Közterületi reklám

A DOG & PONY OOH ÜGYNÖKSÉGE MEGMUTATJA,
MI MINDENRE IS JÓ A KÖZTERÜLETI REKLÁM!

CÉGED OOH ÜGYNÖKSÉGE BUDAPEST SZÍVÉBEN

Közterületi reklám ügynökségként és digitális Out-of-Home (OOH) marketingügynökségként a Dog & Pony csapata készen áll arra, hogy hatékony és kreatív kültéri reklám megoldásokat kínáljon vállalkozásod számára.

Olvass tovább, hogy megmutathassuk a közterületi hirdetésnek még mindig milyen nagy szerepe van egy vállalkozás sikeressé tételében!

OOH agency Budapest Hungary

MIÉRT MŰKÖDIK MÉG MINDIG OLYAN JÓL A KÖZTERÜLETI HIRDETÉS?

A kültéri reklámkampány alapvetően minden olyan vizuális reklámmegoldást magába foglal, amely közterületen található. Erre a leggyakoribb példák az úton-útfélen szembejövő óriásplakát hirdetések és egyéb hirdetőtáblák. Ez az egyik legrégebbi és leghagyományosabb hirdetési forma.

Az online marketing nyilvánvaló térhódítása ellenére az OOH reklámcégek még mindig nagyon aktív szerepet töltenek be Budapesten és a világ minden más nagyvárosában is. Csak körül kell nézni az utcán!

És hogy miért aktuális még mindig az közterületi hirdetés, és hogyan segít vállalkozásod sikerességében, ha a Dog & Pony közterületi reklám ügynökséggel dolgozol együtt?


1. A kültéri reklámoknál nincs online „zaj!”

A modern reklámkampányok legfőbb nehézsége, hogy óriási a versenyhelyzet, mivel rengeteg az egyéb platformokon is megjelenő hirdetés. Szerencsére a kültéri reklám esetében ez nem így van! Ennek a hirdetési formának sokkal nagyobb a láthatósága, nem szorul más hirdetések árnyékába, és egyértelműen kiemelkedik a környezetéből.

Ha nagy hatást szeretnél gyakorolni a célközönségedre, a Dog & Pony budapesti OOH reklámügynökség készséggel segít abban, hogy kiváló kültéri marketinglehetőségeket kapj céges céljaid eléréséhez!

OOH agency Budapest

2. Interaktív kapcsolat a célközönséggel óriásplakát kampány segítségével

Olyan kreatív marketingmegoldásokat keresel, amitől eláll a célközönséged lélegzete? A közterületi hirdetés egy olyan marketing terület, ahol a kreativitás különösen előtérbe kerül. A Dog & Pony is ezért kedveli annyira ezt a hirdetési formát! Ez a lehetőség különösen akkor hatékony, ha a közterületi hirdetést a digitális reklám erősségeivel ötvözzük, így mindkét világból a legjobbat kapjuk.

A fogyasztók valódi elkötelezettsége csodákra képes vállalkozásod és márkád fejlődésének elősegítésében. Egy óriásplakát kampány például lehetővé teszi, hogy nagymértékű bizalmat és lojalitást építsen ki cégeddel kapcsolatban és erős, pozitív megítélést alakítson ki vállalkozásodról.

A Dog & Pony közterületi reklám cégünk mindennel fel van vértezve ahhoz, hogy kreativitását olyan megoldásokba öntse, amelyek megragadják vállalkozásod célközönségének figyelmét!


3. Fenntartott érdeklődés közterületi hirdetéssel. Ez kihagyhatatlan!

Az emberek egyszerűen nem fogják tudni figyelmen kívül hagyni vállalkozásod közterületi hirdetéseit, amikor a szabadban vannak vagy éppen egy forgalmi dugóban ücsörögnek. Bármennyire is fejletté vált és válik az online marketing, az emberek még mindig napi rendszerességgel használják a tömegközlekedést, és még mindig összességében sok időt töltenek el a megállókban és az állomásokon.

A Dog & Pony abban is segít, hogy azokat a közterületi reklám felületeket célozzuk meg, ahol céged célközönsége leginkább találkozhat majd a hirdetéseiddel, illetve ahol a lehető legtöbb ember ismerkedhet meg vállalkozásoddal, annak termékeivel és/vagy szolgáltatásaival.

Amennyiben budapesti OOH ügynökségünk mellett döntesz, biztos lehetsz benne, hogy olyasmit hozunk létre, amit a célközönséged egyhamar nem fog tudni elfelejteni!

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKEReiN!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

BUDAPESTI KÖZTERÜLETI REKLÁM ÜGYNÖKSÉGÜNK SZOLGÁLTATÁSAI

A Dog & Pony magyarországi közterületi reklám ügynökség a hatékony és kreatív OOH szolgáltatások széles skáláját kínálja. Íme, néhány a legnépszerűbb megoldások közül, amelyeket alkalmazunk, hogy megragadjuk a célközönség figyelmét:


1. Az óriásplakát hirdetés. A nagy klasszikus.

Nem meglepő, hogy az óriásplakát hirdetés az első marketingmegoldás, amely a legtöbb embernek eszébe jut a közterületi reklám említésekor. Ez az egyik legősibb megoldás, azonban messze nem ósdi! Nagyfokú rugalmasságának köszönhetően egy óriásplakát kampányhirdetési forma szinte korlátlan számú formát ölthet, korlátlanul felhasználható, és tökéletesen kombinálható egyéb marketingmegoldásokkal.

Ha a határozott megoldások híve vagy és egy egyszerű és egyben erős felütéssel akarsz indítani, akkor a Dog & Pony segít neked ebben!


2. A tranzit reklám. Hódítsd meg a célközönségedet közterületi hirdetéssel, amíg az várakozik!

A közterületi hirdetés azért olyan népszerű marketingmegoldás, mert rengeteg embert lehet vele egyszerre elérni, miközben ők az utcán sétálnak vagy tömegközlekedésre várnak. A tranzit reklámmal nem csak hatalmas figyelemre tehetsz szert, de nagyon könnyen fókuszálhatod is ezt a figyelmet, miközben a célközönségednek más dolga sincs, csak hogy rád figyeljen!

OOH agency Hungary

3. A kiskereskedelmi reklám. Érd el a vásárlókat vásárlás közben!

Nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy szinte nincs is jobb hely a szolgáltatások vagy termékek reklámozására, mint egy bevásárlóközpont. Az egyik legfőbb ok, amiért a vásárlók mellőzik a hirdetéseket, hogy éppen valami mással vannak elfoglalva.

Nos, nem ez a helyzet a kiskereskedelmi hirdetésekkel! A vásárlók ilyenkor a termékek keresése, válogatása során a hirdetésekre is sokkal fogékonyabbak, amit mi például egy óriásplakát kampány során előnnyé tudunk kovácsolni!


4. A Point of Sales reklám. Ha egy igazán különleges OOH megoldásra vágysz.

Ez a közterületi reklámforma egy kicsit más, mint a többi. A legtöbb OOH hirdetés a szélesebb tömegeket próbálja elérni, ezzel szemben a Point of Sales (POS) hirdetési forma azokat az embereket célozza meg, akik éppen döntés előtt állnak. A kiskereskedelmi reklámokhoz hasonlóan itt is azt vesszük figyelembe, hogy az emberek vásárlás közben fogékonyabbak a promóciókra, és így könnyebben hozzáadnak még egy tételt kosaruk tartalmához.

A Dog & Pony gondoskodik arról, hogy vállalkozásod értékesítési pontokon történő reklámozásának a vásárlók nehezen tudjanak ellenállni!

Vedd fel a kapcsolatot budapesti közterületi reklám ügynökségünkkel, és mi gondoskodunk arról, hogy márkád megkapja a szükséges és megérdemelt figyelmet!

A Dog and Pony már készen áll, mi a helyzet veled?

VAN EGY PROJEKTED SZÁMUNKRA?

BESZÉLJÜNK RÓLA!

GYIK

GYAKORI KÉRDÉSEK SZOLGÁLTATÁSUNKKAL KAPCSOLATBAN

MI AZ OOH JELENTÉSE? KÖZTERÜLTETI REKLÁMOK ÉS HIRDETÉSEK

Az OOH az angol „out of home advertising” rövidítése. Ide tartozik minden olyan reklám, amivel otthonunkból kilépve találkozhatunk: ezek a közterületi hirdetések (pl. óriásplakátok). Ez az egyik legrégebbi hirdetési forma, amely még a digitális marketing korában is jelentős szerepet kap a legtöbb vállalat marketingtevékenységében. Az online reklámokkal ellentétben értelemszerűen nem lehet átugrani ezeket a hirdetéseket, a kreatív kivitelezés révén pedig sokkal nagyobb eséllyel tudja majd visszaidézni a márkádat a célközönséged.

MITŐL FÜGG EGY ÓRIÁSPLAKÁT KAMPÁNY HIRDETÉS ÁRA?

Számos tényező befolyásolja egy óriásplakát hirdetés árát. Ilyen például a plakát mérete, az elhelyezkedése (autópálya mellett, városon belül…) valamint az, hogy mennyi időre van szükséged erre a hirdetési felületre. Ugyanakkor azt is figyelembe kell vennünk az óriásplakát kampányok árajánlatánál, hogy a marketingügynökségünknek mennyi munkát kell befektetnie a hirdetés grafikájának a megtervezésébe.

További kreatív szolgáltatások

BIZTOSRA VEHETED, HOGY NYOMOT FOGSZ HAGYNI A SOCIAL MÉDIÁBAN!

Logótervezés

kreatív-szövegírás

Grafikai tervezés

Reklámfilm készítés

online marketing kivitelezés

Arculattervezés

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

+36 30 530 89 86

dogpony@marketingtanacsado.hu

@dogandpony.budapest

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

4.8/5 - (62 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this