Google Ads hirdetéskezelés

ÉRD EL ÜGYFELEIDET EGYSZERŰEN A DOG AND PONY
ÜGYNÖKSÉG PPC KAMPÁNYKEZELÉSÉVEL

Google Ads ügynökséged Budapesten

Teljes körű szolgáltatás-portfólióval rendelkező budapesti Google Ads ügynökségként a Dog & Pony marketingcsapata kész, hogy professzionálisan kivitelezett Adwords kezeléssel új szintre emelje vállalkozásod online teljesítményét. Érj el még magasabb online forgalmat az általunk menedzselt Google Ads kampánykezelésnek köszönhetően és növeld konverzióid számát!

linképítés

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKEREIN!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

HOGYAN FOGJA JAVÍTANI VÁLLALKOZÁSOD SIKERESSÉGÉT ÜGYNÖKSÉGÜNK GOOGLE ADS HIRDETÉS (ADWORDS) KEZELÉSE?

1. Korlátlan lehetőségek a célcsoportod elérésére!

A Google Ads hirdetés kezelés nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy pont akkor és pont azokat az ügyfeleket érhesd el, amikor azok épp a vállalkozásod által forgalmazott termékekhez hasonló termékeket vagy szolgáltatásokat keresnek.

A korábban Adwords néven ismert Google hirdetések egyik legfőbb előnye a kiemelkedően magas konverziós arány, amit a Dog & Pony profi kampánykezeléssel garantálni is tud számodra. Marketing ügynökségünk a Google keresőmotorok piacának közel 90%-át lefedi!

Miközben naponta több milliárd online keresés zajlik, Google Ads ügynökségként a mi feladatunk az, hogy ezek között a keresések között megtaláljuk céged számára legrelevánsabbakat. És nekünk nyugodtan elhiheted, mi kézzelfogható eredmények tudunk felmutatni! Legyen szó csupán havi 10 darab, vagy akár több mint egymillió a vállalkozásodhoz kapcsolódó keresésről, a Dog & Pony a megfelelő partner céged márkaismerettségének és online jelenlétének növelésére.


2. Rugalmas költségvetés. Csak annyit fizess Google Ads kampánykezelésre, amennyire feltétlenül szükség van!

Teljesen mindegy, hogy egy nagy multinacionális vállalat vagy egy induló, épp szárnyait próbálgató start-up cég tulajdonosa vagy. A Dog & Pony Google Ads menedzsmentjével bármilyen költségvetés mellett optimális eredményeket tud felmutatni! A hirdetések szakszerű kezelésével a Dog & Pony Google Ads ügynökség bármilyen költségvetésből képes kihozni a lehető legtöbbet, függetlenül annak nagyságától!

Ez a rugalmasság azonban nem csak az elkölteni kívánt összegre vonatkozik. A költségvetést folyamatosan, szükség szerint tudjuk módosítani, a mindig aktuális cél szem előtt tartásával. Ha például az éves céges költségvetésben maradtak fenn még el nem költött összegek, használhatunk olyan beállításokat is, amelyekkel ezeket gyorsabb ütemben tudod céged online marketing megjelenésére fordítani.

A Google Ads kampánykezelés másik nagy előnye, hogy csak akkor kell fizetned, ha valaki valóban rá is kattint céges hirdetésedre és meglátogatja annak weboldalát. Bár mindez kétségtelenül jól hangzik, a vállalkozások szakértői segítség hiányában igen könnyen a kelleténél sokkal több pénzt költhetnek erre a hirdetési formára. De nem kell aggódnod! A Dog & Pony Google Ads ügynökség gondoskodik arról, hogy csak annyit költs online marketingre, amennyire valóban szükség van, és egy forinttal sem többet!

Google Ads expert Budapest Hungary

3. A cél folyamatosan a szemünk előtt lebeg!

A Dog & Pony marketing ügynökség gondoskodik arról, hogy a napi több milliárd Google keresés közül csak azokra összpontosítsunk, amelyek valóban relevánsak vállalkozásod számára.

Az egyensúly megtalálásához feltétlenül szakértelemre és tapasztalatra van szükség. Ha nem fedünk le elég kifejezést, potenciális ügyfelekről maradhatunk le viszont, ha túl sokat fedünk le, akkor olyan emberekre is költhetjük a cég pénzét, akik alapvetően nem érdeklődnek céged termékei vagy szolgáltatásai iránt. De nincs mitől tartani! A Dog and Pony megtalálja ezt a tökéletes egyensúlyt!

A Google hirdetés kezelés szinte korlátlan lehetőségeket kínál, hogy pontosan meg lehessen határozni a célközönségedet, annak érdeklődési köreit, demográfiai adatait, az online jelenlét helyszíneit, a munkaköröket, az online töltött időszakokat és még sok más egyéb paramétert is. Hétköznapokon a nagyobb városokra, hétvégén pedig inkább vidékre koncentrálnál? Nem probléma! Ezt is meg tudjuk oldani!

Google Ads ügynökségünk büszke arra, hogy a gyakorlatban is képes a megfelelő embereket, a megfelelő helyen és a megfelelő időben megszólítani. Bátran tegyél próbára minket, hogy mennyire tudunk agilisak lenni a Google Ads kampánykezelésed során!

google ads ppc

4. Google Ads hirdetés kezelés villámgyors eredményekkel

A keresőoptimalizáláshoz (SEO) képest egyértelmű, hogy a Google Ads hirdetés kezelés egy sokkal gyorsabb megoldás. Mivel a SEO első sorban az organikus forgalom hosszú távú kiépítésére összpontosít, az esetek többségében hónapokba is telhet, mire ezzel a módszerrel kézzelfogható eredmények születnek.

Ehhez képest a költségvetéstől, a felhasznált kulcsszavaktól, valamint a kampányok fókuszálásától és optimalizálásától függően a Google hirdetés kezelés néhány órán belül is képes növelni vállalkozásod ismertségét és ezzel akár már bevételt is generálni!

VISZONT! Bár mindez fantasztikusan hangzik, jobb, ha tudod, hogy ügynökségünk semmiképpen sem javasolja a keresőoptimalizálás Google hirdetésekkel történő helyettesítését. Akár igénybe veszed az Adwords kampányokat, akár nem, nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy a SEO mennyire fontos szerepet játszik bármely vállalkozás felvirágoztatásának vagy adott esetben túlélésének elősegítésében.

A legjobb online marketing stratégiák rövid és hosszú és távú módszereket egyaránt alkalmaznak!


5. Könnyen emészthető visszajelzések a Google Ads kampánykezelésedről

Az alapján, hogy mennyi információ nyerhető ki egy Adwords kampányból, azt gondolhatnád, hogy annak az értékelési folyamata biztosan szörnyen bonyolult. Van egy jó hírünk. Valójában egyáltalán nem az. Nem számít, hogy hány tényezőt veszünk figyelembe a Google Adskampány kezelés során, mindig teljesen világos és érthető képet kapsz arról, hogy ügynökségünk mennyire hatékonyan is kezeli vállalkozásod marketingtevékenységét.

MIT VÁRHATSZ GOOGLE ADS ÜGYNÖKSÉGÜNKTŐL?

Hatékony Google hirdetéskezelésre van szüksége a vállalkozásodnak?

A Dog & Pony Google Ads marketing ügynökségénél biztosítjuk vállalkozásod számára a professzionális kampánykezelést Magyarországon. Mi minden egyes kampány esetében garantáljunk a befektetett összeg megtérülését! Minősített és harcedzett PPC szakembereink a több mint száz sikeres Adwords kampánykezelés során megszerzett tapasztalata a biztosíték arra, hogy a kampány méretétől és a ráfordított összegtől függetlenül is professzionális és személyre szabott szolgáltatást kaphass.

Nem kérdés, marketing szakembereink megtalálják azokat a vállalkozásod kapcsán legjobban teljesítő kulcsszavakat, amelyek segítségével olyan átfogó és sikeres online kampányokat tudunk felépíteni, amelyek többszörösen is képesek lehetnek a ráfordított összeg megtérítésére.

Minden kampányt folyamatosan, az aktuális piaci trendeknek megfelelően optimalizálunk. Ezzel a szokásosnál sokkal alacsonyabb költség per kattintási (CPC) és magasabb átkattintási arányt (CTR) érünk el, amelyek még tovább növelik a konverziós arányt. A munka eredménye pedig mindenképpen visszaköszön a magasabb értékesítési mutatókban!

Készen állsz arra, hogy segítségünkkel kihasználd a Google Ads hirdetés kezelésben rejlő előnyöket? Vedd fel a kapcsolatot online marketing ügynökségünkkel, és mi gondoskodunk arról, hogy vállalkozásod a lehető legtöbbet fogja kihozni minden egyes reklámkampányra költött forintból!

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKEREIN!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

GYIK

GYAKORI KÉRDÉSEK SZOLGÁLTATÁSUNKKAL KAPCSOLATBAN

MILYEN ÁRAKKAL ÉRDEMES SZÁMOLNI EGY GOOGLE ADS ÜGYNÖKSÉGNÉL?

A jó hír az, hogy a Google Ads-nél nincsen előírt minimális költségkeret! Online marketing ügynökségünk kisebb és nagyobb büdzsével egyaránt tud gondoskodni a megfelelően beállított Google Ads kampányok kezeléséről. Ráadásul a Google Ads hirdetések további kezelése, optimalizálása alatt ugyanúgy lesz lehetőséged változtatni a büdzsén, ha szeretnél.

MIÉRT ÉRI MEG KISZERVEZNI A GOOGLE ADS KAMPÁNYKEZELÉST?

A Google Ads (Adwords) kampánykezelésnek rengeteg előnye van, de ugyanakkor több egyéb online marketing elemmel is összhangban kell lennie a PPC kampányodnak, hogy hozhassa az elvárt eredményeket. Ha a lehető legtöbbet szeretnéd kihozni az erre szánt büdzsédből, akkor érdemes olyan szakértőkre bíznod a Google Ads hirdetések kezelését, akik a megfelelő célzási beállításokról és a kampányok időzítéséről, valamint optimalizálásáról is gondoskodni tudnak.

Online marketing szolgáltatások

A te online sikered a mi küldetésünk!

Marketing tanácsadás

Lead generálás

inbound-marketing

Inbound Marketing

online marketing kivitelezés

Stratégia és tervezés

performance-marketing

PPC

performance-marketing

Hírlevél rendszer építése

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
+36 30 530 89 86
dogpony@marketingtanacsado.hu
@dogandpony.budapest
© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség
© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség
4.9/5 - (80 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this