Reklámfilm Készítés

BÍZD PROMÓCIÓS VIDEÓDAT A PROFIKRA!

REKLÁMFILM KÉSZÍTÉS BUDAPESTEN

Azon gondolkozol, hogy videó marketinggel lendítenéd fel céged hazai forgalmát? A Dog & Pony a reklámfilm készítés során segít akár a semmiből is elkészíteni egy közösen megálmodott, lenyűgöző videós spotot vagy kisfilmet céged számára Budapesten. Ne gondolkozz tovább, bízd vállalkozásod promóciós videójának megvalósítását a Dog & Pony-ra!

MIÉRT OLYAN FONTOS A REKLÁM VIDEÓ KÉSZÍTÉS EGY VÁLLALKOZÁS SZÁMÁRA?

Akár Magyarországon, akár külföldön vannak marketingcéljaid, a reklám videó készítés az egyik legjobb módszer a potenciális és már meglévő ügyfeleid elérésére és megtartására. A Dog & Pony reklámfilm készítő csapatával együttműködve megtapasztalhatod, hogy a promóciós videók egy egészen más ligában játszanak, mint bármelyik másik marketingtevékenység, amikor a célközönség eléréséről és bevonásáról van szó.

Lássunk hát néhány okot, amiért vállalkozásod számára előnyös lehet, ha budapesti professzionális promó videó készítő ügynökségünkkel dolgozol együtt:

Video marketing production agency Budapest

1. Egy igazán hatásos felütés

A modern digitális marketing egyik legnagyobb kihívása, hogy párbeszédet tudjon elindítani az adott vállalkozás célközönségének tagjai vagy közösségi média követői között. Különösen igaz ez akkor, ha a vállalkozás még nem rendelkezik nagy márkaismertséggel.

Természetesen egy megfelelő promóciós videóval a kezdeti kihívásokat könnyebben át lehet hidalni. Az emberek sokkal fogékonyabbak az audiovizuális élményekre, mint egy egyszerű képre vagy szövegre, és nagyobb valószínűséggel reagálnak az előbbi tartalomra.

Miért működik mindez vállalkozásod reklámozása esetén olyan hatékonyan? Mert nem csak arra ösztönzöd a célközönségedet, hogy többet tudjon meg a vállalkozásodról, annak termékeiről és szolgáltatásairól, hanem azért is, mert így rengeteg információt szerezel arról, hogy ők mit gondolnak rólad!

2. A márka „emberi” arcának megmutatása promó videó készítéssel

Tekintve, hogy az emberek mennyire fogékonyak a videós tartalmakra, a Dog & Pony promó videó készítéssel remek lehetőséget kínál arra, hogy cégedet és ez által márkádat emberközelivé tudd formálni. Egy jó reklámvideó alapvetően egy érdekes történetet mesél el. A sima szöveggel és az „egyszerű” képekkel szemben a videó egyértelmű előnye az, hogy azáltal, hogy a célözönséged valódi embereket lát és hall, arcot tud kapcsolni a vállalkozásodhoz.

Ez tulajdonképpen nagyobb elkötelezettséget eredményezhet márkád iránt, növeli a megosztási arányt és ismertséget a közösségi médiában, de akár közvetlen eladásokat is generálhat!

Video marketing production agency Hungary

3. A „hűha-faktor” a te oldaladon áll​

Egy reklámvideóval sokkal nagyobb eséllyel tudod lenyűgözni és terméked, szolgáltatásod mellé állítani a potenciális és már meglévő ügyfeleidet. Főleg, ha ezek a videók úgy készülnek el, ahogy kell. Ez azt is jelenti, hogy ezzel a marketing megoldással olyan kevésbé aktivizálható ügyfeleket is el tudsz érni, akik más esetekben nem is figyelnének fel a promóció egyéb formáira.

A Dog & Pony budapesti reklámspot készítő ügynökség gondoskodik arról, hogy vállalkozásod reklámvideója tartalmazza azt a pluszt, amely képes megragadni a célközönséged figyelmét!

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKEREIN!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

REKLÁMSPOT KÉSZÍTÉS – A DOG & PONY ÜGYNÖKSÉG SZOLGÁLTATÁSAI

1. Kell Budapestnél lenyűgözőbb díszlet?

Budapest az egyik legjobb választás egy új reklámspot készítéséhez!

Mindegy, hogy Magyarországon, regionálisan vagy nemzetközi szinten szeretnéd felhasználni az elkészített anyagot, marketingügynökségünk olyan promó videót készít vállalkozásod számára, amelyre Te és a Dog & Pony is méltán lehet büszke!


2. Nyugodtam hátradőlhetsz, mi mindenről gondoskodunk a termék videó készítés során!

A Dog & Pony a termék videó készítés minden lépését vállalja, az elejétől a végéig. Mire végzünk, neked már csak a lejátszó gombot kell megnyomnod! Lássuk hát, mire is gondolunk:

• a koncepció megalkotása

• a forgatókönyv megírása

• a storyboard megrajzolása

• szereplőválogatás és szereposztás

• és természetesen magának a videónak a leforgatása.

A nyers felvételek szerkesztése miatt sem kell aggódnod. Dőlj hátra, promó videó készítő cégünk mindent elintéz!

youtube csatorna hirdetés

3. A reklámspot gyártás nem csupán munka, hanem játék is!

A reklámspotok gyártása mindig mosolyt csal az arcunkra. Viszont tudnod kell, hogy egy remek videó önmagában mégsem elég. Egy jól kidolgozott videó marketing-stratégiára is szükséged lesz ahhoz, hogy az elkészült videó anyagot nagy hatékonysággal tudd használni. A Dog & Pony termék videó készítő csapata ebben is tud segíteni neked. Mi a videód elkészítését követően sem engedjük el a kezedet. Amennyiben szükség van rá, reklámvideód hazai és nemzetközi terjesztésében is segítünk!

A legtöbb cég könnyen alámerül a közösségi média világában, de a tartalmak
kommunikációja során olyan akadályokba is ütközhetnek, amelyekre soha nem is
gondoltak volna. Manapság már nem lehet egyszerűen csak úgy közzétenni egy videót a Facebookon, az Instagramon vagy a YouTube-on, és várni, hogy megtörténjen a csoda.

Itt jön a képbe a Dog & Pony! Budapesti reklámfilm készítő ügynökségünk úgy tálalja céged elkészült videós anyagát, hogy az a célközönséged számára is megfelelően rezonáljon!

VAN EGY PROJEKTED SZÁMUNKRA?

BESZÉLJÜNK RÓLA!

GYIK

GYAKORI KÉRDÉSEK SZOLGÁLTATÁSUNKKAL KAPCSOLATBAN

MIÉRT ÉRI MEG CÉGEK SZÁMÁRA A REKLÁMFILM KÉSZÍTÉS?

Röviden tömören: a reklámfilm készítés csodákra képes az ügyfeleid elköteleződését nézve. Audiovizuális marketingeszközként egy videó sokkal könnyebben meg tudja ragadni a célközönséged figyelmét, mint a szöveges és képalapú hirdetések, ráadásul jobban is ösztönzi őket a kommentelésre és a marketinges anyagaid megosztásra. Az elkötelezettség (engagement) kulcsfontosságú mérőszám a közösségi médiában elért siker mérésében, és a videómarketing kiváló alapot nyújthat egy sikeres kampányhoz.

HOGY NÉZ KI A REKLÁMSPOT ÉS PROMÓ VIDEÓ KÉSZÍTÉS MENETE?

A közösségimédia-csatornákon megjelenő promóciós videók és reklámspotok ritkán hosszabbak egy percnél (akárcsak a hagyományos tévéreklámok esetében), ezért érdemes törekedni a rövid és könnyen értelmezhető tartalmak gyártására. Ettől függetlenül egy jó reklámvideó elkészítése rengeteg munkát igényel, mind az előkészületeket, mind az utómunkát nézve. Ilyen például a megfelelő szereplők kiválasztása (casting), a forgatókönyv megírása, a storyboard elkészítése, a megfelelő forgatási helyszín megtalálása, a reklámfilm hangnemének meghatározása, és természetesen maga a forgatás és a videók megvágása.

További kreatív szolgáltatások

BIZTOSRA VEHETED, HOGY NYOMOT FOGSZ HAGYNI A SOCIAL MÉDIÁBAN!

online marketing kivitelezés

Arculattervezés

kreatív-szövegírás

Grafikai tervezés

Logótervezés

óriáspakát

Közterületi reklám - OOH marketing

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

+36 30 530 89 86

dogpony@marketingtanacsado.hu

@dogandpony.budapest

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

4.7/5 - (55 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this