Weboldal karbantartás, WordPress honlap gyorsítás

A Dog & Pony nemcsak elkészíti álmaid céges weboldalát vagy
webáruházát, hanem karban is tartja azt!

Miért van szükség a céges weboldal karbantartásra?

Amennyiben nincs rá időd, nincs hozzá kedved, vagy nem rendelkezel a megfelelő szakértelemmel, hogy weboldalad karbantartásával foglalkozz, akkor a Dog & Pony profi webdesign csapata minden további nélkül átvállalja ezt a feladatot tőled!

Vállalkozásod weboldala gyakorlatilag céged online leképezése. Ha a weboldal esztétikus, felhasználóbarát, értékes tartalommal rendelkezik és mentes a technikai hibáktól, akkor az minőségérzetet kelt és bizalmat sugároz az oldal látogatói felé. Viszont, ha nem túl tetszetős, nehéz rajta navigálni, a tartalom elavult és az oldal folyamatos technikai problémákkal küzd, akkor az nagyban aláássa vállalkozásod addig felépített és leendő renoméját.

marketing tanácsadás

Honlap karbantartás és gyorsítás – mert a webodaladnak is szüksége van törődésre!

A honlap karbantartást és a weboldal gyorsítást tehát nem szabad fél vállról venni!

Amint a weblapodat élesíted, már el is kezd ketyegni az a bizonyos amortizációs óra. Vállalkozásod folyamatos fejlődésével sok tartalom, ajánlat egy idő után már nem lesz aktuális, lejár. Nem beszélve a folyamatos technikai, jogszabályi és marketingváltozásokról. A Dog & Pony marketingügynökség nemcsak segít egy, a vállalkozásodhoz tökéletesen passzoló honlap elkészítésében, hanem segít honlapodat karban is tartani!

Sugározzon a honlapod professzionalistást 24/7!

Miben tud neked a Dog & Pony segédkezet nyújtani WordPress weboldal karbantartás kapcsán?

Ha nem is azonnal tapasztaljuk, hogy gondok vannak a honlapunkkal, ajánlatos még idő előtt számba venni azokat az elemeket, amelyekre időről-időre érdemes ránézni például WordPress weboldalad karbantartása során, hogy mindig a legjobb teljesítményt nyújthasd! Ez minden honlap és webáruház karbantartásának az alapja! Mindezek észben tartása a napi céges ügyvitel esetén nem biztos, hogy prioritást élvez. Ezért mindenképpen nagy segítség, ha egy ehhez értő és erre szakosodott céget bízol meg weboldalad gyorsításával. Mint amilyen a Dog & Pony is!

Bízd a WordPress karbantartását a Dog & Pony online marketing ügynökségre és csoportosítsd át erőforrásaidat a többi fontos céges teendőre!

Media agency Budapest Hungary

1. A Biztonsági mentés is része a honlap és webáruház karbantartásnak

Ugye te sem szeretnél hirtelen feleszmélni arra, hogy honlapod összes tartalma egyszerre eltűnt az éterben? Hónapok, esetleg évek tartalmát nem lehet egy fél délután alatt pótolni. Spórold meg ezt a fejfájást és legyen a honlapod tartalmáról mindig friss biztonsági mentésed, hogy azt bármikor tökéletesen vissza lehessen állítani!

A Dog & Pony elvégzi a honlap karbantartás során a szükséges mentéseket, hogy mentesülj tartalom teljes újragyártásától!


2. Weboldal gyorsítás rendszerfrissítésekkel

Weblapod hibátlan működését az azt működtető programok, biztonsági bővítmények mindig aktuális verziói garantálják. Ezek a frissítések nélkül weboldaladban működési hibák léphetnek fel, lelassulhat és akár kibertámadások áldozatává is válhat, amely a legrosszabb esetben adatvesztéshez, információszivárgáshoz és a honlap teljes leállásához is vezethet.

Fontos továbbá ügyelni a weboldal gyorsítására, oldalelérési idejére is! Ez folyamatos tesztelést és újraoptimalizálást igényel, mivel ez egy másik nagyon fontos tulajdonság, amely alapján a Google algoritmusa rangsorolja ahonlapokat.

A Dog & Pony gondoskodik róla, hogy a technika ne állhasson vállalkozásod
sikerének az útjába!

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKERÉN!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

3. Weboldal karbantartás kártevőirtással

Számítógépvírusokról már mindenki hallott, még ha nincs is tudatában, hogy találkozott volna velük. Ezek olyan programok, amelyek közvetve vagy közvetlenül kárt okoznak a honlapodnak vagy az azt látogatóknak.

A vírusok az interneten keresztül akár a látogatóid gépeit is megfertőzhetik, fajától függően eláraszthatják azokat spammel, törölhetnek azokról adatokat, lelassíthatják azokat vagy akár érzékeny adatokat is – mint például a személyes vagy a banki adatok – kiszivárogtathatnak. Ha valami, akkor ez biztosan bárkinek elveszi a kedvét, hogy a honlapodra látogasson! Ez a feladat is szervesen hozzátartozik egy weboldal karbantartásához.

Ügyelj a saját és a rád bízott adatokra, legyen a honlapod mindig tiszta, kártevőmentes és biztonságos!.


4. Tartalomszerkesztés WordPress karbantartásnál

Ahogyan a céged is fejlődik, úgy kell azt weboldaladnak is lekövetnie! Új áruk, szolgáltatások jelennek meg, régiek szűnnek meg, frissíteni kell az árlistát, vagy épp új funkciók megjelenésével akár a honlapod szerkezetén is módosítani kell. A friss tartalmak létrehozása, a meglévőek optimalizálása fenntartja a célközönséged érdeklődését.

Ezt a feladatot nyugodtan rábízhatod a Dog & Pony profi webdesign és szövegíró csapatára! Biztos lehetsz benne, hogy a célközönséged a folyamatos WordPress karbantartásnak köszönhetően mindig aktuális, hasznos és értékes tartalommal fog találkozni!

ppc kampány

5. Az SSL tanúsítvány szerepe a weboldal karbantartásban

Az SSL tanúsítvány egy titkosítási mód, amely segítségével a weboldalad és az azt látogatók közötti kommunikáció kerül titkosításra. Ennek a nyilvánvaló oka például a személyes és banki adatok titkosítása, előnye pedig az, hogy ezeket az adatokat nem vagy csak nagy erőfeszítés árán lehet az arra képes hackereknek megszerezniük. Az SSL tanúsítvány meglétét a Google algoritmusa is érzékeli. Ha tehát weboldalad rendelkezik SSL tanúsítvánnyal, akkor azt a Google biztonságosnak fogja minősíteni, és sokkal magasabb rangsorolási pozícióba kerül a Google találati listáján!

A weboldal karbantartás kéz a kézben jár a fejlesztéssel!

VAN EGY PROJEKTED SZÁMUNKRA?

BESZÉLJÜNK RÓLA!

További webfejlesztői szolgáltatások

AZ ONLINE JELENLÉTEDET EGY ÚJ SZINTRE EMELJÜK!

weblap készítés

Webshop fejlesztés

Konverzió optimalizálás

Weboldal fejlesztés

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

+36 30 530 89 86

dogpony@marketingtanacsado.hu

@dogandpony.budapest

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

4.8/5 - (41 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this