marketing és kommunikációs
tanácsadás

Marketing tanácsadás és stratégia Budapesten

Új módszereket keresel, hogy növelni tudd vállalkozásod piaci jelenlétét? Nem tudod, hogy hogyan építsd fel saját márkádat? Esetleg kérdésed van a legújabb online marketing trendekről?

A marketing tanácsadás éppen erre való!

Felkészült, a legmodernebb trendeket folyamatosan nyomon követő és több mint 14 éves tapasztalattal rendelkező szakembereink a marketing összes részterületében segítenek cégednek! Keresőoptimalizálás (SEO, PPC, közösségi média és egyéb megoldásokkal is tudunk tervezni és kivitelezni. 

Felkészült, jól informált ügynökséggel szeretnél együtt dolgozni? Ne keress tovább! A Dog & Pony-nál teljeskörű kivitelezési szolgáltatásainkon kívül a stratégia tervezést és a tanácsadást is egy helyen találod meg.

marketing tanácsadás

Kiknek ajánlott marketing tanácsadót alkalmazni?

A marketing folyamatok világa egy induló vállalkozás esetében szinte átláthatatlan. Sok cég nem is tud, vagy nem is akar saját belsős részleget kialakítani. Itt jön be a képbe a külső szolgáltató. Azoknak a cégeknek éri meg külsős tanácsadót alkalmazni, akik:

 • még nem biztosak az üzleti céljaikban és ehhez keresnek támogatást

 • már körülhatárolták az üzleti céljaikat, de nem tudják, hogy milyen eszközökkel tudnák elérni azokat

 • obb rálátást szeretnének az összetett folyamatokra, hogy egy ütőképes stratégiát tudjanak kidolgozni cégük fejlesztéséhez

 • kíváncsiak arra, hogy miért nem működik megfelelően a jelenlegi kommunikációs tevékenységük és min lehetne javítani

 • megunták vagy nincs is idejük a kísérletezésre és konkrét, mérhető eredményeket szeretnének elérni.

Dolgozzunk együtt CÉGED SIKEREIN!

Lépj velünk kapcsolatba!

Miben segíthet egy külsős tanácsadó ügynökség?

Egy szakértő cég főleg a stratégiai tervezésben és a különböző marketing csatornák feltárásában segít. Ez vállalkozásodnak több szempontból is előnyös.

 • Új, független külső szemlélő rálátását kapod meg a folyamataidra. A külső szemlélők könnyebben átlátják egy adott stratégia hibáit és gyengeségeit, valamint az adott piaci szegmensre is optimalizálják kampányaidat.

 • A marketing teendők átvilágítása és új stratégiák meghatározása egy erőforrásigényes feladat. A Dog & Pony lehetővé teszi, hogy másra koncentrálhass. A felmérést és tervezést bízd ránk!

 • Több mint 10 éves szakmai tapasztalatunknak és specialista munkatársainknak köszönhetően teljeskörű tanácsadást tudunk biztosítani a marketing minden területén.

Röviden: egy marketing tanácsadó lehetővé teszi, hogy neked az időigényes felmérések és stratégia tervezés helyett neked már csak a munkádra és az ehhez kapcsolódó tevékenység eredményeire kelljen koncentrálnod!

marketing tanácsadás

Marketing konzultációs szolgáltatások

A Dog & Pony kommunikációs tanácsadó szolgáltatását személyesen, online vagy akár telefonon keresztül is igénybe veheted. A konzultáció során átfogóbb stratégiai tervezést is kérhetsz, de amennyiben valamilyen specifikus területtel kapcsolatban van kérdésed, ezekre is választ kapsz! A kommunikációs és online marketing tanácsadás terén is több mint 14 éves tapasztalattal rendelkezünk. Ha szeretnél ilyen és ehhez hasonló kérdésekre választ kapni, akkor keress minket bizalommal!

 • Milyen csatornákat érdemes használnom, amiket eddig még nem használtam?

 • Melyek a legjobban konvertáló kampányok a piacon jelenleg?

 • Jól pozícionálom cégemet a piacon? A megfelelő piaci szegmenst szólítom meg a rájuk leginkább ható eszközökkel?

 • Mi az a csatorna, amit versenytársaim jobban használnak ki, mint az én cégem?

Ha benned is felmerültek ehhez hasonló kérdések vállalkozásod marketing stratégiájával kapcsolatban, akkor érdemes lehet konzultációnkat kérned! Ehhez nincs más dolgod, mint kapcsolatba lépned velünk.

Marketing tanácsadás árak

A marketing tanácsadás árak ügynökségenként elég eltérőek lehetnek. Van, ahol csomagajánlatokat lehet csak vásárolni, van ahol nincs lehetőség telefonos vagy online konzultációra, de olyan is előfordul, hogy csak megbízással egybekötve érhető el ez a szolgáltatás.

A Dog & Pony-nál szerencsére ennél kicsit átláthatóbb a szolgáltatás. Ügynökségünknél személyes konzultációra is lehetőséged van, de akár telefonon, vagy online videókonferencia keretében is elérhetsz bennünket. Marketing tanácsadást óradíj fejében végzünk. Ennek jelenlegi ára 30.000 Ft/óra. A konzultáció szolgáltatáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges.

Kommunikációs tanácsadásunkat mindig a kliens igényeihez alakítjuk. Ennek keretében lehetőség van:

 • hagyományos (offline) tanácsadásra

 • online tanácsadásra

 • keresőoptimalizálás (SEO) tanácsadásra

 • stratégiai konzultációra

 • stratégiai tervezéssel kapcsolatos kérdésekre.

Marketing consulting agency Budapest Hungary

Online marketing stratégiák a gyakorlatban – bízd ránk a megvalósítást!

A kommunikációs tanácsadáson felül cégünk arra is lehetőséget biztosít, hogy az általunk megtervezett stratégiát a gyakorlatba is átültethesd. A Dog & Pony teljeskörű szolgáltatásokat biztosít, így tehát a plakátoktól kezdve az online tanácsadáson át a stratégiák megvalósításáig mindennel foglalkozik.

Online marketing szolgáltatásaink között találod a:

 • Közösségi médiát (beleértve a Facebook, Instagram, Youtube és hasonló oldalakat, ahol manapság szinte kötelező megjelenni.)

 • Keresőoptimalizálást (weboldalon és azon kívül történő SEO optimalizálást, technikai SEO és weboldal auditálás szolgáltatásunkat, valamint a keresőknek is megfelelő tartalomgyártást.)

 • Stratégia kialakítását  [link a marketing stratégia és tervezés aloldalra]

 • Online és offline PR tevékenységeket

 • Inbound marketing tevékenységet

 • Webfejlesztést

 • Márkaarculat tervezést

 • és még sok mást is!

Így tehát, ha elégedett vagy marketing tanácsadó szolgáltatásainkkal, de nincs lehetőséged az általunk javasolt stratégiákat saját erőforrásokkal megoldani, bízd ránk a megvalósítást is!

VAN EGY PROJEKTED SZÁMUNKRA?

Beszéljünk róla!

GYIK

GYAKORI KÉRDÉSEK SZOLGÁLTATÁSUNKKAL KAPCSOLATBAN

MILYEN KÉRDÉSEKET ÉRDEMES FELTENNI A KONZULTÁCIÓ SORÁN?

Az online marketing tanácsadás keretében cégünk egy előzetes kérdőívvel szokott indítani. Ennek keretében felmérjük, hogy:

 • Milyen cégről van szó, milyen piacon.
 • Kik a cég legfontosabb versenytársai?
 • Mi a cég célközönsége?
 • Milyen célokat tűzött ki a cég, mi ezen célok fontossági sorrendje.
 • Milyen eszközöket használnak jelenleg és milyen sikerrel?

A felmérést követő konzultáción természetesen neked is lehetőséged van feltenni a kérdéseidet. Az ehhez hasonló kérdésekre szívesen válaszolunk:

 • Milyen csatornákkal lehetne fejleszteni tevékenységünket?
 • Mi a véleményetek cégünk jelenlegi marketingjéről?
 • Miben/hogyan méritek az egyes kampányok sikerességét?
 • Mik a további közös együttműködés lehetőségei?

De természetesen ezeken felül is szívesen válaszolunk bármilyen a cégedet érintő kérdésre a beszélgetés során!

MIBEN TUD SEGÍTENI EGY MARKETING TANACSADÓ?

Egy tanácsadó cég segíthet jelenlegi marketing eszközeid felmérésében és optimalizálásában. Ezen felül pedig vállalkozásod igényeinek és céljainak feltérképezése után új csatornákat is javasolhat, akár új eszközökön keresztül is.
A marketing folyamatok feljavítása, optimalizálása és új csatornák lehetőségeinek feltérképezése hosszú távon is javít vállalkozásod  kommunikációs tevékenységén. Ez pedig közvetlenül is hozzájárul céged piaci ismerettségének és bevételének növekedéséhez. Ne habozz kapcsolatba lépni a Dog & Pony ügynökséggel, ha kommunikációs vagy egyéb online marketing tanácsadásra van szükséged! [link a kapcsolat aloldalra]

KINEK ÉRI MEG KÜLSŐS TANÁCSADÓT ALKALMAZNI?

A marketing tanácsadó mind újonnan induló, mind már meglévő vállalatok számára ideális lehet. Egy cég fejlődésének egyik legfontosabb eleme a marketing. Még a saját belsős csapattal rendelkező vállalkozások számára is fontos lehet egy külső, objektív szemlélet a vállalat kommunikációs folyamatainak optimalizálásához.
Egy induló vállalkozásnál pedig időt, energiát és még pénzt is megtakaríthatsz, ha külső tanácsadóhoz fordulsz, ahelyett, hogy saját belső csapatot képezz ki.
Tehát azoknak, akik jelenlegi folyamataikat szeretnék egy külső, objektív szemlélővel átvilágítani, vagy újonnan induló vállalatukra szeretnének koncentrálni ideális lehet egy külső tanácsadó alkalmazása.

Online marketing szolgáltatások

A te online sikered a mi küldetésünk!

Google Ads

performance-marketing

PPC

inbound-marketing

Inbound marketing

online marketing kivitelezés

Marketing tervezés

Lead generálás

Hírlevél rendszer építése

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

+36 30 530 89 86

dogpony@marketingtanacsado.hu

@dogandpony.budapest

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

4.9/5 - (53 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this