Webshop
készítés

Profi webáruház készítés Budapesten!

Webshopkészítés ➡️ Budapesten

A webshopkészítés lehetőséget biztosít arra, hogy vállalkozásod értékesítési stratégiáját egy új szintre emelhesd. A Dog & Pony budapesti marketingügynöksége kész, hogy a legmodernebb gyakorlati és technikai megoldásokkal felvértezve egy profi webáruház létrehozásával online támogatást adjon értékesítési céljaid eléréséhez.

Egy profi webshop fejlesztéséhez számos olyan beépített funkcióra van szükség, mint amilyen például a különböző fizetési vagy logisztikai megoldások, valamint ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) és könyvelési rendszerek. Minél több felhasználóbarát funkciót építesz be az oldalába, az annál inkább megkönnyíti céged számára a weboldal működtetését, illetve vásárlóidnak is kényelmesebbé teszi annak használatát.

A Dog & Pony webshopfejlesztő csapata kész bármilyen típusú vállalkozás számára profi webshopot építeni, beleértve a webshop struktúrájának a felépítését, a design megtervezését és, ha szükséges, a különböző harmadik féltől származó kiegészítők integrációját is.

Webshop fejlesztés

A nulladik pont a veled, mint megrendelővel történő konzultáció – ez is fontos része a webshop tervezésnek. Ezt követően felépítjük a webáruház struktúráját, kiválasztjuk és beépítjük céged igényeinek és a webshop fő tulajdonságainak megfelelő összes szükséges és kiválasztott kiegészítő funkciót, végül elkészítjük az egyedi és modern arculatot.

Az általunk készített webáruházak megbízható rendszerekre épülnek. A legfejlettebb technikai megoldások segítségével bármilyen olyan szükséges funkciót hozzá tudunk adni céged webshopjához, amire annak csak szüksége lehet.

A letisztult megjelenés és a vásárlási folyamat megkönnyítése egy webáruház sikerének legfőbb kulcsa. Ennek érdekében a Dog & Pony csapata egyszerű és letisztult megjelenésre törekszik a webshop fejlesztés során, és olyan átlátható vásárlási folyamatot épít fel, amelynek gyakorlati működőképessége a céges eladáósokban is meg fog mutatkozni.

Webshopfejlesztőink évtizedes gyakorlata és az elkészített webáruházak során összegyűlt tapasztalat a biztosíték arra, hogy a Dog & Pony olyan webáruházat képes céged számára létrehozni, amely valóban hozzájárul az eladások számának növeléséhez.

SPECIALITÁSUNK A WEBÁRUHÁZ TERVEZÉS ÉS FEJLESZTÉS


1. Webáruház készítés SEO szempontok szerint

A Dog & Pony SEO szakembereinek és webshopfejlesztőinek csapata garantálja a Google-barát webshopot. A webáruházad készítése során minden esetben az alapvető SEO elvek mentén járunk el, amelyek így már a bevezetés kezdetétől fogva képesek organikus forgalmat generálni.

Szerezz SEO nagyságú előnyt már a rajt pillanatában!

webáruház készitese

2. Mobilbarát webáruház létrehozása – Reszponzív webshop készítés

A Dog & Pony által fejlesztett webshopok minden esetben reszponzívak, így a lenyűgöző dizájnnal felépített weblap bármilyen eszközön hibátlanul működik, legyen szó asztali számítógépről, laptopról, tabletről vagy okostelefonról. Ennek köszönhetően vásárlóid számára az egész vásárlási folyamat egyszerűbbé és kényelmesebbé válik.

Legyen céged elérhető bármilyen eszközön!

3. Felhasználói felület és élmény – UI/UX webshop fejlesztés

A Dog & Pony UI és UX tervezőcsapata segít abban, hogy webáruházadban a vásárlók számára kézenfekvő legyen a navigálás. Egy webshop UX / UI optimalizálása igen nagy hatással van a konverziós arányra, hiszen lerövidíti a vásárlási folyamatot és egyértelműbbé teszi a beépített funkciókat.

Legyen webáruházadban egyszerű és élvezetes a vásárlás!

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKERÉN!

Lépj velünk kapcsolatba!

4. Változatos webshop motorok

A Dog & Pony profi webshopkészítő csapata segít megtalálni a vállalkozásod számára ideális webshop motort! Fejlesztőink bármilyen webshop motort és fizetési módot képesek összekötni, így leendő webáruházadat teljes mértékben vállalkozásodra tudjuk szabni. Csapatunk rátermettségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy olyan webshop motorokkal dolgozik, mint például a WooCommerce, a Shopify, a Magento, az Opencart, a Bigcommerce, a Prestashop vagy a Barion.

Mi szolgáltatjuk webshopod motorjához az üzemanyagot!


5. Optimális sebességű webáruház létrehozása

Egy webáruház létrehozásánál a betöltési sebessége jelentős hatással van a Google rangsorolására. Azonban az oldal sebessége nemcsak erre, hanem a felhasználói élményre is nagy hatással van. Egy lassú weboldal jelentősen csökkentheti a konverziók számát, így közvetlen összefüggés van a weblapról történő visszafordulási arány és egy webshop betöltési sebessége között. Minél lassabb az oldal, annál magasabb ez az arány.

Előzd jobbról a versenytársaidat!


6. Modern kódolás

A Dog & Pony fejlesztőcsapata a gyakorlatban is követi a legújabb kódolási trendeket. Mi kizárólag a leginnovatívabb kódolási gyakorlatokat alkalmazzuk, mint amilyen a CSS3, HTML5 és Bootstrap, amelyek garantálják webshopod hosszú távú, stabil és gyors működését. A legmodernebb kódolási technikákkal a kifogástalan működés érdekében.

Ahogyan a Dog and Pony csinálja!


7. Webshop grafikai tervezés

A Dog & Pony tervezői olyan egyedi és különleges megjelenést készítenek webáruházad számára, amely képes lesz azt teljes mértékben megkülönböztetni versenytársaid webáruházaitól. Meséld el nekünk az álmaidat és elképzeléseidet, tervezőink valóra váltják azokat! Animált modulok, infógrafikák, egyedi ikonok… a Dog and Pony-nál a kreativitásnak csak a képzelet szabhat határt!

Kápráztasd el vásárlóidat webáruházad modern és kreatív megjelenésével, amely biztosan megkülönböztet a többiektől!

Webshop development Budapest Hungary

WEBSHOP KÉSZÍTÉS – MONDD EL, MIRE VAN SZÜKSÉGED, NÁLUNK MEGKAPOD!


1. Webshop tervezés és fejlesztés

Meséld el nekünk vállalkozásod történetét, és adj minél több információt termékeidről és szolgáltatásaidról –, így aztán igazán profi webshop készítésre számíthatsz a Dog and Pony-tól. Digitális marketing szakértőink egy átlátható, Google- és felhasználóbarát webstruktúrát hoznak létre, megvalósítva az összes szükséges modult, funkciót és szekciót, amire csak szükséged lehet.

Növeld céged profitját webáruházodon keresztül!!


2. Webshop karbantartás

A Dog & Pony indulás után is gondoskodik céged webshopjáról! Fejlesztőink elvégzik a szükséges plugin frissítéseket, az új termékek vagy szolgáltatások feltöltését, valamint a szöveg- vagy fotómódosításokat is. Bármilyen probléma merül fel webshopoddal kapcsolatban, fejlesztőink a lehető leghamarabb megoldással rukkolnak elő!

A Dog & Pony mindent kézben tart!

VAN EGY PROJEKTED SZÁMUNKRA?

BESZÉLJÜNK RÓLA!

GYIK

GYAKORI KÉRDÉSEK SZOLGÁLTATÁSUNKKAL KAPCSOLATBAN

HOGY NÉZ KI EGY PROFI WEBSHOP KÉSZÍTÉSE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE?

A webshop fejlesztésnek 10 fő lépése van:
1. Kutatás és konzultáció az ügyféllel
2. A webshop struktúrájának a megtervezése
3. Webshop design tervek bemutatása
4. Tartalomgyártás és a termékek feltöltése
5. Fizetési lehetőségek hozzáadása
6. Szállítási módszerek tisztázása
7. Kódolás
8. Tesztelés és végső simítások
9. Éles webshop elindítása
10. Webshop fejlesztés utáni karbantartás

MIÉRT ILYEN FONTOS A WEBÁRUHÁZ FEJLESZTÉS SORÁN A KERESŐOPTIMALIZÁS (SEO)?

A webáruházak létrehozásánál sem szabad a SEO, azaz a keresőoptimalizálási folyamatokat figyelmen kívül hagyni. A SEO az egyik legjobban megtérülő online marketing módszer hosszú távon, amellyel új érdeklődőket és vásárlókat szerezhetsz organikus, azaz nem fizetett úton. Ehhez szükséges a releváns kulcsszavak alapján elkészíteni a szöveges tartalmaidat, de a technikai és külső SEO-ra is érdemes figyelmet szánnod, ha jobb rangsort szeretnél elérni a Google találati eredményei között.

További webfejlesztői szolgáltatások

AZ ONLINE JELENLÉTEDET EGY ÚJ SZINTRE EMELJÜK!

weblap készítés

Weboldal fejlesztés

Weboldal karbantartás

Konverzió optimalizálás

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

+36 30 530 89 86

dogpony@marketingtanacsado.hu

@dogandpony.budapest

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

4.9/5 - (52 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this