Közösségi média
marketing❤️️

Egyenes út a célközönséghez!

Közösségi média marketing

Biztosra veheted, hogy nyomot fogsz hagyni a közösségi médiában!

Facebook oldal kezelés

Facebook hirdetés

YouTube hirdetés

Facebook toborzó kampány

Instagram hirdetés

inbound-marketing

Nyereményjáték szervezés

A közösségi média marketing az online marketing egyik leggyorsabban fejlődő és leginkább dinamikusan változó ágazata. Ha olyan ügynökséget keresel, ami képben van a legújabb trendekkel és készen áll vállalkozásod arcát megmutatni a világnak, jó helyen jársz!

Facebook, Instagram és YouTube marketing szolgáltatásainkkal biztosra veheted, hogy amit mondani szeretnél, az meg is találja célközönségedet! Ezzel pedig nemcsak potenciális vásárlóid számát növelheted, de saját, a márkádba bizalmat fektető felhasználóid bázisát is növelni tudod.

Ha érdekel, hogy milyen szolgáltatásokkal segíti a Dog & Pony, hogy mindezt elérd, olvasd el szolgáltatásaink leírását!

Közösségi média stratégia

A legelső lépés

Egy jó közösségi média stratégia kidolgozásakor (mint a marketing stratégiák kialakításánál általában) az első pont a célok felállítása. Több látogatót szeretnél weboldaladra?

Webshopba szeretnél több vevőt?

Bővíteni szeretnéd az email listádra feliratkozók számát?

Esetleg közvetlen hívásokat szeretnél a céged számára, vagy csak a márkaismeretségedet növelnéd a piacon?

A közösségi média platformok segítségével mindez lehetséges! Sőt, a Facebook hasonló szolgáltatásának megszűnésével ügynökségünk a toborzó kampányaid menedzselését is le tudja bonyolítani! Ha a felsoroltak közül bármelyikben is érdekelt vagy, lépj kapcsolatba velünk, itt van, hogy mire számíthatsz:

közösségi média

1. Az igényeid felméréséhez először egy előzetes beszélgetésre kerül sor. Amennyiben egymást keressük, úgy jobban meg szeretnénk majd ismerni a cégedet.

2. Emiatt egy ügyfélfelmérőt fogunk nektek küldeni, amiben megpróbálunk közelebb kerülni hozzátok, mint vállalkozás, hogy megértsük milyen személyiséget kívántok képviselni az online térben.

3. Miután megismertük cégeteket és az igényeitek/céljaitok is világossá váltak elkészítjük a személyre szabott közösségi média stratégiátokat.

4. Az elkészült média tervet megosztjuk veletek, majd átbeszéljük az általunk kialakított stratégiát is (amennyiben erre igényt tartotok).

Ezután végre is hajtjuk a tervet. A kampányok előrehaladtával pedig folyamatosan tartjuk majd veletek a kapcsolatot.

A stratégiák kialakításakor egyszerre akár több célt is teljesíteni tudunk, hiszen több mint 10 éves szakmai tapasztalatunkkal sok cégnek kezeltük már teljes közösségi média portfólióját is, a kreatív szövegektől kezdve, a frappáns grafikákon át egészen a reklámkampányok megtérülésének (ROI) felülvizsgálatáig.

Van egy projekted számunkra?

Lépj velünk kapcsolatba

A Dog & Pony közösségi média kezelési és marketing szolgáltatásai

 

A közösségi média olyan szinten mindennapossá vált, hogy azok a cégek, amelyek nem használják ki lehetőségeit, egyből hátránnyal indulnak. A közösségi média felületek egy kiemelkedően jó platformot biztosítanak arra, hogy kapcsolatot teremthess vásárlóiddal! Az alábbiakban sorra vesszük a Dog & Pony által nyújtott közösségi média szolgáltatásokat.

Facebook PPC advertising agency Budapest Hungary

Facebook marketing – oldal kezelés, reklámozás és toborzó kampányok

A Facebook minden idők egyik legnépszerűbb közösségi média platformja. Pontosan úgy, mint a SEO, elkerülhetetlen, mind B2B, mind B2C vállalkozások számára.

Oldalkezelési szolgáltatásunk keretein belül egy a márkád arculatába tökéletesen illeszkedő Facebook oldalt kreálunk neked, amit rendszeresen frissítünk és saját tervezésű grafikákkal dobunk fel.

A Facebook hirdetésben is otthonosan mozgunk, többszáz kampányt magunk mögött tudva, így biztos lehetsz benne, hogy olyanokra bízod reklámkampányaidat, akik addig optimalizálják őket, amíg jó eredményt produkálnak!

A Facebook toborzási (Jobs) felületének megszűnésével pedig egyre nagyobb igény van arra, hogy a toborzó kampány szervezését is profi cég kezelje. Ebben is tudunk segíteni, erről részletesebben itt olvashatsz: toborzó kampányok.


Instagram marketing – megtérülő kampányok, egyedi grafikák, cégedre szabva!

Az Instagram reklámozás idehaza is kihívást jelenthet vállalkozásod számára, hiszen nehéz olyan tartalmakat gyártani, amik egyszerre relevánsak, érdekesek és vizuálisan vonzók is potenciális ügyfeleid számára. Ne aggódj, mi segítünk! A Dog & Pony-nál lépést tartunk az online világ gyorsuló sodrával, így célközönségedet képek és rövid videók formájában is meg tudjuk szólítani! Közösségi média ügynökségünk segít márkád ismeretségét növelni, új leadeket szerezni és ezzel a megkötött üzleteid számát is növelheted! Az Instagram reklámozással kapcsolatos szolgáltatásainkról bővebben ITT olvashatsz.

YouTube marketing – a tartalomgyártástól a feltöltésig

A YouTube-ot a modern idők televíziójaként is szokták emlegetni, de aki tisztában van a televíziós reklámozás költségeivel jól tudja, hogy ég és föld a kettő. A YouTube reklámok sokkal olcsóbbak és sokkal több embert érnek el, mint televíziókban leadott testvéreik. Ezen felül pedig sokkal könnyebb beállítani rajtuk azt is, hogy milyen érdeklődésű embereket célozzanak, amire a hagyományos reklámozásban vajmi kevés lehetőség adódik.

A Dog & Pony ügynökségnél azonban nem csak a videós YouTube marketing kampányok kezelését és optimalizálását vállaljuk. Kérésedre szívesen el is készítjük a képi- és videóanyagokat, hogy jó reklámokat tudjunk belőle gyártani neked! A YouTube reklámokkal kapcsolatos szolgáltatásainkról bővebben itt olvashatsz: YouTube marketing.

Facebook PPC advertising agency Budapest Hungary

Social média szolgáltatás árak

Közösségi média szolgáltatásaink árait vállalkozásod igényeihez szabjuk. Egy céges felhasználói oldal kezelése a havidíjas szolgáltatásaink közé tartozik és általában 80.000 Ft-tól kezdődik. A reklámkampányok esetében pedig a havi kezelési költségen felül, ami minimum 80.000 Ft felszámolunk egy egyszeri kampányindítási díjat is, melynek összege legalább 100.000 Ft. Ugyanez a formula érvényes a Facebook toborzási kampányokra is, ahol a kampánybeállítás kezdeti (egyszeri) ára legalább 100.000 Ft, illetve a kampánykezelés havidíja pedig minimum 80.000 Ft.

Amennyiben szeretnél személyre szóló ajánlatot kapni tőlünk, vagy egyedi marketing megoldások érdekelnének, ne habozz kapcsolatba lépni velünk!
Közösségi média, mint online stratégiai eszköz – miért éri meg?

A közösségi média életünk szerves részévé vált. A különböző ilyen oldalak és alkalmazások felhasználóinak száma napról napra csak növekszik és nagyon fontos, hogy vállalkozásod ki tudjon tűnni a tömegből és elérje azt a célközönséget, akinek tényleg üzenni akarsz. Legyen szó B2B vagy B2C vállalatról, azok, akiket meg akarsz szólítani jelen vannak a közösségi médiában is. A natív tartalmakon felül pedig az egyik leggyorsabban megtérülő legolcsóbb reklámozási lehetőségeket találod például a Facebook Ads, vagy a YouTube reklámozás tárházában. Így akár organikus tartalmak kezelésében, akár fizetett hirdetések létrehozásában és optimalizálásában, akár toborzó kampányokban van szükséged segítségre ügynökségünkre mindenképpen számíthatsz!

Ha szeretnéd, hogy egy hozzáértő és tapasztalt ügynökség kezelje közösségi média felületeidet, akkor bízd ránk a dolgot!

Van egy projekted számunkra?

Lépj velünk kapcsolatba

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

MIBEN SEGÍTHET EGY KÖZÖSSÉGI MÉDIA ÜGYNÖKSÉG?

Egy közösségi médiaügynökség más vállalkozások social media megjelenéseit kezeli, a stratégiai tervezéstől kezdve a teljes kampányok levezényléséig. Akár eseményeket, akár termékeket, akár céged weblapját szeretnéd népszerűsíteni közösségi média szakértőink segítenek abban, hogy elérd a megfelelő célközönséget és ezzel növeld potenciális vásárlóid számát.

MINDEN CÉGNEK MEGÉRI A KÖZÖSÉGI MÉDIA MARKETING?

Mivel a közösségi média marketing az egyik legolcsóbb online marketing tevékenység, amit egy cég folytathat termékei vagy szolgáltatásai népszerűsítésére alapvetően a legtöbb vállalkozás számára ez egy garantáltan jövedelmező lehetőség. Ettől függetlenül persze egyéb online marketing stratégiák is fontosak, de a közösségi médiában való jelenlét szinte minden esetben majdhogynem kötelező jellegű.

A DOG & PONY SOCIAL MEDIA SZOLGÁLTATÁSAI

Minőségi marketing szolgáltatások BUDAPESTEN ÉS AZON IS TÚL

Miért mi?

4 PÉLDA, HOGY MIÉRT MI VAGYUNK BUDAPEST LEGJOBB MARKETING ÜGYNÖKSÉGE

360° - TELJES KÖRŰ MARKETING MEGOLDÁSOK

A tervezéstől a kivitelezésig minden lépésnél számíthatsz ránk és marketing szolgáltatásainkra.

TAPASZTALT & AGILIS SZAKEMBEREK

Csapatunk felkészült és harcban edzett,
több mint 200 projekt van a hátunk mögött.

KONKURENCIÁVAL SZEMBENI LÉPÉSELŐNY

A hazai piac átfogó ismeretében segítünk Neked mind a versenyképes marketing stratégia kialakításában, mind az áttörő megoldások megtalálásában.

ADATVEZÉRELT & KREATÍV GONDOLKODÁSMÓD

A Dog & Pony ügynökség egyszerre bír az adatvezérelt és a kreatív gondolkodás minden előnyével. Tökéletes kombináció a kimagasló eredményekért.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

dogpony@marketingtanacsado.hu

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

4.8/5 - (64 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this