Grafikai anyagok tervezése a Dog & Pony ügynökségnél

Szegeződjön rád minden szem!

Mi is az a grafikai tervezés?

Egyszerűn szólva minden a grafikai tervezés területéhez tartozik, ami a vizuális üzenetet közvetít a célközönséged felé. Céged online vagy nyomtatott formájú reprezentációja tolmácsolja annak identitását és értékeit, illetve segít megkülönböztetni azt a konkurenciától.

A grafika, a színek és formák azok, amelyek megragadják a már meglévő és leendő ügyfeleid figyelmét, ezért azoknak egyedieknek és személyre szabottaknak kell lenniük! Az egyediség rendkívül fontos, mivel napjaink marketing hangzavarában a célközönségnek csupán csak néhány másodperce van arra, hogy észrevegyen és ez maradandó és pozitív benyomást keltsen benne. Ki kell tűnnöd a konkurencia közül! Céged grafikai anyaga egyben annak névjegye is, amivel a későbbiekben azonosítani fogják.

Corporate brand identity design Hungary

A grafikai tervezés egy igazi frontvonalbeli marketingeszköz, ezért az erre fordított minden egyes forintot jó helyre történő befektetésként kell kezelni! Az egyenlet lenyűgözően egyszerű:

Professzionális, esztétikus és kreatív grafikus megjelenés ➡️ a konkurenciától való eltérés➡️ nagyobb figyelem ➡️ több ügyfél ➡️ nagyobb bevétel.

Bízd céged grafikai tervezését a Dog & Pony grafikai ügynökség kreatív és harcedzett grafikusaira, hadd álmodjunk meg egy olyan arculatot céged számára, amelyre méltán lehetsz büszke!

Grafikai anyagok tervezése profiktól: ezért éri meg vállalkozásod számára

Amennyiben nem vagy jártas a grafikai tervezés területén, úgy feltétlenül javasoljuk, hogy csakis szakemberek bevonásával alkoss új céges arculatot! A Dog & Pony grafikusai ebben a világban élnek, ezt lélegzik be, ezért, ha valakire mindezt nyugodt szívvel rábízhatod, akkor azok a mi grafikusaink!


1. Céged helye a játékmezőn

Ha csak a legnagyobb, általad is ismert cégeket vesszük alapul, láthatod, hogy mindegyikük, akár a legapróbb arculati részletről is könnyen azonosítható. Nem véletlen, hiszen ezeknek a cégeknek a megjelenésén szakemberek hada dolgozott és dolgozik a mai napig. Miért választanál te más utat?

A Dog & Pony grafikai ügynökség tervezőcsapata egyedi és könnyen azonosítható arculatot tervez céged számára!


2. A grafikai tervezés szerepe a marketingben

A grafikai tervezés célja, hogy vizuális kommunikációt kezdeményezzen a célközönségeddel. Ez csak akkor érhető el, ha a célközönségedre és a vállalkozásodra optimalizált arculattal rendelkezel. Ezzel céged minden fontos értéke könnyen, egyszerűen és gyorsan kommunikálható.

A Dog & Pony grafikai ügynökség tökéletesen cégedre szabja annak leendő arculatát!

Corporate brand identity design Budapest

3. Kiugró eladások

A megfelelő grafikai anyagokkal pontosan azt fogod cégedről kommunikálni, amit szeretnél. Ezzel felkelted a célközönséged figyelmét, akik igen nagy valószínűséggel érdeklődőkből vásárlókká fognak avanzsálni.


4. Bizalomépítés grafikai anyagokkal

Az esztétikus, kreatív és professzionális arculat bizalmat kelt. A bizalom pedig vásárlókat hoz. Ahhoz, hogy a célközönséged a bizalmába fogadjon, olyan grafikai anyagokra van szükséged, amelyek képesek kommunikálni ezeket az értékeket.


5. Egységben az erő

A Dog & Pony grafikai ügynökség nemcsak arculatot formál és kommunikál, hanem egy egységes megjelenést is hoz létre. A szakmában ezt úgy hívják, hogy arculati kézikönyv, amely a megjelenés minden formáját, – a honlaptól kezdve, az óriásplakát hirdetésen át, a névjegyekig – minden grafikai anyagot lefed, így a színhasználatot, a logóelhelyezést vagy akár a betűtípust is.

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKEREIN!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Mit kínál számodra a Dog & Pony grafikai ügynöksége?

A Dog & Pony grafikai ügynökség csapata céged minden grafikai igényét ki tudja elégíteni. Csapatunk online és nyomtatott formában is elkészíti az együtt megálmodott tervet. A munkamenet nálunk csapatmunkát jelent, amibe téged is, mint megrendelőt belevonunk. Így az elkészült grafikai anyagokat te is legalább annyira a sajátodnak érzed majd, mint mi!


1. Előzetes konzultáció a grafikai tervezéssel kapcsolatban

A Dog & Pony grafikai ügynökség alapelve, hogy minden céges megrendelést követően konzultál a cégvezetéssel a grafikai tervezés előtt, hogy mélyrehatóan megismerhessük a céget, annak termékeit és a szolgáltatásait. Csak akkor tudunk tökéletes munkát végezni, ha meg tudjuk azt ismerni és annak szemüvegén keresztül szemlélni a célközönséget.

Corporate brand identity design Budapest Hungary

2. Iránykijelölés

Miután megismertük a cégedet, a Dog & Pony grafikai ügynökség csapata összedugja a fejét és kijelöljük a grafikai anyagok irányvonalát, az ütemezést és elkészítjük számodra az árajánlatot.


3. Közös munka a grafikai ügynökségeddel

A munkafolyamat során természetesen Rád is számítunk! Minden munkafolyamat eredményét bemutatjuk és konzultálunk róla veled. Így végül olyan munkát kapsz kézhez, aminek elkészítésében te is részt veszel, teljesen a magadénak érzed és, amilyet közösen álmodtunk meg.


3. Beszéljünk a távlatokról

Tetszett a munkánk? Szívesen dolgoznál velünk megint? Beszéljünk róla, mivel sikeres üzletmenet esetén feltétlenül szükséged lesz rá!

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKERÉN!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

További kreatív szolgáltatások

BIZTOSRA VEHETED, HOGY NYOMOT FOGSZ HAGYNI A SOCIAL MÉDIÁBAN!

Logótervezés

online marketing kivitelezés

Arculattervezés

Reklámfilm készítés

óriáspakát

Közterületi reklám - OOH marketing

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

+36 30 530 89 86

dogpony@marketingtanacsado.hu

@dogandpony.budapest

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

5/5 - (75 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this