Grafikai anyagok tervezése a Dog & Pony ügynökségnél

Szegeződjön rád minden szem!

Mi is az a grafikai tervezés?

Egyszerűn szólva minden a grafikai tervezés területéhez tartozik, ami a vizuális üzenetet közvetít a célközönséged felé. Céged online vagy nyomtatott formájú reprezentációja tolmácsolja annak identitását és értékeit, illetve segít megkülönböztetni azt a konkurenciától.

A grafika, a színek és formák azok, amelyek megragadják a már meglévő és leendő ügyfeleid figyelmét, ezért azoknak egyedieknek és személyre szabottaknak kell lenniük! Az egyediség rendkívül fontos, mivel napjaink marketing hangzavarában a célközönségnek csupán csak néhány másodperce van arra, hogy észrevegyen és ez maradandó és pozitív benyomást keltsen benne. Ki kell tűnnöd a konkurencia közül! Céged grafikai anyaga egyben annak névjegye is, amivel a későbbiekben azonosítani fogják.

Corporate brand identity design Hungary

A grafikai tervezés egy igazi frontvonalbeli marketingeszköz, ezért az erre fordított minden egyes forintot jó helyre történő befektetésként kell kezelni! Az egyenlet lenyűgözően egyszerű:

Professzionális, esztétikus és kreatív grafikus megjelenés ➡️ a konkurenciától való eltérés➡️ nagyobb figyelem ➡️ több ügyfél ➡️ nagyobb bevétel.

Bízd céged grafikai tervezését a Dog & Pony grafikai ügynökség kreatív és harcedzett grafikusaira, hadd álmodjunk meg egy olyan arculatot céged számára, amelyre méltán lehetsz büszke!

Grafikai anyagok tervezése profiktól: ezért éri meg vállalkozásod számára

Amennyiben nem vagy jártas a grafikai tervezés területén, úgy feltétlenül javasoljuk, hogy csakis szakemberek bevonásával alkoss új céges arculatot! A Dog & Pony grafikusai ebben a világban élnek, ezt lélegzik be, ezért, ha valakire mindezt nyugodt szívvel rábízhatod, akkor azok a mi grafikusaink!


1. Céged helye a játékmezőn

Ha csak a legnagyobb, általad is ismert cégeket vesszük alapul, láthatod, hogy mindegyikük, akár a legapróbb arculati részletről is könnyen azonosítható. Nem véletlen, hiszen ezeknek a cégeknek a megjelenésén szakemberek hada dolgozott és dolgozik a mai napig. Miért választanál te más utat?

A Dog & Pony grafikai ügynökség tervezőcsapata egyedi és könnyen azonosítható arculatot tervez céged számára!


2. A grafikai tervezés szerepe a marketingben

A grafikai tervezés célja, hogy vizuális kommunikációt kezdeményezzen a célközönségeddel. Ez csak akkor érhető el, ha a célközönségedre és a vállalkozásodra optimalizált arculattal rendelkezel. Ezzel céged minden fontos értéke könnyen, egyszerűen és gyorsan kommunikálható.

A Dog & Pony grafikai ügynökség tökéletesen cégedre szabja annak leendő arculatát!

Corporate brand identity design Budapest

3. Kiugró eladások

A megfelelő grafikai anyagokkal pontosan azt fogod cégedről kommunikálni, amit szeretnél. Ezzel felkelted a célközönséged figyelmét, akik igen nagy valószínűséggel érdeklődőkből vásárlókká fognak avanzsálni.


4. Bizalomépítés grafikai anyagokkal

Az esztétikus, kreatív és professzionális arculat bizalmat kelt. A bizalom pedig vásárlókat hoz. Ahhoz, hogy a célközönséged a bizalmába fogadjon, olyan grafikai anyagokra van szükséged, amelyek képesek kommunikálni ezeket az értékeket.


5. Egységben az erő

A Dog & Pony grafikai ügynökség nemcsak arculatot formál és kommunikál, hanem egy egységes megjelenést is hoz létre. A szakmában ezt úgy hívják, hogy arculati kézikönyv, amely a megjelenés minden formáját, – a honlaptól kezdve, az óriásplakát hirdetésen át, a névjegyekig – minden grafikai anyagot lefed, így a színhasználatot, a logóelhelyezést vagy akár a betűtípust is.

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKEREIN!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Mit kínál számodra a Dog & Pony grafikai ügynöksége?

A Dog & Pony grafikai ügynökség csapata céged minden grafikai igényét ki tudja elégíteni. Csapatunk online és nyomtatott formában is elkészíti az együtt megálmodott tervet. A munkamenet nálunk csapatmunkát jelent, amibe téged is, mint megrendelőt belevonunk. Így az elkészült grafikai anyagokat te is legalább annyira a sajátodnak érzed majd, mint mi!


1. Előzetes konzultáció a grafikai tervezéssel kapcsolatban

A Dog & Pony grafikai ügynökség alapelve, hogy minden céges megrendelést követően konzultál a cégvezetéssel a grafikai tervezés előtt, hogy mélyrehatóan megismerhessük a céget, annak termékeit és a szolgáltatásait. Csak akkor tudunk tökéletes munkát végezni, ha meg tudjuk azt ismerni és annak szemüvegén keresztül szemlélni a célközönséget.

Corporate brand identity design Budapest Hungary

2. Iránykijelölés

Miután megismertük a cégedet, a Dog & Pony grafikai ügynökség csapata összedugja a fejét és kijelöljük a grafikai anyagok irányvonalát, az ütemezést és elkészítjük számodra az árajánlatot.


3. Közös munka a grafikai ügynökségeddel

A munkafolyamat során természetesen Rád is számítunk! Minden munkafolyamat eredményét bemutatjuk és konzultálunk róla veled. Így végül olyan munkát kapsz kézhez, aminek elkészítésében te is részt veszel, teljesen a magadénak érzed és, amilyet közösen álmodtunk meg.


3. Beszéljünk a távlatokról

Tetszett a munkánk? Szívesen dolgoznál velünk megint? Beszéljünk róla, mivel sikeres üzletmenet esetén feltétlenül szükséged lesz rá!

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKERÉN!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

GYIK

GYAKORI KÉRDÉSEK SZOLGÁLTATÁSUNKKAL KAPCSOLATBAN

HOGY NÉZ KI A GRAFIKAI ANYAGOK TERVEZÉSÉNEK MENETE?

A grafikai anyagok tervezése 3 fő lépésben:
1) Előzetes konzultáció. Mélyrehatóan megismerjük a cégedet, annak termékeit és szolgáltatásait.
2) Iránykijelölés. Meghatározzuk a grafikai anyagok irányvonalát, ütemezését, és egyedi árajánlatot készítünk Neked.
3) Közös munka. Minden jelentős munkafolyamat eredményéről konzultálunk Veled, hogy mindenképpen olyan munkát kaphass kézhez, amit sajátodnak érezhess.

MILYEN SZOLGÁLTATÁSOKAT KÍNÁL EGY GRAFIKAI ÜGYNÖKSÉG?

Egy profi kreatív ügynökség rengeteg különböző grafikai anyag tervezésében tud támogatni. Ebbe bele tartoznak az online marketing elemek (weboldal design, közösségi média hirdetésekhez felhasznált sablonok), valamint a nyomtatott anyagok (névjegykártya, brosúra) és a közterületi hirdetések (óriásplakátok) is.

További kreatív szolgáltatások

BIZTOSRA VEHETED, HOGY NYOMOT FOGSZ HAGYNI A SOCIAL MÉDIÁBAN!

Logótervezés

online marketing kivitelezés

Arculattervezés

Reklámfilm készítés

óriáspakát

Közterületi reklám - OOH marketing

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

+36 30 530 89 86

dogpony@marketingtanacsado.hu

@dogandpony.budapest

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

5/5 - (75 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this