TikTok hirdetés Magyarországon

Tiktok kampánykezelés a dog & pony
reklámügynökséggel

TikTok hirdetések Magyarországon

Gratulálunk! Ha ezeket a sorokat olvasod, már rá is találtál vállalkozásod TikTok hirdetési ügynökségére. A Dog and Pony TikTok online reklámügynökségre, amely teljeskörűen ki tudja szolgálni az ez irányú marketingigényeidet Magyarországon.

A Dog & Pony egy reklámügynökség Budapest szívében, amely napi rendszerességgel foglalkozik hazai és külföldi ügyfelek közösségi média kampányaival. Professzionális, szenvedélyes és harcedzett csapatunk az olyan hatékony TikTok kampányok létrehozására és menedzselésére specializálódott, amelyek valóban képesek növelni céged ismertségét és bevételét!

A TikTok, mint közösségi platform, megállíthatatlanul tör előre. És nem csak Magyarországon! Nem számít, milyen típusú vállalkozásod van, a TikTok-on keresztül rendkívül sok embert képes leszel elérni.

Influencer marketing

A TikTok felhasználók szeretik felfedezni az új tartalmakat. Ne hagyd, hogy a versenytársaid megelőzzenek, csatlakozz ehhez az új trendhez! Lépj kapcsolatba TikTok kampány menedzser csapatunkkal még ma, hogy megbeszélhessük, hogyan tudjuk céged számára annak hazai marketingcéljait ezen a médiumon keresztül megvalósítani.

Mi a Dog & Pony-nál biztosak vagyunk abban, hogy segíthetünk vállalkozásod számára az új ügyfelek elérésében, a márkaismertség elősegítésében, valamint céges weboldalad forgalmának növelésében!

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKERÉN!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Miért van szükséged TikTok hirdetés menedzselésre?

A Facebookhoz és az Instagramhoz képest a TikTok egy viszonylag új közösségi platform, ezért még mindig folyamatosan frissíti funkcióit, irányelveit és gyakorlatait. Ha a Dog & Pony TikTok kampány menedzsmentje mellett döntesz, biztos lehetsz benne, hogy vállalkozásod naprakész lesz a legújabb TikTok hirdetési trendekkel kapcsolatban.

A mi szakértelmünk céged sikerében fog megmutatkozni!

A Dog & Pony egy teljes körű szolgáltatás-portfóliót nyújtó TikTok kampány-menedzsment ügynökség. Mi mindig arra törekszünk, hogy átfogó és integrált megközelítést alakítsunk ki a digitális reklámozással kapcsolatban, amely segíti ügyfeleinket marketingcéljaiknak több platformon keresztül történő elérésében.

Röviden? Olyan TikTok hirdetéseket hozunk létre, amelyek a gyakorlatban is működnek.

instagram influencer ügynökség

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKERÉN!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Mitől olyan hatékonyak a TikTok hirdetések? Lássuk hát az előnyöket!

1. Magyarországon hatalmas és folyamatosan növekvő TikTok felhasználói bázis van

Felmérések igazolják, hogy a magyar lakosság több mint 20%-a rendszeresen használja a TikTok-ot, így ez az alkalmazás egy egyedülálló lehetőséget kínál a vállalkozásod számára, hogy széleskörű és elkötelezett közönséget érj el Magyarországon. Ez a lehetőség különösen azoknak a vállalkozásoknak fontos, amelyek szeretnék elérhetőségüket kiterjeszteni, illetve új ügyfelekkel kapcsolatba lépni.

Ne hagyd ki a TikTok hirdetéseket a marketingmixedből!

Más közösségi platformokhoz képest a TikTok algoritmusát az teszi igazán különlegessé, hogy van egy külön „Neked” (For You) oldal. Ez a felhasználók korábbi aktivitása – mint például a kedvelések, megosztások, kommentek stb. – alapján testre szabja a tartalmakat a felhasználók számára.

A trendi hangok és hashtagek szakszerű használatával a Dog & Pony gondoskodik arról, hogy videóid a releváns célközönség „For You” oldalán landoljanak!


2. Milyen hatékony a TikTok hirdetés Magyarországon? Érd el azt, akit akarsz, akkor és amikor akarod

Még mindig nem sikerült meggyőztünk arról, hogy a TikTok hirdetés Magyarországon megtérülő befektetés?

A TikTok kampányok a gyakorlatban sokszor költséghatékonyabbak, a más közösségi médiaplatformokon futó hirdetésekhez képest. Ezt a lehetőséget kihasználva a TikTok egy rendkívül könnyen elérhető hirdetési platform bármilyen méretű és profilú vállalkozás számára. Ennek egyik fő oka a TikTok fejlett célközönség meghatározási lehetősége.

A Dog and Pony TikTok hirdetéseket kezelő csapata mindig arra összpontosít, hogy segítsen vállalkozásod számára a lehető legtöbbet kihozni a hirdetési költségvetésből.

Azon dolgozunk, hogy olyan TikTok kampányokathozzunk létre, amelyek elérik céged célközönségét. Minél vonzóbbak ezek a hirdetések, annál magasabb konverziós arányra tehetsz szert. Vállalkozásod célközönségét a demográfiai adatok, az érdeklődési körük, viselkedésük, sőt, még az általuk használt eszköz típusa alapján is képesek vagyunk megcélozni!


3. TikTok kampányok magas elkötelezettségi aránnyal. Lépj kapcsolatba a célközönségeddel és növeld az eladásaidat!

Egy másik ok, ami miatt a TikTok kampányokra költött minden egyes forint jó helyre kerül: ezek a hirdetések gyakran nagyon nagy konverziós aránnyal bírnak. Ez azt jelenti, hogy ezen a platformon a felhasználók sokkal nyitottabbak arra, hogy felfedezzék azokat az új termékeket és szolgáltatásokat, amelyek már egy kicsit is érdekesek lehetnek számukra.

Mindezt tovább segíti a platform egyedi és rövid videóformátuma. A TikTok különlegessége a rövid, szórakoztató és vonzó tartalmak bemutatása, amelyek gyorsan megragadják a felhasználók figyelmét, és akár már akkor és ott elkötelezettséget váltanak ki annak feltöltője irányába.

A TikTok hirdetések tökéletesek termékeid vagy szolgáltatásaid kreatív bemutatására, vagy egy márka történetének olyan módon történő elmesélésére, amely a felhasználók számára is vonzó.

A Dog & Pony reklámügynökség gondoskodik arról, hogy TikTok követőid vállalkozásod új vásárlóivá váljanak!

#TikTokMadeMeBuyIt

online marketinges

TikTok kampánykezelő szolgáltatásaink

1. Kapsz egy saját TikTok kampánymenedzsert!

A Dog & Pony TikTok kampány menedzser csapata méltán büszke arra, hogy átfogó hirdetési szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára. Ez többek között azt is jelenti, hogy elemezzük és értékeljük céged online jelenlétének minden olyan elemét, amely szerepet játszhat TikTok hirdetéseid magyarországi teljesítményében.

A szolgáltatáscsomag magában foglalja vállalkozásod egyéb közösségi média fiókjai teljesítményének értékelését, azok esetlegesen már meglévő tartalmainak vizsgálatát. Felhasználói bázisának elemzését, illetve még sok más egyebet is. Minket minden érdekel, ami segíthet megérteni, hogyan növelhetjük vállalkozásod ismeretségét és bevételeit.

Ez mind része lesz a TikTok kampány tanácsadási szolgáltatáscsomagunknak, ahol a fókuszban mindig vállalkozásod aktuális üzleti céljai állnak.


2. TikTok hirdetések készítése kimondottan a magyar piacra

A Dog & Pony TikTok ügynökség kreatív hirdetésalkotási folyamatában mindig
is szerepet játszottak az adatvezérelt döntések.

Széleskörű hazai tapasztalatunkra támaszkodva és a vállalkozásod korábbi marketingadatai alapján csapatunk egy olyan TikTok kampányt tud létrehozni, amely tökéletesen illeszkedik mind a vállalkozásodhoz, mind pedig annak célközönségéhez.

Tudjuk, hogy minden vállalkozás más és más. Pontosan ezért szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy olyan TikTok hirdetéseket hozzunk létre, amelyek cégük egyedi igényeikre szabottak. A TikTok kifinomult célközönség azonosítási lehetőségeit is felhasználjuk, hogy a hirdetéseket a megfelelő emberek a megfelelő időben lássák.

Mindezek fényében a Dog & Pony olyan TikTok kampány-szolgáltatást képes nyújtani, amely nemcsak releváns és vonzó lesz céged célközönsége számára, hanem sokkal magasabb konverziós arányt is fel fog tudni mutatni.


3. A legnépszerűbb magyarországi influenszerek bevonása céged TikTok hirdetés kampányaiba

A Dog & Pony segítségével te is végigjárhatod az influenszerek kalandos útját! A Dog & Pony kiterjedt magyarországi szakmai kapcsolati hálózatának köszönhetően segítünk megtalálni a legmegfelelőbb influenszereket, akik a leghitelesebben tudják képviselni a márkádat, termékedet és szolgáltatásodat.

És az előnyök?

Az influenszer-marketing lehetővé teszi, hogy kihasználd az influenszerek által kínált lehetőségeket, a hozzájuk fűzött bizalmat és a közkedveltségüket, és így képes legyél eljuttatni vállalkozásod üzenetét egy már alapvetően elkötelezett közönséghez, ahol sokkal nagyobb a konverzió valószínűsége.

Lényegében a Dog & Pony TikTok marketingügynökségként az együttműködés minden egyes lépését teljes körűen kézben tartja, segít növelni márkád ismertségét, erősíteni a belé vetett bizalmat és új TikTok vásárlókat felmutatni!


4. TikTok kampányaid teljesítményének folyamatos nyomonkövetése és optimalizálása

A Dog & Pony TikTok kampányhirdetés menedzsment szolgáltatásai messze nem érnek véget a tartalom-előállítással. Ahogyan a kezdeti konzultációk is alapjaiban meghatározzák a jól működő hirdetések felépítését, úgy a kampányok nyomonkövetése is kardinális kérdés.

Csapatunk havi rendszerességgel készít jelentéseket és elemzéseket céged TikTok hirdetési kampányainak teljesítményéről. Így vagyunk képesek adatvezérelt döntéseket hozni, és optimalizálni jövőbeli hirdetéseidet annak alapján, hogy a korábbi hirdetések milyen jól teljesítettek a TikTok-on. Csapatunk folyamatosan figyelemmel kíséri és optimalizálja a hirdetési kampányaid a maximális teljesítmény és konverzió érdekében.

Ez magában foglalja az olyan mérőszámokkal kapcsolatos betekintést is, mint az átkattintási arány, a konverziós arány vagy az elkötelezettség. Látni fogod, hogy mely hirdetéseidnek van a legnagyobb hatása, és mely influenszerek képesek hozni a legtöbb konverziót.

A Dog & Pony TikTok kampány menedzser csapata gondoskodik arról, hogy magyarországi TikTok hirdetéseid mindig a lehető legjobban teljesítsenek!

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKERÉN!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

GYIK

GYAKORI KÉRDÉSEK SZOLGÁLTATÁSUNKKAL KAPCSOLATBAN

HOGY NÉZ KI EGY A TIKTOK KAMPÁNY KEZELÉS MENETE?

Amennyiben egy profi TikTok ügynökséget bízol meg, a következő fő lépésekből áll egy kampány kezelése:
1) Kapsz egy saját TikTok kampánymenedzsert. Megnézzük, hogy mivel növelhetjük a hirdetéseid teljesítményét.
2) A célközönséged igényeihez és a legaktuálisabb trendeknek megfelelően tervezzük meg a TikTok hirdetéseidet.
3) Végigvesszük, hogy milyen influenszerek tudnák leginkább reprezentálni a márkádat.
4) Gondoskodunk a forgatás megszervezéséről, beleértve az előkészületeket és az utómunkát.
5) Folyamatosan követjük és optimalizáljuk a TikTok kampányaid teljesítményét Magyarországon.

MIK A TIKTOK HIRDETÉSEK ELŐNYEI MAGYARORSZÁGON?

Több szempontból is előnyösek a TikTok hirdetések Magyarországon:
1) Hazánkban is egyre többen használják ezt a közösségi média platformot (a lakosság kb. 20%-a), így bőven akad lehetőséged kapcsolatot teremteni a célközönségeddel.
2) A legtöbb TikTok felhasználó nyitottabb a hirdetésekre, szeretnek számukra hasznos termékeket és szolgáltatásokat felfedezni.
3) A megfelelő trendek követésével belekerülhetsz a felhasználóid számára ajánlott videók közé (az ún. „For You” oldalra).
4) A platform rövid videóformátuma („shorts”) rengeteg kreatív lehetőséget nyújt a közönséged figyelmének a megragadására.
5) Költséghatékony módszer precíz célközönség meghatározási lehetőségekkel – elérheted azokat a felhasználókat, akik nagyobb eséllyel hoznak konverziót.

További közösségi média szolgáltatások

BIZTOSRA VEHETED, HOGY NYOMOT FOGSZ HAGYNI A SOCIAL MÉDIÁBAN!

Facebook hirdetés

Facebook toborzó kampány

Facebook oldal kezelés

inbound-marketing

Nyereményjáték szervezés

TikTok tartalomgyártás

Instagram hirdetés

YouTube hirdetés

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

+36 30 530 89 86

dogpony@marketingtanacsado.hu

@dogandpony.budapest

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

4.9/5 - (78 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this