KONVERZIÓ OPTIMALIZÁLÁS
Á LA DOG & PONY

Avagy hogyan szerezz még több ügyfelet
a konverzió növelésével

KONVERZIÓ OPTIMALIZÁLÁS. NEKED. BUDAPESTEN.

A konverzió optimalizálás egy olyan marketing eszköz, amely segít abban, hogy vállalkozásod több ügyfelet tudjon magának szerezni. A Dog & Pony marketingcsapata kész, hogy webshopod megnövekedett látogatószáma a céges bevételben is megmutatkozzon.

A konverzió növelés során a vársárlóid online viselkedéséről szerzett információ segít abban, hogy webshopod látogatóinak számát képesek legyünk megnövelni. Mivel a Dog & Pony szakemberei nyomon követik, hogy látogatóid hogyan viselkednek céged weboldalán, jobban meg tudjuk ismerni vállalkozásod célközönségét. A nagyobb bevétel érdekében ennek alapján határozzuk meg a teljes webshop konverzió növelési folyamatot!

A Dog & Pony fejlesztői részletes és személyre szabott konverzió optimalizálással emelik új szintre vállalkozásod teljesítményét.

Conversion rate optimization Budapest Hungary

Sok webshop-tulajdonos csupán a látogatók számának egyszerű növelésére összpontosít, de ezt a stratégiát nem mindig követi nyereség, mivel ezzel a módszerrel általában a látogatóknak csak kis része válik valódi vásárlóvá. A konverziós ráta egy kulcsfontosságú mutató. Ez egyszerre tükrözi a weboldal hatékonyságát és a vásárlói elégedettséget.

Számos lehetőség kínálkozik arra, hogy javítani tudjuk webshopod konverziós arányát, azonban az egyik legfontosabb tényező magának az oldalnak a felhasználóbarát mivolta. A Dog & Pony marketingcsapata olyan webáruházat képes vállalkozásod számára készíteni, amely már az első benyomással képes ezt az akadályt megugrani.

A landing page fontos, de ez csak az első lépés. A jól megírt szöveges tartalomtól kezdve a Call to Action-ig (CTA) a felhasználói út során számos lehetőség nyílik a konverzió növelésére.

A látogatóktól gyűjtött adatok alapján meghatározhatjuk, hogy hol és mit kell optimalizálni annak érdekében, hogy a vásárlási folyamat kényelmesebbé váljon számukra, hozzájárulva a magasabb konverziós arányhoz. Miután szakembereink optimalizálták a konverziót, céged egy olyan frissített weboldallal fog rendelkezni, amely potenciálisan több vásárlót és bevételt fog számodra generálni.

SZEREZZ MÉG TÖBB VÁSÁRLÓT WEBSHOP KONVERZIÓ NÖVELÉSSEL!

1. Változtassuk a látogatókat vevőkké!

A webshop konverzió növelési folyamatok segítenek látogatóidnak könnyebben navigálni a böngészési és vásárlási folyamat során. Így lesznek az érdeklődőkből valódi vásárlók!


2. Szerezz több visszatérő ügyfelet!

Egy felhasználóbarát weboldal sokkal vonzóbb az ügyfeleid számára. Ez nagyban elősegíti a márkához való hűségük növekedését.

Conversion rate optimization services Budapest

3. Érj el magasabb ROI-t!​

A magasabb konverziószám jobb megtérülést eredményez, mivel ezáltal minden céges kampányod jobban fog teljesíteni, bármilyen forrásból származó forgalmat könnyen konverzióvá fogsz tudni alakítani.


4. Légy hatékonyabb!

A konverzió optimalizálás csak honlapod látogatóival működik. Egy olyan csoport tagjaival, akik már érdeklődnek céged termékei vagy szolgáltatásai iránt. Ez az oka annak, hogy a CRO (conversion rate optimization) sokkal nagyobb hatással van egy webhely teljesítményére, mint a többi offsite marketingtevékenység.

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKERÉN!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

SZEMÉLYRESZABOTT CRO SZOLGÁLTATÁSAINK – KONVERZIÓ NÖVELÉS TŐLÜNK, NEKED

1. Ügyfeleid online viselkedésének elemzése

Hogyan néz ki a konverzió növelési folyamat? A Dog & Pony online marketing szakértői segítenek vállalkozásodnak abban, hogy weboldalad analitikai eredményei között képes legyél eligazodni, és le tudd fordítani azokat a vásárlói jellemzők és viselkedés alapján, valamint adatvezérelt döntéseket legyél képes meghozni a fő vásárlói személyiségének megismerésével. A megfelelően körvonalazott vásárlói személyiségek lehetőséget adnak arra, hogy személyre szabott weboldal- változtatásokat és fejlesztéseket vigyünk végbe, amelyek segítik a vásárlókat abban, hogy folyamatosan és könnyedén előre tudjanak haladni vásárlói útjukon.

A Dog & Pony megmondja Neked, mire is van vásárlóidnak szüksége!


2. Konverzió optimalizálási stratégia, audit és tanácsadás

A Dog & Pony tapasztalt CRO csapata, online marketing szakértői, statisztikusai, webfejlesztői és –tervezői mind készek vállalkozásod felvirágoztatására a konverziók optimalizálásával. Ezt a szakmai tudást egyesítve olyan átfogó CRO szolgáltatáscsomagokat kínálunk, amely magába foglalja az auditot, a tervezési fázist és a szükséges kivitelezés minden egyes lépését is. A Dog & Pony által létrehozott konverzió növelésre irányuló stratégia minden esetben a látogatói adatokon, valamint a leghatékonyabb webfejlesztési és -tervezési megoldásokon alapul.

Átfogó CRO stratégiával a Dog & Pony valóban képes fellendíteni céged online értékesítését!

Conversion rate optimization services Hungary

3. Adatvezérelt kwebshop konverzió növelés és döntéshozatal

Mi hiszünk a számok erejében! Marketingszakértőink pontosan képesek elemezni a vásárlói út minden apró részletét, és ezzel javítani a konverziók számát. Minden ügyfelünk számára személyre szabott, adatvezérelt megoldásokat kínálunk, hogy olyan hatékony felhasználói élményt nyújtsunk, amely illeszkedik vásárlóid weboldaladon tanúsított viselkedéséhez.

Gondosan előkészített és elemzett adatok alapján könnyű jó üzleti döntést hozni!


4. A/B tesztelés

Fejlesztőink a vásárlói út minden egyes állomásán többféle megoldást készítenek. Ilyenek például a CTA gombok elhelyezése, dizájnváltozatok, vagy a tartalmi variációk. Ezekkel egyidejűleg lehet tesztelni, hogy melyik verzió teljesít a legjobban.

Ez a módszer továbbá lehetőséget kínál arra is, hogy optimalizálni tudjuk vállalkozásod ügyfélútját, hogy megtaláljuk az adott útvonal kritikus pontjait, és hogy ki tudjuk azokat javítani. Végeredményben weboldalad látogatói sokkal könnyebben és hatékonyabban tudnak navigálni.

A Dog & Pony CRO ügynökség jól megtervezett, mélyreható adatelemzésen alapuló webshop konverzió növelési szolgáltatást kínál, amely kézzelfogható bevételi eredményeket tud produkálni.

Növeljük meg együtt weboldalad ROI-ját!

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKERÉN!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

GYIK

GYAKORI KÉRDÉSEK SZOLGÁLTATÁSUNKKAL KAPCSOLATBAN

MI AZ A KONVERZIÓ OPTIMALIZÁLÁS?

A konverzió optimalizálás egy olyan marketing folyamat, ami egy cég online elemeinek a hatékonyságára fókuszál. Ilyen például a weboldalad design-ja, a hirdetéseid, vagy a céged landing oldalai. A cél konverziós aránynak a növelése: ez mutatja meg, hogy hány látogató hajtott végre egy bizonyos cselekvést, azaz hányan hoztak konverziót. Konverzió lehet egy űrlap kitöltése, egy hírlevélre való feliratkozás, egy adott tartalom megosztása, egy vásárlás, vagy akár egy kattintás is.

HOGYAN NÖVELHETEM AZ ELADÁSAIMAT WEBSHOP KONVERZIÓ NÖVELÉSSEL?

A konverzió optimalizálással nem csak az új érdeklődők és a vásárlók számát tudjuk növelni a webshopodban. Ügynökségünk az új vevők megszerzésének a költségeit is le tudja csökkenteni azáltal, hogy céged online folyamatait is hatékonyabbá tesszük. Többek között egyedi online marketing stratégiát tervezünk Neked, korszerűsítjük a weboldaladat, rendbe rakjuk az értékesítési tölcséredet, optimalizáljuk a landing oldalad felhasználói élményét. Segítünk Neked még jobban megismerni a célközönséged szokásait, ami nagyban segíthet az online eladásaid növelésében.

További webfejlesztői szolgáltatások

AZ ONLINE JELENLÉTEDET EGY ÚJ SZINTRE EMELJÜK!

weblap készítés

Webshop fejlesztés

Weboldal fejlesztés

Weboldal karbantartás

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

+36 30 530 89 86

dogpony@marketingtanacsado.hu

@dogandpony.budapest

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

4.8/5 - (77 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this