Online marketing ügynökség és tanácsadás | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Online marketing ügynökség és tanácsadás

 

Több mint 5 millió internethasználó él Magyarországon. Ennek köszönhetően az online marketing segítségével egy adott piacon belül akár teljesen át is lehet rendezni az erőviszonyokat. Ha szeretnél kitűnni a versenytársaid közül akkor ki kell használnod az internet adta lehetőségeket.

 

Ebben nyújtunk mi segítséget.

 

Online marketing tanácsadó csapatunk hatékony megoldásokkal segítik elő ügyfeleink internetes jelenlétét és potenciális új üzletek megkötését. Te is segítségre szorulsz az online marketingben?

 

 Online marketing map and terms

 

A tanácsadás során, többek között a következő feladatok elvégzése történik meg:

 

– felmérjük vállalkozásod jelenleg is alkalmazott online marketing koncepcióját
– utánajárunk, hogy milyen kedvezőbb lehetőségek állnak rendelkezésedre
– ha szükséges, akkor akár 0-ról építjük újjá a honlapodat
– weboldaladat optimalizáljuk a keresőkre
közösségi és más hirdetési módszereket alkalmazunk

 

A Dog & Pony online marketing ügynökség segítségével könnyedén megtalálhatod a megoldást arra, hogy miként virágoztasd fel az üzletedet.

 

A meglévő honlap nem egyenlő az online marketinggel

 
Ha az üzletednek van egy honlapja még nem biztos, hogy rá is fognak találni az emberek. A Dog & Pony csapata segítségével nem csak azt érheted el, hogy a potenciális vevőid rátaláljanak a weboldaladra, hanem azt is hogy ügyfeleket konvertálsz belőlük. A cégünk által készített és kezelt honlapok nem csupán hatékonyak, hanem könnyedén fellelhetőek, valamint jól átláthatóak is.
 

Az interneten, illetve az internetes hirdetések hatására megkötött üzletek száma egyre inkább növekvő tendenciát mutat, ezért mindenképpen érdemes cégünktől ajánlatot kérned. Szakembereink tudásának és tapasztalatának köszönhetően, hamar elérheted a vállalkozásoddal kapcsolatosan kitűzött céljaidat!

A sikeres webáruház vagy szolgáltatási weboldal titka – tippek és tanácsok

A sikeres webáruház vagy szolgáltatási weboldal titka – tippek és tanácsokAkár webshopod van, akár szolgáltatás portfóliót kínálsz a weboldaladon, akkor szinte biztosan a bevétel növelése az elsődleges célod. Hogyan érheted el a leghatékonyabban a profit maximalizálását? Ehhez adunk pár tanácsot.

Sikeres online marketing módszerek és digitális eszközök

Sikeres online marketing módszerek és digitális eszközökAz online marketing olyan a mai vállalkozások életében, mint a televízió volt a huszadik század második felében: megkerülhetetlen, létfontosságú és a helyes használatával a potenciális vásárlók tömegeit érhetjük el.

Webáruház / weboldal látogatottság növelés keresőoptimalizálás segítségével

Webáruház / weboldal látogatottság növelés keresőoptimalizálás segítségévelTöbb profitot akarsz termelni a webáruházaddal, anélkül, hogy a termékkínálatodat bővítenéd? A releváns látogatottság növelése a leghatékonyabb módszer az eladások növelésére. Az emberek elsősorban keresőoldalakat használnak vásárlás előtt A keresőoptimalizálás egy webáruház esetében valóban létfontosságú, hiszen a legtöbb vásárló még mindig a keresőoldalakról érkezik: több tízezer webbolt forgalmi analízise alapján 50% feletti a csak organikus találatokból érkező látogatók aránya.

Weboldal optimalizálása a Google keresőben: így működik

Weboldal optimalizálása a Google keresőben: így működikÉrdemes a Google első találatai közé kerülni, hiszen a mai napig ez hozza a legtöbb látogatót a weboldalakra. A SEO, azaz keresőoptimalizálás annak a művészete, hogy ezt lényegében bármely weboldal esetében elérjük. A nagy titok: hogyan kerülnek a honlapok az első oldalra vagy akár első találati helyre?
Oldal 1 / 512345
Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023