TikTok tartalomgyártás

Teljes körű szolgáltatás a dog & pony
tiktok ügynökségtől

Hazai TikTok tartalomgyártás a dog & pony-val

Üdv! TikTok tartalomgyártás szolgáltatást keresel Magyarországon? Akkor jó helyen jársz, mivel a Dog and Pony TikTok ügynökség Budapest szívében egy teljes körű magyarországi szolgáltatásportfólióval vár!

TikTok menedzsment szolgáltatásokra szakosodtunk. Így segítjük a különböző méretű vállalkozásoknak növelni a platformon való láthatóságukat, elérésüket és a konverziójukat. Ajánlatunk magába foglalja online tevékenységed nyomonkövetését, értékelését valamint online jelenléted friss, trendi tartalmakkal való fenntartását.

Kreatív szövegírókból, grafikusokból, közösségi média szakértőkből és adatelemzőkből álló profi csapatunk téged bevonva, veled közösen fog dolgozni, hogy olyan vonzó és hatékony TikTok tartalmakat hozzon létre, amelyek segítenek üzleti céljaid maradéktalan elérésében.

A Dog & Pony TikTok ügynökségnél minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy hozzásegítsük vállalkozásodat megérdemelt TikTok sikeréhez!

Facebook page management services Budapest Hungary

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKERÉN!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

A TIKTOK TARTALOMGYÁRTÁS AZ ÚJ TREND MAGYARORSZÁGON, NE MARADJ LE RÓLA!

Több mint 1 milliárd havi aktív felhasználóval a TikTok hatékony eszközzé vált azon vállalkozások kezében, amelyek a tartalomgyártással közvetlen kapcsolatot akarnak teremteni célközönségükkel és valódi eredményeket szeretnének elérni.

Ugyanez igaz Magyarországra is. A ByteDance hirdetési forrásaiban közzétett adatok szerint a TikTok 2022 elején már több mint 2,17 millió 18 éves vagy idősebb felhasználóval rendelkezett Magyarországon. Ez az ország teljes lakosságának több mint 20%-a!

instagram influencer ügynökség

MILYEN ELŐNYEI VANNAK A TIKTOK TARTALOMGYÁRTÁSNAK?


1. Széleskörű és elkötelezett közönség elérése TikTok tartalomgyártáson keresztül

A TikTok egyedülálló tartalomgyártási funkciói, mint például a rövid formátumú videók készítésének lehetősége, ideális platformmá teszik azt a magyarországi felhasználókkal, szórakoztató és vonzó módon való kapcsolatfelvételre. Ha olyan releváns és érdekes tartalmakat tudsz közzétenni, amelyekkel a célközönséged tud azonosulni, akkor egyre több felhasználót tudsz majd céged profiljára vonzani. És ezzel egyidejűleg növeled is a láthatóságodat! Márkád ismertségének növelésével együtt a célközönséggel való kapcsolataidat is kezeljük a TikTok tartalomgyártás során, hogy növeljük annak hitelességét.

És ne gondold, hogy mindez csupán a TikTok-ra korlátozódik! Ha valóban valami különlegeset tudunk létrehozni, akkor azt más közösségi média platformokon is megoszthatod, aminek köszönhetően sokkal jobb organikus eredményekre számíthatsz a keresőmotoroktól!


2. Bízd a menedzsmentet a Dog & Pony TikTok ügynökségre! Költséghatékony marketing kisebb kockázattal

Ha még mindig nem vagy biztos benne, hogy érdemes-e TikTok tartalomgyártásba fektetni Magyarországon, akkor hadd nyugtassuk meg: a TikTok még a digitális marketing egyéb formáihoz képest is egy sokkal költséghatékonyabb módszer egy széleskörű közönség elérésére és a vállalkozásod reklámcéljainak megvalósítására.

A TikTok-on más közösségi médiaplatformokhoz képest még alacsonyabb az egy megjelenésre (CPI) és az egy bevonásra jutó költség (CPE), így ez egy, a kis- és nagyvállalatok számára egyaránt megfizethető opció.


3. A Dog & Pony TikTok ügynökség növeli céged weboldalának forgalmát és így az értékesítést is

Hogyan biztosítja tehát a Dog & Pony TikTok ügynökség, hogy a ráfordításodnak megfelelő ár-érték arányt kapj? Minden tapasztalat és eszköz a rendelkezésünkre áll, hogy előre tudjuk mozdítani vállalkozásod növekedését. Csapatunk kreatív látásmódját mindig adatvezérelt döntésekkel ötvözzük.

Teljes mértékben kihasználjuk a TikTok fejlett célcsoport-azonosítási lehetőségeit – életkor, nem, érdeklődési kör, fogyasztói magatartás, stb. Segítségükkel tudjuk biztosítani, hogy csak olyan felhasználókra fogsz pénzt költeni, akik nagyobb eséllyel konvertálnak új vásárlókká, így növelve vállalkozásod potenciális ügyfélkörét.

A videókban megjelenő erős Call to Action (CTA) létrehozásával pedig arra ösztönözzük a célközönségedet, hogy látogassanak el a céged weboldalára és vegyék igénybe annak szolgáltatásait. A magyarországi TikTok felhasználók közül sokan szeretnek a platformon böngészni, hogy újabbnál- újabb termékeket és szolgáltatásokat fedezzenek fel. A Dog & Pony TikTok ügynökség segítségével ez az előzetesen meglévő vásárlási szándék könnyen tényleges vásárlássá változhat!

#TikTokMadeMeBuyIt


Dióhéjban: segítünk vállalkozásodnak abban, hogy marketing erőfeszítéseid magasabb megtérülést (ROI) érjenek el!

Van egy projekted számunkra?

Beszéljünk róla!

A DOG & PONY TIKTOK ÜGYNÖKSÉG SZOLGÁLTATÁSAI

A Facebook marketing szolgáltatásunk nem csak néhány poszt megírásából áll. Megtervezzük a kommunikációt, megismerjük az ügyfél piacát, beállítjuk a céges Facebook oldaladat és a grafikus kollégánknak köszönhetően hatékony kampányokat indítunk.


1. Facebook oldal beállítása: első lépés a hatékony kampányhoz

A céges Facebook oldalad olyan, mint egy online névjegykártya, amelyet odaadhatsz a közösségi média felhasználóinak. Pont ezért, hogy elérd a kívánt hatást, optimalizálni kell! Arról nem is beszélve, hogy SEO (keresőoptimalizálás) szempontjából is nagyon fontos szerepet tölt be. Szakértő kollégáink nem csak beállítják Facebook oldaladat, de igényeid szerint optimalizálják is.


2. Facebook content gyártás: cégedhez hűen kommunikálunk!

Mivel a céges Facebook oldalad kezelése során a Te nevedben kommunikálunk, fontos, hogy megértsük a céged értékeit és beszéljük a nyelvezetét. Minden együttműködés előtt egy ügyfélfelmérőt küldünk ki, melynek köszönhetően teljeskörűen feltérképezzük az ügyfeleinket, illetve bekérjük az arculati kézikönyvet is – ha rendelkeznek ilyennnel.


3. Facebook oldal kezelése mint CRM eszköz: A hosszantartó
kapcsolatok kulcsa

A Facebook oldal kezelése az ügyfélkapcsolat-kezelési célokra is kiemelten szükségessé vált. Lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy könnyebben felvegyék veled a kapcsolatot. Sajnos számítanunk kell az esetleges negatív kommentekre, üzenetekere is, ezért fontos, hogy ezeket az eseteket valaki a leggyorsabban és leghatékonyabban kezelje. Felkészült és elhivatott csapatunk leveszik rólad a terhet azzal, hogy minden, a Facebook oldaladra beérkező kérést kezelnek.

tiktok hirdetés

4. Hogyan gondoskodunk az állandó tartalomról? Előre dolgozunk!

Célunk, hogy az oldalon ne legyen fennakadás, melynek egyik alappillére az, hogy megtanultunk előre gondolkodni. A Facebook oldal kezelés egyik legfontosabb dokumentuma az előre megtervezett tartalomnaptár, vagy más néven content calendar. A Facebook marketing menedzser megtervezi, megírja posztokat, briefet készít a vizuális elemekről, a grafikusunk pedig valóra váltja elképzeléseidet!


5. Elemzés és optimalizálás: Folyamatos fejlődés

Folyamatosan figyeljük követőid és célközönséged interakcióit, hogy a tökéletes Facebook posztokat, kampányokkal tudjuk őket kiszolgálni. Az állandó optimalizálás eredménye pedig a megfelelő tartalmak gyártása, hogy a lehető legjobb eléréseket produkálhassuk!


6. Riportok és meetingek: folyamatos kommunikáció

Habár mi már könnyen kiigazodunk a számokon, nem várjuk el ügyfeleinktől, hogy havi 1 riportból vonjanak le következtetéseket. Mi az állandó ügyfél kommunikációban és visszacsatolásban hiszünk. Támogatjuk a rendszeres meetingeket, ahol meghallgatjuk a felmerülő igényeket, hogy közösen megállapíthassuk a következő időszak céljait!


7. A Facebook oldal kezelése: nem árulunk zsákbamacskát!

A céges Facebook oldal kezelése nem egy fix áras tétel, hiszen számba kell venni az ügyfél igényeit, amelyek alapján kialakíthatjuk a díjszabást. Attól függően, hogy milyen Facebook marketing szolgáltatást igényelsz az alábbiak határozzák meg az árat:

– Kell-e létrehozni Facebook oldalt? Rendelkeztél már Facebook oldallal?
– Hány posztot szeretnél egy hónapban?
– Milyen platformokat kezeljünk? Csak Facebook, vagy Instagram megjelenést is szeretnél?
– Milyen nagy a jelenlegi ügyfélköröd?
– Mik a céljaid?

Ha szeretnéd, hogy Facebool oldalad kezeléséről egy szakértő marketing ügynökség gondoskodjon, akkor kérj tőlünk személyre szóló árajánlatot!

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKERÉN!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

GYIK

GYAKORI KÉRDÉSEK SZOLGÁLTATÁSUNKKAL KAPCSOLATBAN

MIÉRT ÉRI MEG TIKTOK MARKETING ÜGYNÖKSÉGHEZ FORDULNOD?

A Dog & Pony TikTok ügynöksége a kreativitást adatvezérelt döntésekkel kombinálja, hogy minél nagyobb megtérülést remélhess a TikTok oldalad kezelésétől. A videók gyártásánál figyelembe vesszük a legújabb trendeket és a célközönséged szokásait, hogy olyasmit tehessünk le az asztalra, amivel tudnak azonosulni a felhasználóid. Emellett a platform tűpontos célzási beállításainak köszönhetően gondoskodunk róla, hogy csak olyan felhasználókat célozzunk meg, akik nagyobb eséllyel konvertálnak visszatérő vásárlóvá.

MIK A TIKTOK TARTALMOGYÁRTÁS ELŐNYEI CÉGEK SZÁMÁRA?

A TikTok tartalomgyártás révén több előnyre is szert tehet a céged. Hatalmas, az átlagnál elkötelezettebb célközönséged érhetsz el Magyarországon is. A TikTok felhasználók imádnak új termékeket, trendeket felfedezni a platformon keresztül, aminek hála remek lehetőséged akad arra, hogy céged szórakoztató módon teremtsen kapcsolatot a potenciális vásárlóival. Ezzel egyúttal a weboldalad forgalmát és az értékesítéseid számát is megnövelheted.

További közösségi média szolgáltatások

BIZTOSRA VEHETED, HOGY NYOMOT FOGSZ HAGYNI A SOCIAL MÉDIÁBAN!

Facebook hirdetés

Facebook toborzó kampány

Facebook oldal kezelés

inbound-marketing

Nyereményjáték szervezés

TikTok hirdetés

Instagram hirdetés

YouTube hirdetés

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

+36 30 530 89 86

dogpony@marketingtanacsado.hu

@dogandpony.budapest

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

4.9/5 - (78 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this