PR ÜGYNÖKSÉG

Profi tanácsadásért fordulj bizalommal a
Dog & Pony PR céghez!

A DOG & PONY PR SZOLGÁLTATÁSAI

HÁLÓZD BE A VILÁGOT SEGÍTSÉGÜNKKEL!

PR cikkek (szponzorált)

Sajtóközlemények

PR ügynökség Budapest szívében – Dog & Pony

PR ügynökségünk több mint 10 éve működik közönségkapcsolati területen Budapest belvárosában, és iparágtól függetlenül nyújt PR szolgáltatásokat magyarországi kampányokban, belföldi és külföldi ügyfeleknek egyaránt.

Ügynökségünk online marketing és PR cégként is vállal megbízásokat, akár SEO célú PR cikk elhelyezéséről van szó, akár márkaépítést szolgáló sajtóközlemény megjelentéséről.

A Dog & Pony budapesti PR ügynökség teljes körű közönségkapcsolati és marketing cégként több módszerrel is tudja támogatni a vállalati kommunikációdat és az üzleted gyarapítását.

Ezen az oldalon mindent megtudhatsz a PR ügynökségünk szolgáltatásairól: nézd meg, hogy miért éri meg velünk dolgoznod!

Az ügynökség szolgáltatásai közé tartozik a tanácsadás, cikkírás és elhelyezés, sajtóközlemények kiküldése és megjelentetése, médiafigyelés, krízismenedzsment landing oldalak optimalizálása, sőt a keresőoptimalizálás (SEO) is beletartozhat a tevékenységi körbe.

pr-cikk-iras

PR tanácsadó cégünkkel akár nulláról is elindulhatsz

Akár rendelkezik a vállalkozásod kommunikációs stratégiával, akár nem, PR tanácsadó cégünk segítségére minden esetben számíthatsz. Ha csak egy darab PR cikk megírásáról és elhelyezéséről van szó, vagy, ha egy teljes körű stratégia megtervezéséről és kivitelezéséről, minden ügyfelünk számára személyre szabott szolgáltatást tudunk nyújtani.

Személyre szóló tanácsadásunkkal a Te céged sajátosságaihoz igazítva alakítjuk ki a közönségkapcsolati stratégiádat.

Ha profi tanáCsadót és kivitelezőt keresel, akkor fordulj bizalommal a Dog & Pony budapesti PR ügynökséghez!

 

Miért válaszd a Dog & Pony PR céget? Online marketing és PR ügynökség egy helyen

Budapesti székhelyű cégünk online marketing ügynökségként is működik, így valóban teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani amikor Neked dolgozunk. Ha ezen a vonalon szeretnéd felvirágoztatni a cégedet, PR kampányod során olyan marketing szempontokról is gondoskodunk, amelyek nagyban hozzájárulnak az ismertséged növeléséhez és a vállalkozásodba vetett fogyasztói bizalom növeléséhez.

Ilyen például a keresőoptimalizálás (SEO), ami szintén nagy szerepet kap a PR cikkek megjelentetésénél, de PR ügynökségünk a landing, azaz az érkező oldalaid optimalizálásában is tud segíteni. Akár a teljes weboldalad átalakításával is felkereshetsz minket, hiszen fontos, hogy megfelelő platformra irányítsuk azt a növekvő forgalmat, amit az ügynökségünk szolgáltatásival elérhetsz.

Van egy projekted számunkra?

Lépj velünk kapcsolatba

PR ügynökség szolgáltatások és árak

1. PR cikk írás és elhelyezés

A PR ügynökségünk egyik leggyakrabban megrendelt szolgáltatása. A PR cikkek írása során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a fő üzeneted megkapja a megfelelő csomagolást (tehát ne közvetlen reklámként hasson), és növelje a fogyasztói bizalmat.

Ehhez azonban az is elengedhetetlen, hogy megfelelő platformon jelenjen meg a cikked: a PR cikkek elhelyezésével arról is gondoskodunk, hogy jókor, jó helyen jelenjen meg a cikked, hogy a lehető legnagyobb hatást érhesd el a célcsoportod körében.

PR cikk írás és elhelyezés szolgáltatásunkról mindent megtudhatsz EZEN az oldalon! A cikk írása változó, minimum 30.000 Ft-tal kell számolnod.


2. Sajtóközlemény írása és kiküldése

Budapesti PR ügynökségünket akár összetettebb projektekkel is megbízhatod! A sajtóközlemények írása és kiküldése remek lehetőséget nyújt a tömeges megjelenésre. Ez azonban jóval több munkát igényel, mint az átlagos PR cikk, és mindenképp aktuális, hírértékű alapüzenetre lesz szükség, hogy az újságíróknak megérje lehozni cikként a megírt sajtóanyagot.

PR cégünk alaposan utánajár az iparágadat érintő aktualitásoknak és statisztikáknak, valamint szövegírói és grafikai munkával is elősegíti a sajtóközleményed megjelentetését.

Sajtóközlemény írás és kiküldés szolgáltatásunkról mindent megtudhatsz ezen az oldalon! [link a sajtóközlemény aloldalhoz] A sajtózközlemény megírásának díja változó, minimum 60.000 Ft-al kell számolnod.

Van egy projekted számunkra?

BESZÉLJÜNK RÓLA!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

MILYEN ÁRAKON MOZOGNAK EGY PR CÉG SZOLGÁLTATÁSAI?

Egy PR ügynökség árazása nagyban függ attól, hogy milyen projekttel bízzák meg. A végső árajánlat függ az írott tartalom mennyiségétől, a megjelenési platformok típusától és számától, vagy akár a nagyobb PR projektekhez (például egy teljes körű stratégia és kommunikációs terv kialakítása) szükséges munkaórák. A legtöbb esetben így is költséghatékonyabb PR ügynökséghez fordulni, mint egy belsős PR részleg fenntartása. Minél több információt tudunk nyújtani az ügynökségnek a kezdeti konzultáció során, annál hamarabb juthatunk konkrét árajánlathoz.

Egy PR ügynökség szolgáltatásainak az árazása több tényezőtől is függhet. Egyes PR cégek a cikkek leütésszáma alapján adnak árajánlatot, de ami ennél is meghatározóbb, az a szponzorált megjelenéseknek a helye. Hatalmas árkülönbségek lehetnek attól függően, hogy hol jelenik meg egy PR cikk vagy sajtóközlemény. A cikk témájától függően tehát többféle árajánlatot is nyújthat egy PR cég a potenciális ügyfeleinek.

MI A KÜLÖNBSÉG EGY MARKETING ÉS EGY PR ÜGYNÖKSÉG KÖZÖTT?

Több átfedés is van az online marketing és a PR között, és bár egy PR cikk sosem lehet egyenlő közvetlen reklámmal, a marketing sem foglalkozik mindig közvetlen értékesítéssel. Egy profi online marketing ügynökség akár a cikkek megírását és elhelyezését is vállalhatja, és marketinges hátterének hála egyéb szolgáltatásokkal (SEO, landing oldalak optimalizálása, párhuzamosan futó közösségi média kampányok) is ki tudja egészíteni ezeket a közönségkapcsolati módszereket.

AZ ÜGYNÖKSÉG FELADATA: MIT CSINÁL EGY PR CÉG?

Az ügynökség fő feladata, hogy különféle módszerek segítségével menedzselje az őt megbízó vállalkozások imázsát. Különböző iparágból származó cégeknek segít elérni a célközönségét, megnövelni a márkaismertségüket, valamint a márkaépítésben is részt vesznek a fogyasztói bizalom növelésével.

Az ügynökség szolgáltatásai közé tartozik a tanácsadás, cikkírás és elhelyezés, sajtóközlemények kiküldése és megjelentetése, médiafigyelés, krízismenedzsment landing oldalak optimalizálása, sőt a keresőoptimalizálás (SEO) is beletartozhat a tevékenységi körbe. Szükség esetén egy teljes körű PR kommunikációs stratégia tervezését és kivitelezését is elvállalják.

MI AZ A PR? MIT JELENT PONTOSAN?

A PR (Public Relations) az angol megfelelője a közönségkapcsolatoknak. Ide tartozik minden olyan tevékenység, ami a vállalat tudatos kommunikációját határozza meg annak célközönségével és iparági környezetével. Fő célja, hogy különböző módszerek segítségével pozitívan befolyásolja a cég imázsát és ismertségét, valamint közvetetten növelje a vállalkozás termékei és szolgáltatásai iránt érzett bizalmat. Bár nem fő célja az értékesítés, indirekt módon növelheti a cég eladásait.

A Dog & Pony
Szolgáltatásai

PROFI MARKETINGSZOLGÁLTATÁSOK BUDAPESTEN ÉS AZON IS TÚL

Miért mi?

4 PÉLDA, HOGY MIÉRT MI VAGYUNK BUDAPEST LEGJOBB MARKETING ÜGYNÖKSÉGE

360° - TELJES KÖRŰ MARKETING MEGOLDÁSOK

A tervezéstől a kivitelezésig minden lépésnél számíthatsz ránk és marketing szolgáltatásainkra.

TAPASZTALT & AGILIS SZAKEMBEREK

Csapatunk felkészült és harcban edzett,
több mint 200 projekt van a hátunk mögött.

KONKURENCIÁVAL SZEMBENI LÉPÉSELŐNY

A hazai piac átfogó ismeretében segítünk Neked mind a versenyképes marketing stratégia kialakításában, mind az áttörő megoldások megtalálásában.

ADATVEZÉRELT & KREATÍV GONDOLKODÁSMÓD

A Dog & Pony ügynökség egyszerre bír az adatvezérelt és a kreatív gondolkodás minden előnyével. Tökéletes kombináció a kimagasló eredményekért.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

dogpony@marketingtanacsado.hu

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

4.8/5 - (67 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this