sokkal több tapasztalata van nyereséges céges Facebook oldalak kezelésében.

Sok Facebook marketing cég van a piacon – mi alapján válasszak?

A Facebook marketing cégek listája a növekvő kereslet miatt folyamatosan bővül. Mielőtt választanál érdemes szem előtt tartani a saját igényeidet, és az alapján kiválasztani a számodra megfelelő Facebook marketing céget. Fő szempontok közé tartozik a megfelelő szaktudás, a kliensek száma és a kliensek miensége. A nagyobb cégek, bár lehet, hogy széleskörű szakértői gárda áll mögöttük, a rengeteg ügyfél miatt nem mindig tudnak elég hangsúlyt fektetni egy adott ügyfélre, nehezebb velük a kommunikáció a szoros időbeosztás miatt. A kisebb cégeknél megválogatják a munkatársakat, kevesebb ügyféllel rendelkeznek, így jobban tudnak koncentrálni klienseikre.

További közösségi média szolgáltatások

BIZTOSRA VEHETED, HOGY NYOMOT FOGSZ HAGYNI A SOCIAL MÉDIÁBAN!

Facebook hirdetés

Facebook toborzó kampány

Instagram hirdetés

inbound-marketing

Nyereményjáték szervezés

YouTube hirdetés

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

+36 30 530 89 86

dogpony@marketingtanacsado.hu

@dogandpony.budapest

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

4.9/5 - (78 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this