Youtube videó
hirdetés

A Dog & Pony influencer ügynökséggel márkádat
még ellenállhatatlanabbá teheted

YOUTUBE HIRDETÉS MAGYARORSZÁGON

TV reklámok helyett YouTube videó hirdetések? Nagyon úgy tűnik, mivel a videómegosztón történő reklámozás manapság már sokkal hatékonyabb és megfizethetőbb, mint bármilyen televíziós reklámkampány. Mindemellett számos további értékes és hatékony lehetőséget kínál vállalkozásod számára ez a közösségi média platform, mint amilyenek például a legkülönfélébb online reklámok, TrueView videók, az in-stream vagy a discovery hirdetések.

A YouTube hirdetés legfőbb előnye a televíziós reklámmal szemben az alacsonyabb és kiszámíthatóbb költségekben és a pontosabb célcsoportra szabási lehetőségekben rejlik. Mindezek összességében sokkal hatékonyabb kampányokat és magasabb befektetés arányú megtérülést (ROI) eredményeznek.

Célozd meg a vállalkozásod számára legértékesebb ügyfeleket és generálj eladásokat saját YouTube marketingkampányod segítségével itt, Magyarországon!

youtube hirdetés

Ezért neked csupán akkor kell fizetned, ha a célközönséged legalább 30 másodpercet végignéz a hirdetésedből, illetve ha rákattintanak arra. Ha tehát 30 másodpercen belül a nézők mégis továbbkattintanának a reklámvideóról, akkor annak az adott megjelenítése neked semmibe sem kerül! Sőt, ha a nézők végül ki is hagyják a videódat, annak megjelenése még így is tovább erősíti céged és márkád ismertségét, mivel azzal végeredményben mégis sikerült elérni a célközönségedet.

A Dog & Pony szakértő marketingcsapata mindennel fel van vértezve vállalkozásod YouTube hirdetéseinek teljes körű menedzselésére! YouTube influencer ügynökségünk szakemberei céges reklámod elkészítésének minden egyes fázisánál jelen vannak. Biztosítjuk videóid elkészítését, kigondoljuk az ehhez szükséges stratégiát, megszervezzük a hirdetésmenedzsmentet és a YouTube hirdetések beállításán keresztül folyamatosan mérjük kampányaid sikerességét, illetve a minél jobb eredmény elérése érdekében rendszeres időközönként optimalizáljuk is azokat.

YouTube hirdetéssel céged idő- és költséghatékony módon képes elérni a vásárlóerővel rendelkező célközönségedet. A csatornán megosztott reklámokon keresztül nagyban meg tudod növelni márkád láthatóságát és ismertségét. Ha úgy döntesz, hogy vállalkozásodat a YouTube-on szeretnéd hirdetni, marketing ügynökségünk mindenben a segítségedre lesz abban, hogy olyan figyelemfelkeltő, magával ragadó és maradandó videóanyagok készülhessenek el, amelyek a megfelelő üzeneteket közvetítik a megfelelő célcsoport számára.

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKERÉN!

Dobok egy üzenetet!

YOUTUBE HIRDETÉS BEÁLLÍTÁSA? MIÉRT IS NE?

A YouTube az utóbbi években az egyik legnagyobb videómegosztó platformmá vált, ahová a felhasználók rengeteg érdekes, informatív és szórakoztató tartalmat töltenek fel, és aminek éppen ezért napi szinten is több százmilliós nézettsége van. Mindennek köszönhetően a csatorna egy egyedülállóan innovatív és agilis hirdetési lehetőséget kínál azoknak a cégeknek, amelyek szeretnék hatékonyan kiterjeszteni online marketingtevékenységüket.

Az internetes felhasználók meggyőzéséhez manapság már sokkal többre van szükség, mint egy egyszerű kép vagy szöveg. A Dog & Pony digitális marketingcsapata és tervezői gárdája szakértő a professzionális YouTube hirdetések beállításában, amelyek nemcsak céged marketingcéljainak megvalósítását segítik elő, hanem teljes mértékben annak célközönségére optimalizáltak. Mi olyan egyedi és átfogó YouTube reklámkampányokat állítunk fel, amelyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy első sorban azokat a felhasználókat tudd elérni, akiket valóban érdekelnek céged termékei és/vagy szolgáltatásai. YouTube PPC szakembereink egyszerre több kampányt dolgoznak ki A/B tesztelésre, illetve folyamatosan optimalizálják a már futó hirdetéseket, hogy tovább javítsák azok teljesítményét.

YouTube advertising Budapest Hungary

1. YouTube hirdetés célzások beállítása

YouTube videóhirdetés segítségével adott csoportokat tudunk megcélozni a hely, a demográfiai jellemzők, az online szokások és a főbb érdeklődési körök meghatározása alapján. Ezeket a csoportokat könnyű pontosan profilozni, úgyhogy neked csak a megfelelő emberek elérése esetén kell fizetned!


2. Retargeting YouTube hirdetésekkel

A retargeting, azaz a terméked vagy szolgáltatásod iránt már érdeklődők megcélzása az online marketing egy rendkívül hatékony módszere. A Google YouTube platformjának segítségével lehetőség nyílik arra, hogy azokat a látogatókat, akik már jártak a céged weboldalán, újra meg lehessen keresni.


3. Alacsony reklámköltségek

A YouTube hirdetések rendkívül költséghatékonyak! A képlet egyszerű: ha egy felhasználó átlépteti céged YouTube videó hirdetését, nem kell fizetned. Mindamellett, csak azért, mert valaki 5 másodperc után nem nézi tovább a hirdetésedet, az nem jelenti azt, hogy többé már nem tudjuk elérni őt. Nekünk csupán csak azt a bizonyos 5 másodpercet kell kihasználnunk!

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKERÉN!

LÉPJÜNK KAPCSOLATBA

MIRE JÓ A YOUTUBE VIDEÓHIRDETÉS? VALÓJÁBAN NAGYON SOK MINDENRE!


1. Weboldalad látogatottságának növelésére

A jól célzott, kivitelezett és menedzselt YouTube videóhirdetésekkel valódi online forgalmat tudunk irányítani céged weboldalára.


2. Leadek szerzésével az értékesítés esélyének növelésére

A magas konverziós arányra optimalizált YouTube hirdetési kampányok segítenek a hatékony leadgenerálásban és új ügyfelek szerzésében. Mindez a gyakorlatban is képes vállalkozásodat hozzásegíteni termékeinek vagy szolgáltatásainak értékesítéséhez!


3. Márkaarculat-építésre

A YouTube a tökéletes platform céged márkaarculatának építéséhez! Érd el potenciális ügyfeleidet saját YouTube videóhirdetéseiddel és növeld márkád láthatóságát és ismertségét!

youtube csatorna hirdetés

YOUTUBE INFLUENCERÜGYNÖKSÉGI SZOLGÁLTATÁSAINK ❤️ – ÉS… CSAPÓ!​


1. YouTube hirdetési kampányok kezelése

Online marketing és YouTube influencer ügynökségként a Dog & Pony évtizedes tapasztalattal rendelkezik a professzionális hirdetési kampányok kidolgozásában, tesztelésében és optimalizálásában. Hisszük, hogy egy sikeres YouTube kampány a potenciális vásárlóközösség pontos azonosításával kezdődik.

Készítsünk és futtassunk hatékony YouTube videóhirdetéseket!


2. Üzenetátadás

A Dog & Pony kreatív videós csapata kész bármilyen videós hirdetés megvalósítására és szerkesztésére. Reklámvideód jeleneteit kampányod fő üzenete köré építjük, amelyet így gyorsan és egyértelműen juttatunk el a célközönségedhez. Egy rövid márkaarculat-építési videó vagy egy új termék bemutatása a cél? Szakembereink kiváló minőségű animációs videókat is készítenek!

Készítsünk a gyakorlatban is működő YouTube videó ohirdetéseket!


3. Videókészítés és -vágás

Kétségtelenül a videó az egyik leghatékonyabb és legértékesebb hirdetési formátum. A Dog & Pony tervezőcsapata elkészíti céged reklámjának teljes koncepcióját és megírja hozzá a storyboardot (forgatókönyvet) is. Videós csapatunk minden olyan professzionális eszközzel rendelkezik, amellyel kiváló minőségű kisfilmeket készíthetünk, így azok nemcsak a YouTube-on, hanem bármely más csatornán, például a Facebookon és a TV-ben is megállják a helyüket!

Forgassunk valami igazán különlegeset!


4. Pontos és részletekbe menő visszajelzés

A Dog & Pony minden mérvadó mutatót mér. Ennek köszönhetően pontosan le tudjuk követni céged YouTube videóhirdetésének teljesítményét. Online marketing és YouTube influencer ügynökségünk világos és átlátható kampányjelentéseket készít, amelyek segítenek ügyfeleinknek megérteni a videó ohirdetés teljesítménymérésének és eredményeinek minden egyes részletét.

Olyan YouTube hirdetéseket készítünk, amelyek valóban nyereségesek a számodra!

GYIK

GYAKORI KÉRDÉSEK SZOLGÁLTATÁSUNKKAL KAPCSOLATBAN

MILYEN ÁRAKON MOZOGNAK A YOUTUBE VIDEÓ HIRDETÉSEK?

Több tényezőtől is függ egy YouTube videó hirdetés végleges ára. Marketing ügynökségünk árazása vonatkozhat egyszeri feladatokra is. Ilyen például többek között a YouTube csatorna létrehozása, a Google Ads fiókod létrehozása, és persze a célközönség beállítások. A havi költségek a rendszeres YouTube hirdetéskezelésre vonatkoznak, ugyanis ahhoz, hogy a kampányaid jól teljesítsenek, azokat havonta optimalizálni is kell (pl. célzási finomítások, új kulcsszavak alkalmazása, új videók feltöltése).

HOGYAN ZAJLIK EGY SIKERES YOUTUBE HIRDETÉS BEÁLLÍTÁSA EGY INFLUENCER ÜGYNÖKSÉGNÉL?

Egy YouTube hirdetés beállításánál rengeteg tényezőt kell figyelembe venni, hogy hozza az elvárt eredményeket. Ezért is hagyatkozik sok cég az influencer marketing ügynökségek tapasztalatára, ahol egy teljeskörű szolgáltatás keretein belül akár a YouTube videók leforgatásában és vágásában is számíthatsz szakértőinkre. Megedzett marketing cégünk az adatok elemzésével is foglalkozik, hogy folyamatosan tudjuk optimalizálni a YouTube hirdetéseidet.

További közösségi média szolgáltatások

BIZTOSRA VEHETED, HOGY NYOMOT FOGSZ HAGYNI A SOCIAL MÉDIÁBAN!

Facebook hirdetés

Facebook oldal kezelése

Instagram hirdetés

Facebook toborzó kampány

marketing-tanacsadas

Nyereményjáték szervezése

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

+36 30 530 89 86

dogpony@marketingtanacsado.hu

@dogandpony.budapest

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

4.9/5 - (61 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this