Dog & Pony: social (közösségi) média ügynökség: hirdetés és marketing tanácsadás

Social media marketing tanácsadás, hirdetés közösségi oldalakon

 
Az online vásárlásösztönző médiafelületek közül a közösségi média a legerősebb és a leghatékonyabb eszköz. Ez a felület a vállalkozások számára is könnyedén elérhető és hasznosítható. A közösségi marketing lehetőségeinek köszönhetően, a reklámok olyan felhasználókhoz is elérnek, akik mára már elutasítóvá és passzívvá váltak a hagyományos reklámokkal szemben.
 
Ha Te is szeretnéd javítani a közösségi oldalakon való jelenlétedet, vagy esetleg néhány szakmai tanácsra van szükséged a social media marketing megtervezésével kapcsolatban, fordulj hozzánk!

 

Social media marketing tanácsadás, hirdetés közösségi oldalakon

 
Segítünk:

 

– piackutatást, versenytárselemzést, valamint helyzetfelmérést készíteni
 
– közösségi marketing stratégiát tervezni és célokat alkotni
 
– tartalom és arculat kialakítást végezni
 
– szaktudást és technológiát biztosítunk a reklám akciókhoz és az alkalmazásokhoz
 
– tartalom menedzsmentet végzünk, vagyis biztosítjuk a szórakoztatást és a tájékoztatást is
 
– növeljük a látogatottságot
 
– kialakítjuk a felhasználói adatbázisodat
 
– elvégzünk különböző ügyfélszolgálati feladatokat
 
– elemezzük az elért eredményeket, statisztikai kimutatások visszacsatolásával

 
A közösségi oldalak hirdetései személyre szabhatóak, mivel a felhasználók igen sok adatot közölnek magukról. A nemüket, a korukat, az érdeklődési körüket, vagy éppen a lakóhelyüket és munkahelyüket is feltüntetik, így egy-egy célcsoport könnyedén elérhető.
 
A hirdetés közösségi oldalakon, jelentős változást okozott az ügyfelek és a vállalatok közötti kapcsolatban. A social marketing hatására ugyanis a márkaépítés már nem az egyirányú üzenetküldést jelenti, hanem egy annál sokkal izgalmasabb párbeszédet a vállalkozások és az ügyfelek között. Ha Te is szeretnéd kihasználni az internet és a közösségi oldalak adta lehetőséget a vállalkozásod népszerűsítésére, keress fel minket.

Lead generálás: online ügyfélszerzés alapú kampány – Lead gyűjtés weboldal segítségével

Lead generálás: online ügyfélszerzés alapú kampány – Lead gyűjtés weboldal segítségévelA lead generálás elsődleges célja az, hogy minél több értékesítési lehetőséget (leadet) biztosítsunk minél több ügyfelednek. A leadek generálása azonban nem csak a meglévő ügyfeleidnek szól, hiszen a leadekből lesznek az új vásárlók is!

Marketing kiszervezés – kiszervezett marketing (outsourcing)

Marketing kiszervezés – kiszervezett marketing (outsourcing)Minden vállalkozás életében eljön az a pillanat, amikor a különböző marketing tevékenységek annyira felduzzadnak, hogy döntened kell: megoldod önerőből, házon belül vagy megbízol egy külsős szakembert a feladatok elvégzésével.

Dog and Pony keresőmarketing ügynökség és digitális marketing szakértő

Dog and Pony keresőmarketing ügynökség és digitális marketing szakértőÜgynökségünk a leghatékonyabban látja el az összes keresőmarketinggel kapcsolatos feladatot annak érdekében, hogy neked a legtökéletesebb szolgáltatást nyújtsuk. Mivel több szakember is dolgozik csapatunkban ezért nincsen olyan feladat, amelyet ne tudnánk elvégezni.

ARC plakátkiállás 2016

ARC plakátkiállás 2016A Doktorok az Állatokért alapítvánnyal közösen indult a Dog & Pony az ARC 2016 pályázaton és örömmel jelenthetjük be, hogy a plakátunkat megszavazta a zsűri és kikerültünk a Felvonulási térre. Te vajon milyen fejet vágnál amikor kiderülne, hogy mind az 5 barátnőd terhes?
Oldal 1 / 212
Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2022