Linképítés szolgáltatás -minőségű SEO célú linkek 

Linképítés szolgáltatás

Cégünk 14 éves SEO tapasztalattal rendelkezik, így tisztában vagyunk vele, hogy egy jó keresőoptimalizálási stratégia szerves része a linképítés. Linképítési szolgáltatásunkat ügyfeleink igényeihez igazítjuk. Mivel ez egy hosszabb távú folyamat, így ez a szolgáltatásunk havidíjas rendszerben érhető el. Személyre szabott ajánlat igényléséhez lépj kapcsolatba velünk!

Több tucat elégedett ügyfélnek alakítottunk már ki teljes linképítési stratégiát, melynek segítségével weboldaluk előrébb került a Google találati listáján.

A linképítés fogalma már önmagában is egy folyamatot ír le. Tehát nem egy egyszer elvégezhető tevékenységről van szó, amit aztán hanyagolni lehet.

Link building services Budapest Hungary

Miből áll a SEO linképítés a gyakorlatban?

Linképítési szolgáltatásunk szorosan összefügg a Dog & Pony átfogóbb keresőoptimalizálási szolgáltatásaival. A Google algoritmusának egyik kiemelt mérőszáma az, hogy egy adott weboldal hány darab és milyen minőségű illetve relevanciájú hivatkozással rendelkezik más weboldalakról.

Ahhoz azonban, hogy jó minőségű linkeket szerezzünk előzetes felméréseket is kell végeznünk. Nem árt például tisztában lenni azzal, hogy az adott cég piaci versenytársai honnan szereznek linkeket.

Ezen felül annak is utána kell járni, hogy az adott cég tevékenységéhez milyen szakmai portálok köthetőek. A jó minőségű linkek ugyanis témában releváns oldalakról érkeznek.

Nagyon fontos az is, hogy a linkszerzés folyamata természetesnek hasson. Ehhez egy előre meghatározott stratégiára van szükség. A linképítés SEO ügynökségünknél is ezzel a lépéssel kezdődik. Az előzetes felmérés után kialakítjuk és ütemezzük a stratégiát, már hónapokkal előre.

Havidíjas linképítési szolgáltatásunkban pedig folyamatosan, hónapról-hónapra új, a kliens oldalára mutató, minőségi linkeket helyezünk el.

Ezeket az oldalakat nem hasraütés-szerűen választjuk ki. 

A döntés egyik legfontosabb faktora (a relevancia mellett) a Google-től független szolgáltató szoftverek mérőszámai. Ez lehet például a Domain Authority (DA), ami megmutatja, hogy mennyire valószínű, hogy helyezést ér el a találati oldalon egy adott oldal. A DA skála 0-100-ig terjed és a backink szerzési tevékenység során az egyik döntő tényező. Nem helyezünk el linket ugyanis olyan oldalakra, amiknek nagyon alacsony DA pontszáma van, hiszen ezek kevésbé értékesek, mint a közepes, vagy magas pontszámokkal rendelkező oldalak. További mérőszámok amelyeket használunk: DR (Domain rating), CF (Citation flow), TF (Trust Flow), látogatottság, spam score.

Dolgozzunk együtt céged sikerén!

Lépj velünk kapcsolatba

Miért éri meg a linképítés

A backlink építés egy vállalkozás online marketing tevékenységében kulcsfontosságú, hiszen a hosszabb távú keresőoptimalizálási tevékenység része. Ezt az off-site SEO részeként, tehát a weboldalon kívül történő SEO tevékenység részeként kell értelmezni. A keresőoptimalizálási tevékenység részeiről bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz.

A linképítés fogalma már önmagában is egy folyamatot ír le. Tehát nem egy egyszer elvégezhető tevékenységről van szó, amit aztán hanyagolni lehet. Egy weboldal csak úgy kerülhet előbbre a keresők találati listáján, ha folyamatosan friss linkeket szerez. Minél jobb forrásból kapja ezeket a linkeket, annál jobb helyezést is érhet el.

A linkek minősége már fontosabb, mint a linkek mennyisége, ám az is lényeges, hogy folyamatosan kapja az új linkeket az oldal. Ha egy adott hónapban például 20 linket szerez a weblap, de a következőben egy darabot sem kap, akkor a kihelyezett 20 link értéke is csökken a rangsorolás szempontjából. Ezért hát minden hónapban érdemes körülbelül ugyanannyi, vagy még több linket elhelyezni, mint a korábbi hónapban.

Itt jön képbe a prémium linkszerzés, melynek keretében a Dog & Pony gondoskodik arról, hogy minden hónapban megfelelő mennyiségű és minőségi link épüljön kliensünk oldalára.

A linképítés árak meghatározásában azt vesszük figyelembe, hogy milyen ütemben és hány linket lenne érdemes havi szinten építeni weboldaladra. Személyre szabott ajánlat igényléséhez kérjük lépj velünk kapcsolatba itt!

Link building company Budapest Hungary

Havidíjas prémium linképítés – hosszú távú SEO stratégiák alappillére

Backlink építő szolgáltatásunkban garantáltan nem fogsz csalódni!

Kizárólag olyan oldalakra írunk minőségi SEO és PR cikkeket, amik komoly értéket biztosítanak backlink építés céljából. Nem használunk sem link farmokat, sem linkgyűjtő oldalakat és irreleváns hivatkozásokat sem létesítünk. Bejáratott, nívós hírportálokkal és szakmai online lapokkal dolgozunk együtt, így a linkek minősége állandóan magas.

A havidíjas linképítés keretében egy előre meghatározott keresőmarketing stratégia alapján döntjük el, hogy milyen költségkerettel dolgozunk. Hónapokra előre igyekszünk leszervezni a megjelenéseket, hogy minden link időben kikerülhessen a kívánt oldalakra.

Minél több ideig bízod a Dog & Pony-ra a linképítési feladataid kezelését, annál jobb eredményeket tudunk elérni. Ráadásul az általunk készített cikkek nem csupán a SEO eredmények javítását szolgálják. A mi cikkeink értékadó, releváns tartalmak, amik a potenciális vásárlók számára is jó olvasmányok. Ez pedig a találati helyezésen kívül közvetlen, organikus forgalmat is irányít az oldaladra.

Linképítés árak

Minden cég SEO stratégiája különbözik. Így a mi, személyre szabott havidíjas keresőoptimalizálási áraink is különböznek. Ezeket mindig a cég méretéhez és céljaihoz igazítjuk.

Nincs ez másképp a linképítési stratégiávval sem. A linképítés olcsón, vagy ingyenesen nem tud olyan eredményeket produkálni, mint egy ügynökség által megtervezett tudatos stratégia. Folyamatos linképítési szolgáltatásunk havidíjas rendszerben kérhető. Ennek ára átlagosan havonta 50.000 Ft és 250.000 Ft között szokott mozogni, a linkek számától függően.

Egyéni ajánlatkéréshez vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a céged igényeihez tudjuk stratégiánkat alakítani. Az előzetes egyeztetés után tudunk árajánlatot küldeni, egy konkrét tervvel együtt.

marketing tanácsadás

Van egy projekted számunkra?

Lépj velünk kapcsolatba

GYIK

GYAKORI KÉRDÉSEK SZOLGÁLTATÁSUNKKAL KAPCSOLATBAN

A LINKÉPÍTÉS NEM ELLENKEZIK A GOOGLE IRÁNYELVEIVEL?

A Google sokrétű kereső algoritmusa több száz faktort vizsgál egy weboldal rangsorolása alatt. Ezek egyike az, hogy hány természetes link mutat és milyen forrásokból a kérdéses oldalra. Így tehát az algoritmus számára irreleváns, hogy milyen módon került a hivatkozó oldalra az elhelyezett link. Csak az számít, hogy értékes-e a felhasználók szempontjából.

MIÉRT ÉRI MEG HOSSZÚTÁVON A LINKÉPÍTÉS?

A keresőmotorok nemcsak azt nézik, hogy egy adott oldalnak összesen hány linkje van más oldalakról, hanem azt is, hogy hány ilyen új link létesül hónapról-hónapra. Ez azért fontos, mert a régebbi linkek egy idő után elévülnek, ezek elvesztése pedig a helyezés romlásával járhat. Az ilyen linkeket cserélni kell, de ez sok esetben nem megoldható ugyanazon az oldalon. Tehát egy újabb, friss link kihelyezése szükséges. 

Így tehát a hosszú távú linképítéssel nemcsak növelhetjük weboldalunk rangsorban elfoglalt helyét, de nagyon fontos a pozíciónk fenntartása szempontjából is.

MI AZ A LINKÉPÍTÉS?

A linképítés egy olyan tevékenység, ami egy weboldal keresőoptimalizálási folyamatának a része. A keresőben való magasabb helyezés elérése érdekében a keresőmotorok (például a Google) több szempontot vesz számításba. Ezek egyike az, hogy egy adott weboldalra hány hivatkozás mutat külső oldalakról, valamint ezek milyen minőségűek.

Minél több és minél jobb minőségű, releváns hivatkozása van egy oldalnak, annál jobb helyre kerülhet a találati listákon. A linképítés az ilyen linkek megszerzésének a folyamata.

További webfejlesztői szolgáltatások

AZ ONLINE JELENLÉTEDET EGY ÚJ SZINTRE EMELJÜK!

weblap készítés

SEO

kreatív-szövegírás

Szövegírás

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

+36 30 530 89 86

dogpony@marketingtanacsado.hu

@dogandpony.budapest

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

4.9/5 - (65 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this