KREATÍV ÜGYNÖKSÉG

Valami egyedire vágysz? Tőlünk megkapod!

A DOG & PONY KREATÍV SZOLGÁLTATÁSAI

KELTSÜK ÉLETRE EGYÜTT CÉGED MÁRKAARCULATÁT!

online marketing kivitelezés

Arculattervezés

kreatív-szövegírás

Grafikai tervezés

óriáspakát

Közterületi reklám - OOH marketing

Logótervezés

Reklámfilm készítés

CÉGED BUDAPESTI KREATÍV ÜGYNÖKSÉGE

Szükséged van még valamire, amitől céged valóban egyedi lesz? A meglévő profilod idejétmúlt és nem képviseli már kellőképpen céged jelenlegi arculatát? Ki akarsz tűnni a konkurencia közül, de nem tudod, mi hiányzik még hozzá? Ha ezt olvasod, akkor már jó helyen jársz! A Dog and Pony kreatív marketingcsapata képes cégednek mindezt a hiányzó pluszt megadni.

Kreatív ügynökségünk majd egy évtizedes tapasztalatával a háta mögött, harcedzett és tettre kész csapatával és friss és kreatív szemléletével fel tudja építeni vagy akár újra is tudja gondolni céged teljes arculatát, márkaidentitását, illetve létre tudjuk hozni mindazt a szöveges és videótartalmat, aminek a segítségével céged kitűnhet a konkurencia közül és hatékonyan meg tudja szólítani leendő és már meglévő ügyfeleid.

Küldj nekünk egy e-mailt, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi megmutatjuk, hogy miben is rejlik a Dog and Pony kreatív ügynökség know-how-ja! 

Creative logo design Budapest Hungary

1. Céges arculattervezés. Kreatívan.

Első benyomásból csak egy van, amin utólag már nem, vagy csak nagy erőfeszítések árán lehet változtatni. Nincs ez másképp a versenyszférában sem, így ez a helyzet akkor is, amikor a leendő célközönséged először találkozik a cégeddel, annak marketingjével és logójával. Ahhoz, hogy ez az első benyomás kellően pozitív és maradandó legyen, céged arculatának egységesnek, könnyen azonosíthatónak és azonosulhatónak kell lennie.

A Dog and Pony kigondolja, lépésről lépésre megtervezi, elkészíti és életre kelti céged új márkaarculatát, ami azt könnyen felismerhetővé és egyedivé teszi a már meglévő és leendő ügyfeleid számára. Kreatív ügynökségünk átvállalja tőled a teljes arculattervezés feladatának folyamatát, ami a céges logó és névjegykártya grafikai tervezésétől kezdve, a webdesign-on és a szöveges tartalom elkészítésén át, a videós tartalom megtervezéséig, elkészítéséig és annak utógondozásáig terjed.

Amennyiben céged arculattervezését fontolgatod, ha még csak az igény merült fel rá vagy akár már konkrét elképzelésed is van, de a kivitelezéssel kapcsolatban tanácstalan vagy, bátran írj ránk! A Dog and Pony kreatív csapata mindenben segítséget tud nyújtani neked céged új és friss imidzsének kialakítása során.

 

2. Céges logó grafikai tervezése

A logó grafikai tervezése az egyik legnagyobb kihívás, amellyel egy céges arculattervezés során szembe lehet nézni, mivel a logó az, amivel céged ügyfelei először találkoznak, ez képviseli azt és ez az, amivel a cégedet azonosítják. Ugye neked sem okozna gondot felidézni egy-egy céget, márkanév hiányában, csupán annak logójáról? Mi ezt a hatást szeretnénk elérni céged új logójának megtervezésével is.

Manapság a vásárlókat a különböző reklámfelületekről rengeteg inger éri. A cégek és a konkurenciád is azért versenyeznek egymással, hogy övék legyen a kizárólagos figyelem, akár csak néhány szempillantásra is. Cégednek is ebben a versengésben kell részt vennie, ezt a figyelmet kell megragadnia. A feladat nem könnyű, de a Dog and Pony segít mindebben. Marketingcsapatunk az elképzeléstől, a grafikai tervezésen át, a megvalósításig összefogja az egész logótervezés folyamatát. Kreatív ügynökségünk számára kiemelkedően fontos, hogy ügyfeleink a lehető legnagyobb mértékben elégedettek legyenek a munkánkkal és a végeredménnyel, mi pedig addig dolgozunk az elképzelésen, amíg azzal mindenki elvárását nem teljesítettük!

Fordulj hozzánk egy már meglévő elképzeléssel vagy ötlettel és nyugodtan bízd ránk a teljes feladat elvégzését! Biztos lehetsz benne, hogy webdesign cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a logód nagyszerűen képviselje céged új arculatát és minden figyelem rád irányuljon.

Creative logo design services Hungary

3. Bízd a szövegírást a Dog and Pony kreatív ügynökségre!

Egy cég felfuttatása és sikerességének megőrzése során számtalan különféle dologra kell odafigyelni. Ezek egy részével a vezetőség és az alkalmazottak is megbirkóznak, azonban vannak olyan területek, ahol a megnyugtató végeredmény érdekében inkább a profikra kell bízni a munkát. Ilyen terület a kreatív szövegírás is. Ha nincs rá embered, időd, kedved, nem értesz hozzá vagy hiányzik belőled a megfelelő alkotószellem, hogy saját SEO alapú, kreatív szövegeket állíts elő, akkor a Dog and Pony szövegíró gárdája innentől átveszi az ügyet!

Egy szöveg hatékonysága, az hogy eléri-e a célközönséget és meg tudja-e azt szólítani, egy sokváltozós egyenlet. Ennek az egyenletnek a két legfontosabb eleme a SEO – azaz a kulcsszó optimalizálás – és a kreatív szövegírás, amelyek szakértelmet, precizitást, pontosságot és nyelvi bravúrt egyaránt kívánnak. A Dog and Pony kreatív ügynökség 2010 óta folyamatosan figyelemmel kíséri az aktuális hazai és külföldi SEO trendeket, így tapasztalataival és a piacra történő átfogó rálátásával a legkülönfélébb szektorokból érkező ügyfeleknek segített már abban, hogy magasabb helyezést tudjanak elérni a Google találati listákon.

Ha tehát egy olyan kifizetődő és hosszú távú befektetést keresel, amely biztos ügyfeleket hoz majd számodra és egyben növeli céged hitelességét és renoméját, akkor a Dog and Pony kreatív ügynökségnél erre most rátaláltál!

 

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKEREIN!

Lépj velünk kapcsolatba!

4. Kreatív ügynökségünk a videótartalom előállításában is profi!

Kicsit felpörgetnéd a hazai videomarketing tevékenységedet? Úgy gondolod, hogy egy videóval hatékonyabban tudnád átadni céged üzenetét és elérni ügyfeleidet? Szívesen belevágnál valami újba és kipróbálnád magad egy, a megszokottól eltérő médiafelületen is? Semmi akadálya, a Dog and Pony kreatív ügynökség ebben is tud segíteni!

A videós hirdetés kétség kívül a reklámozás magasiskolája. Egyszerre tudja kiváltani azt a bizonyos „hűha” faktort és képes céged azonosulható emberi arcát is megmutatni, amivel igazán nagy és maradandó benyomást tudsz kelteni a célközönségedben.

Video marketing production agency Budapest

A Dog and Pony kreatív ügynökség az egész videógyártási folyamatot az elejétől a végéig át tudja fogni és le tudja vezényelni: segítünk megtalálni a legmegfelelőbb fővárosi helyszínt, megtervezzük a koncepciót, megírjuk a forgatókönyvet, szereplőket válogatunk és természetesen leforgatjuk és megszerkesztjük a videót is. Miután mindezzel megvagyunk, sem engedjük el a folyamat kezét és tovább egyengetjük a kész film útját, segítjük annak hazai és nemzetközi megjelenését és biztosítjuk, hogy az akkor és ott jelenjen meg, ahol a legnagyobb hatást tudja kiváltani.

Szívesen igénybe vennéd szolgáltatásainkat? Lépj kapcsolatba a Dog and Pony profi marketing csapatával és keltsük együtt életre céged vadonatúj márkaarculatát!

van egy projekted számunkra?

beszéljünk róla!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

MI AZ A KREATÍV ÜGYNÖKSÉG?

Kreatív ügynökségünk különböző reklám- és marketingszolgáltatásokat kínál B2C és B2B vállalkozásoknak egyaránt. Akármilyen kreatív munkára is van szükséged, legyen szó promócióról, vállalati arculattervezésről vagy teljes körű marketingstratégiáról, bizalommal fordulhatsz hozzánk. Rengeteg kiszervezett reklámtevékenységgel foglalkozunk, és többféle iparágból származó ügyfelekkel dolgozunk együtt.

MIÉRT FONTOS A KREATÍV HIRDETÉS?

A kreativitás az egyik legfontosabb eleme a marketing hirdetéseknek. Így különböztetheted meg magadat a versenytársaidtól, így ragadhatod meg a fogyasztóid figyelmét, aminek hála sokkal nagyobb eséllyel választják majd a Te termékeidet és szolgáltatásaidat. Mindenki szereti az emlékezetes, kreatív reklámokat. Kreatív ügynökségünk segít neked abban, hogy a hirdetéseid kitűnjenek a tömegből és képesek legyenek megszólítani a célközönségedet!

HOGYAN MŰKÖDIK EGY KREATÍV ÜGYNÖKSÉG?

A kreatív marketingügynökségünk nem csak egyedi reklámmegoldásokban gondolkozik. Digitális reklámügynökségünk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy minden hirdetést, szöveget, és grafikát releváns adatokkal tudjon alátámasztani. Kulcsfontosságú számunkra, hogy megfelelően elemezzük a célközönségedet, és az aktuális szokásaik és az adott iparági trendek szerint hozzunk kreatív döntéseket. Így sokkal eredményesebb kreatív munkát tudunk Neked végezni.

MILYEN SZOLGÁLTATÁSOKAT NYÚJT EGY KREATÍV ÜGYNÖKSÉG?

Marketingügynökségünk többféle kreatív szolgáltatással is támogathatja a céged gyarapodását. Ilyen többek között a logó vagy a teljes vállalati arculattervezés, a szövegírás, a hirdetéseid grafikájának a megtervezése, vagy akár a videómarketing. Bármilyen területen is van szükséged segítségre, mi készen állunk arra, hogy feldobjuk a céged marketingjét!

A Dog & Pony
Szolgáltatásai

PROFI MARKETINGSZOLGÁLTATÁSOK BUDAPESTEN ÉS AZON IS TÚL

Miért mi?

4 PÉLDA, HOGY MIÉRT MI VAGYUNK BUDAPEST LEGJOBB MARKETING ÜGYNÖKSÉGE

360° - TELJES KÖRŰ MARKETING MEGOLDÁSOK

A tervezéstől a kivitelezésig minden lépésnél számíthatsz ránk és marketing szolgáltatásainkra.

TAPASZTALT & AGILIS SZAKEMBEREK

Csapatunk felkészült és harcban edzett,
több mint 200 projekt van a hátunk mögött.

KONKURENCIÁVAL SZEMBENI LÉPÉSELŐNY

A hazai piac átfogó ismeretében segítünk Neked mind a versenyképes marketing stratégia kialakításában, mind az áttörő megoldások megtalálásában.

ADATVEZÉRELT & KREATÍV GONDOLKODÁSMÓD

A Dog & Pony ügynökség egyszerre bír az adatvezérelt és a kreatív gondolkodás minden előnyével. Tökéletes kombináció a kimagasló eredményekért.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

dogpony@marketingtanacsado.hu

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

4.7/5 - (66 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this