Kreatív logó tervezés

A DOG & PONY SEGÍT IGAZÁN EGYEDIVÉ VÁLNI!

CÉGES LOGÓ TERVEZÉS A DOG & PONY-NÁL, BUDAPESTEN

A tökéletes céglogóra rátalálni bármely cég számára hatalmas kihívás. A logó az, amivel a legtöbb ember legelőször találkozik a vállalkozásoddal kapcsolatban, így nem meglepő, hogy cégednek egy igazán ütős belépőre van szüksége!

A Dog & Pony céges logó tervezésével olyan emblémát fogsz kapni, amely úgy illik majd vállalkozásodhoz, mint a kesztyű a kézre!

Creative logo design services Budapest

MIÉRT OLYAN FONTOS A CÉGLOGÓ TERVEZÉS?

Ezt a kérdést feltenni majdnem olyan banális, mintha azt kérdeznénk, miért is van szükségünk levegőt venni. Amikor egy vállalkozás beindítására kerül a sor, rengeteg kihívással kell szembenézni, így aegy kreatív céges logó tervezése talán nem tartozik az elsődlegesen megoldandó feladatok közé.

Pedig valójában az. Egy jó logó létfontosságú szerepet játszik bármely vállalkozás sikerében. Nézd csak meg a világ legsikeresebb márkáit! Mindegyikük szembetűnő és emlékezetes logóval rendelkezik!

EGYEDI LOGÓ TERVEZÉS. AHOGYAN A DOG & PONY CSINÁLJA.

1. Megragadja az emberek figyelmét, mert első benyomásra csak egy esély van!

Szinte biztos, hogy céglogód sok ember számára az első találkozási pont lesz a márkáddal. Használd ki ezt az esélyt a nagyszerű első benyomásra!

A Dog & Pony kreatív csapata olyan egyedi logót tervez számodra, amely biztosan felkelti a célközönséged érdeklődését céged és annak termékei, szolgáltatásai iránt!

Ne feledd, a logó a céged márkaidentitásának alapja! Megfelelő logó nélkül sokkal nehezebb lesz felépíteni saját történetedet, illetve leendő ügyfeleidet is nagyobb kihívás lesz elérni.

2. Figyelemfelkeltő és maradandó embléma tervezés

Az emberek manapság számtalan választási lehetőséggel szembesülnek. Hogyan tudnák cégedet azonosítani, a konkurenciától megkülönbözteti és emlékezni is rá, ha ebben pont mi nem segítjük őket? A lehetőségek tengerében könnyű elveszni, így a célközönséged figyelme is ennek megfelelően felületes, neked tehát csupán néhány másodperced van arra, hogy figyelmüket cégedre irányítsd!

Ezért is van szükséges egy egyedi embléma tervezésére. A Dog & Pony ügynöksége úgy képes céges logódat megtervezni és kivitelezni, hogy az végül mindenki számára megkönnyítse céged azonosítását.

Creative logo design Budapest Hungary

3. Emelkedj ki a konkurencia közül egyedi céges logó tervezéssel!​

Mutasd meg, hogy egyedi vagy! Ez messze nem közhely, hanem egy racionális marketingstratégia!

Egy kép többet ér ezer szónál, és a Dog & Pony ezt pontosan tudja. Céges logó tervező csapatunk olyan kreatív logótervet képes alkotni, amely valóban meg fogja különböztetni cégedet versenytársaidtól. Függetlenül attól, hogy mi a céged üzenete, mi olyan logót készítünk, ami tökéletesen képes azt kommunikálni!


4. Nagyobb hangsúly a visszatérő vásárlókon

Célközönséged elvárja, hogy legyen logód, ez nem is kérdés. Egy olyan logó megalkotásával, amelyet vásárlóid egy minőségi termékkel és/vagy szolgáltatással kapcsolhatnak össze. Egyedi céglogó tervező ügynökségünk nagyban megkönnyíti, hogy vállalkozásod a mindennapjaik részévé váljon!

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKEReiN!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

CÉGES LOGÓ TERVEZÉS A DOG & PONY-TÓL

1. Nem baj, ha még nincs kialakult elképzelésed

A Dog & Pony nagyszerű logótervet tud készíteni céged számára! Grafikusaink abban az esetben is tudnak segíteni, ha még fogalmad sincs arról, hogy milyen logó passzolna a legjobban vállalkozásodhoz. Vagy talán már van is elképzelésed arról, hogy mit szeretnél? Szükséged van valakire, aki segít valóra váltani ezt az elképzelést? Ez a valaki a Dog & Pony céglogó tervező csapata!


2. Az egyedi céglogó tervezés menete

Egyedi logó tervező csapatunkkal először is részletesen átbeszélheted a logóval kapcsolatos igényeidet.

Valljuk, hogy tökéletes designt csak akkor tudunk készíteni, ha valóban meg is érthetjük vállalatodat és annak az ügyfelekkel való kapcsolatát. A jó logó olyan, amelyet az emberek könnyen össze tudnak kapcsolni a márkáddal és vállalkozásod identitásával. Pontosan ezért mélyebbre kell mennünk annál, mint hogy csak megkeressük a neked tetsző stílusokat és eldöntjük, melyik a „legjobb szín”.

Creative logo design services Hungary

3. Embléma tervezés veled közösen

Az embléma tervezési folyamat minden egyes lépésénél konzultálunk veled, hogy biztosan azt kapd, amit szeretnél. Még az is lehet, hogy jobb eredményt tudunk elérniszállítani, mint amire számítottál! 😉 A Dog & Pony-nál nem ez lenne az első eset! Mi is akkor vagyunk boldogok,


4. Kitartóak vagyunk

Néha előfordulhat, hogy a végeredmény nem pontosan az lesz, amire vágytál. Ilyesmi még akkor is megtörténhet, ha az szakembereink a legnagyszerűbb ötletek alapján dolgoznak. Ez is természetes része annak a folyamatnak, hogy közelebb kerüljünk a tökéleteshez.

Ha ez történne, tőlünk soha nem fogod azt hallani, hogy: „Mi a munkánkat elvégeztük. Megkaptad azt, amiben a tanácsadási folyamat során megállapodtunk. Az elkészült, de befejezetlen munka nem a Dog & Pony stílusa! Mi addig dolgozunk céged logótervén, amíg azt nem kapod, amire tényleg vágytál.

A Dog & Pony tudja, hogy az embléma tervező cégek közül nem könnyű választani. De hadd segítsünk! Mi teljes körűen vállaljuk az összes céglogó tervezési igényed megvalósítását!

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKERÉN!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

GYIK

GYAKORI KÉRDÉSEK SZOLGÁLTATÁSUNKKAL KAPCSOLATBAN

MIK A CÉGES LOGÓ TERVEZÉS SZABÁLYAI?

Nem szabad alábecsülni a céges logó fontosságát. A legtöbb esetben ez lesz az első dolog, amit a célközönséged észre fog venni. A sikeres céges logó tervezés rengeteg tényezőn múlik, ezért is szervezi ki a legtöbb vállalat ezt a fontos feladatot egy tapasztalt kreatív ügynökségnek. A jó logó hűen kell, hogy reprezentálja a cégednek a fő üzenetét egy figyelemfelkeltő, emlékezetes emblémával. A megfelelő színek használata, a formák, és a tipográfia mind szerepet játszanak a céges logód sikerében.

MIK AZ EGYEDI LOGÓ TERVEZÉS LÉPÉSEI?

A legtöbb esetben a következő lépéseken keresztül valósul meg egy egyedi céges logó tervezése:
1) Konzultáció és igényfelmérés
2) Vizuális irányok meghatározása: tipográfia, színek, formák stb.
3) A cég tevékenységének a megismerése
4) A cég célközönségének a felmérése
5) A versenytársak arculati elemeinek a vizsgálata
6) Logó tervek elkészítése
7) Logó változatok bemutatása az ügyfélnek
8) Módosítások és a céges logó véglegesítése

További kreatív szolgáltatások

BIZTOSRA VEHETED, HOGY NYOMOT FOGSZ HAGYNI A SOCIAL MÉDIÁBAN!

online marketing kivitelezés

Arculattervezés

kreatív-szövegírás

Grafikai tervezés

Reklámfilm készítés

óriáspakát

Közterületi reklám - OOH marketing

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

+36 30 530 89 86

dogpony@marketingtanacsado.hu

@dogandpony.budapest

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

4.8/5 - (78 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this