GOOGLE
KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Dog & Pony SEO ügynökség

SEO optimalizálás szolgáltatások

Első helyre repítjük vállalkozásodat!

weblap készítés

Linképítés

sajtóközlemény írása

Szövegírás

Miben tud segíteni a Dog & Pony SEO ügynökség?

Röviden azért bízd meg a Dog & Pony SEO ügynökséget, hogy ezt a rendkívül bonyolult, három ágra fókuszáló munkát (technikai, tartalmi és külső SEO) levedd a válladról és szakemberek bízd magad.

Hosszabban a szakmai vezetőnk Boóc Péter, aki a keresőoptimalizálás terén több mint 14 éves tapasztalattal rendelkezik. Sok hazai kis- és középvállalkozásnak segítettünk már weboldaluk vagy webáruházuk keresőoptimalizálásában. Az általunk létrehozott weboldalakon pedig már a kezdetektől fogva kiemelt figyelmet kap a Google optimalizálás. A keresőoptimalizálás minden aspektusát lefedjük, tehát teljes körű SEO szolgáltatást biztosítunk. Hogyan néz ki ez a gyakorlatban? Ha érdekelnek konkrét példák SEO cégünk tevékenységéről, lépj velünk kapcsolatba és szívesen megosztjuk referenciáinkat!

A keresőoptimalizálás minden aspektusát lefedjük, tehát teljes körű SEO szolgáltatást biztosítunk.

Ügynökségünk keresőmarketing folyamata

A keresőoptimalizálás fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Az online marketing világában nem túlzás azt mondani, hogy a SEO lehet üzleted sikerének hosszútávú kulcsa! Nem csak egy megtérülő online marketing (link) módszer, hanem befektetés céged jövőjébe.

Keresőmarketing ügynökségünk legértékesebb SEO szolgáltatásai:

Creative SEO copywriting services Hungary

1. Weboldal auditálás és technikai SEO

Keresőoptimalizálási szolgáltatásunk keretében először felmérjük a jelenlegi weboldaladat (ha van ilyen). Ezt weboldal auditálásnak is hívják. A weboldal / webshop feltérképezése közben előkerülő hibákat összegyűjtjük, ahol pedig lehet min javítani, ott javaslatokat fogunk tenni. A weboldal auditálásának a része a tartalmi átvizsgáláson kívül a technikai SEO is. Ennek keretében felmérjük a weboldal felépítését, szerkezetét, egyszóval azokat az alapokat, amire a felhasználók által is látható tartalom kerül. Megvizsgáljuk az oldal betöltési sebességét mobilon és asztali számítógépen, az oldal biztonsági tanúsítványait, a címeket, meta leírásokat, képek alternatív szövegezését és további 200 egyéb faktort. Egyszóval mindent, ami ahhoz kell, hogy a Google megfelelően fel tudja mérni azt, hogy miről is szól a weboldalad.


2. SEO optimalizált tartalomgyártás

A weboldal / webshop alapjainak feltérképezése után ideje kidolgozni azt, hogy milyen keresőkifejezésekre szeretnénk, hogy megjelenjen az oldalad. Ehhez a piaci versenytársak elemzését, az SEO versenytársak elemzését (SERP találatok), valamint átfogó kulcsszókutatást végzünk. Ezek alapján pedig olyan javaslatokat dolgozunk ki, hogy a kulcsszavak tartalomba való beépítése zökkenőmentes legyen. Induló weboldal esetén pedig a weboldal struktúrájának kialakításában is segítünk.

A weboldal / webshop struktúra kialakítása közben nagy hangsúlyt fektetünk a felhasználói élményre, hiszen fontos, hogy a potenciális klienseid azt kapják, amit kerestek, akár kérdésük van, akár vásárolni szeretnének. Itt jönnek képbe a kulcsszavakon túlmutató, hosszabb kulcskifejezések. A felhasználók nagy része ugyanis teljes kérdéseket, vagy mondattöredékeket szokott a keresőbe írni.

A struktúra kialakítását követően a weboldalad tartalmának megírásával folytatjuk a folyamatot. Itt a piacfelmérés és a kulcsszókutatás alapján írunk szövegeket. Ezeknek a szövegeknek két funkciójuk is lesz. Egyrészt egyértelművé teszik a keresőmotorok számára, hogy miről is szól az oldal (szolgáltatást nyújt, terméket forgalmaz, milyen piaci kategóriába esik, stb.). Másrészt pedig felhasználóbarátok is lesznek, hogy az érdeklődők könnyedén megtalálhassák azt, amit keresnek. Ezt on-site (weboldalon történő) SEO-nak hívják.

A tartalomgyártási szolgáltatásunkak havidíjas keresőoptimalizálási szolgáltatásként is kérheted, amennyiben például havonta szeretnél blogcikkeket megjeleníteni az oldaladon. A tartalomgyártással kapcsolatban részletesebb információt itt találhatsz. [link a tartalomgyártás aloldalra]


3. Linképítés

A weboldalon végzett keresőoptimalizálás mellett az off-site SEO is a folyamatunk része, ezt is havidíjas keresőoptimalizálás rendszerében biztosítjuk. Ezt a tevékenységünket egy előzetes felméréssel kezdjük. Megvizsgáljuk, hogy oldaladra milyen linkek mutatnak, majd az adatok alapján eldöntjük, hogy hogyan lenne érdemes fejleszteni ezeket. A weboldaladra mutató linkek száma, de azok minősége is fontos szempont, hogy a Google-ben magasabb pozíciót kaphasson a weblapod. A linképítés szolgáltatásunkról bővebben ITT írunk.

A weboldalon kívüli SEO tevékenységünk szerves része továbbá a közösségi média felületekbe történő integráció is. Nem minden cég számára elég egy Facebook oldal, vannak olyan piacok, ahol speciális közösségi média oldalakon is érdemes megjelenni.

Dolgozzunk együtt céged sikerein!

Lépj velünk kapcsolatba

Google keresőoptimalizálás vállalkozásodra szabva

A Dog & Pony-nál minden ügyfél számára egyéni Google SEO tervet dolgozunk ki. Mivel minden cég más igényekkel rendelkezik, más piaci szegmenst céloz és más üzenetet szeretne kommunikálni potenciális vásárlói számára, ezért ezt a keresőmarketingnek is tükröznie kell. Vállalkozásod weboldalának keresőoptimalizálása is egy ilyen stratégiai terv kidolgozásával indul, az előzetes felmérések után. Ezt a tervet úgy alkotjuk meg, hogy ne csak a havi marketing büdzsédhez, de a céged átfogóbb online marketingtevékenységébe is illeszkedjen. Ha egy hozzáértő ügynökségtől szeretnél SEO szolgáltatást Budapesten, vagy az országban bárhol, akkor jó helyen jársz!

A keresőoptimalizáláshoz tartozó stratégiai terved tehát tartalmazni fogja:

 • A célcsoport pontos behatárolását

 • A versenytársak, valamint az ő SEO stratégiáik felmérését és pozíciójukat a piacon

 • Weboldal optimalizálás

 • A havi költségkereted beosztását (mit, mire, milyen arányban javasolt felhasználni)

 • Tartalomgyártási stratégiát

 • Linképítési stratégiát

 • Technikai SEO stratégiát, webes változtatási/frissítési javaslatokat

 • Kulcsszó és keresőkifejezés javaslatokat, amiket az alapján határozunk meg, hogy a potenciális ügyfeleid mikre szoktak rákeresni az interneten

A stratégiád kialakítása után természetesen szívesen állunk rendelkezésedre, a különböző elemek kivitelezésében!

SEO company services Budapest Hungary

Havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatásunkról bővebben

A SEO optimalizálás legfőbb előnye, hogy a mai napig ennek a legnagyobb a megtérülése, azaz a ROI-ja. Mivel a Google organikus találatai közül tudja bevonzani a potenciális vásárlókat, így nem kell különböző fizetett hirdetéseket alkalmazni. Weboldalad természetesen fog megjelenni az olyan emberek találati listáján, akiket termékeid vagy szolgáltatásaid amúgy is érdekelhetnek. Jó organikus helyezés elérése azonban nem történhet egyik napról a másikra hiszen a Google kereső algoritmusa nagyon komplex. Több száz olyan faktor van, ami egy honlap találati listában való helyezésébe beleszámít. Ezeket a faktorokat folyamatosan változtatják, így a hozzáértőknek, valamint az általuk kezelt projekteknek is megállás nélkül alkalmazkodniuk kell az új körülményekhez. Mivel a jó helyezés elérése egy igen időigényes folyamat, tehát hosszabb távon térül meg, mi kizárólag havidíjas (tehát hosszútávú) keresőoptimalizálási rendszerben szoktunk dolgozni.

A havidíjas együttműködés keretében SEO ügynökségünk folyamatosan méri, fejleszti és karbantartja weboldalad keresőoptimalizálási teljesítményét, ezáltal növelve a találati listán elfoglalt helyét. A keresőoptimalizálási szolgáltatás keretében több látogatót igyekszünk küldeni az oldalra. Ezt azzal érjük el, hogy javítunk az oldal helyezésén, valamint az átkattintási (CTR – click through rate) mutatókon is.

A havi SEO munkálatok között a weboldal fenntartása és folyamatos adatgyűjtés is történik, valamint aktívan gyártunk és frissítünk mind a weboldalon elhelyezett, mind más oldalakra helyezett tartalmakat. Tehát a havi rutin részét képezi:

 • A weboldal technikai szinten tartása és frissítése, hogy megfeleljen a legújabb algoritmus szerinti irányelveknek

 • A felhasználói élmény optimalizálása

 • Az oldal bejárhatóságának, indexelhetőségének szintentartása és javítása

 • Újabb kulcsszavak, kulcskifejezések felkutatása és elemzése

 • Külső weboldalakra történő linképítés megszervezése

 • SEO optimalizált tartalom gyártása (pl.: szövegírás) a saját oldalra és külső oldalakra is, legyen szó blogcikkekről, vagy akár PR cikkekről is

Megtérülés – avagy mikor éri meg a SEO?

Az SEO kapcsán érdemes tudni, hogy hosszabb távon olcsóbb, mint a SEM (PPC) megoldások és stabilabb eredményt is tud hozni, ámde az eredményei sokkal lassabban kezdenek megmutatkozni, mint egy SEM kampánynak. Ez utóbbi ugyanis a rövidtávú eredményeket és konverziókat hivatott javítani, amíg a keresőoptimalizálás hosszabb távon biztosít, tartós és stabil forgalmat weboldalad számára. Egy SEO kampány eredményei általában az 5-6. hónaptól kezdve mérhetőek és a 10-12. hónap után lesznek igazán szembetűnőek. Honlapod SEO-val kapcsolatos teendői azonban folyamatos karbantartást és méréseket igényelnek, amire havidíjas SEO szolgáltatásunk éppen ideális!

Így épül fel tehát egy SEO ügynökség munkája.

Amennyiben neked is szükséged lenne keresőoptimalizálásra egy budapesti ügynökségtől, lépj velünk kapcsolatba!

SEO services Budapest Hungary

Keresőoptimalizálás árak

Keresőoptimalizálással kapcsolatos szolgáltatásainkat vállalkozása igényeihez alakítjuk. A weboldal auditálás, az előzetes felmérésekkel és stratégiai konzultációval egyszeri áras, 250.000 Ft + ÁFA díjtól indul. A havidíjas keresőoptimalizálás szolgáltatásunk pedig nagyságrendenként különböző. Ide a weboldalra történő tartalomgyártás, valamint a havi, folyamatos linképítés tartozik.

Itt a havidíj 50.000 és 250.000 Ft között változó, az ár a befektetett munkaórákhoz igazodva változik.

VAN EGY PROJEKTED SZÁMUNKRA?

Lépj velünk kapcsolatba

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

MIÉRT NEM LEHET ELŐRE TUDNI, HOGY MENNYI IDŐ ALATT TÉRÜL MEG A KERESŐOPTIMALIZÁLÁS?

A keresőoptimalizálás egy hosszú folyamat, amely akkor tud eredményt hozni, ha folyamatosan foglalkoznak vele. Ez nemcsak azért van, mert a Google algoritmus kritériumait sűrűn váltogatják, hanem azért is, mert időbe telik, amíg a Google keresőrobotjai érzékelik a weboldalon bekövetkezett változtatásokat. A weboldal szintű változtatások feltérképezése akár pár hét is lehet, az apróbb változtatásokat pedig szintén időbe telik felmérni. Mivel a keresőoptimalizálás egy sokrétű folyamat eredménye lesz csak, így nehéz előre megmondani, hogy mennyi időt vesz pontosan igénybe látható eredmények produkálása. A változtatások eredményei már az 5-6. hónap környékén láthatóak szoktak lenni, de valódi eredményről általában csak 10-12 hónap után beszélhetünk. Mindez függ attól is persze, hogy mennyire kompetitív az a vállalkozási szegmens, amelyben a kliens versenyzik.

MIÉRT FONTOS EGY WEBOLDAL AUDITÁLÁSA?

Egy weboldal megfelelő keresőoptimalizálásához szükséges olyan tényezőket is felmérni, amiket egy gyors piackutatás nem mutat meg. A weboldalad auditálásakor olyan, esetenként a felhasználók számára is rejtett részleteket vizsgálunk, amik befolyásolják azt, hogy milyen helyezésbe kerülhetsz a Google találati listáján. Ezek a rejtett adatok a technikai SEO részei. Ilyen például a weboldal indexelhetősége, az oldalak és aloldalak struktúrája, az egyes oldalak címei és leírásai, valamint az oldal betöltési sebessége is.

MI IS AZ A SEO OPTIMALIZÁLÁS?

A SEO (Search Engine Optimization) egy olyan folyamat, amely weboldalak keresőoptimalizálásával online keresőkben (pl.: Google, Yahoo, DuckDuckGo, Bing, stb.) való helyezésén igyekszik javítani. Mivel az internethasználók többsége úgy fedez fel új tartalmakat, hogy egy számára azonnali megoldást kívánó problémát vagy kérdést ír be a keresőbe, a találati listákon jó helyezést elérni már fél siker. Magyarországon az online keresések túlnyomó többsége a Google keresőben történik. Felmérések szerint az emberek nagy része csak a Google találati lista első oldalát nézi meg. Így nyugodtan kijelenthetjük, hogy érdemes foglalkozni a Google keresőoptimalizálással, ha szeretnéd vállalkozásod online elérését  növelni.

A Dog & Pony
Szolgáltatásai

PROFI MARKETINGSZOLGÁLTATÁSOK BUDAPESTEN ÉS AZON IS TÚL

Miért mi?

4 PÉLDA, HOGY MIÉRT MI VAGYUNK BUDAPEST LEGJOBB MARKETING ÜGYNÖKSÉGE

360° - TELJES KÖRŰ MARKETING MEGOLDÁSOK

A tervezéstől a kivitelezésig minden lépésnél számíthatsz ránk és marketing szolgáltatásainkra.

TAPASZTALT & AGILIS SZAKEMBEREK

Csapatunk felkészült és harcban edzett,
több mint 200 projekt van a hátunk mögött.

KONKURENCIÁVAL SZEMBENI LÉPÉSELŐNY

A hazai piac átfogó ismeretében segítünk Neked mind a versenyképes marketing stratégia kialakításában, mind az áttörő megoldások megtalálásában.

ADATVEZÉRELT & KREATÍV GONDOLKODÁSMÓD

A Dog & Pony ügynökség egyszerre bír az adatvezérelt és a kreatív gondolkodás minden előnyével. Tökéletes kombináció a kimagasló eredményekért.

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

+36 30 530 89 86

dogpony@marketingtanacsado.hu

@dogandpony.budapest

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

4.9/5 - (76 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this