Facebook oldal kezelése (üzemeltetés) és közösségi média oldalak menedzselése | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Facebook oldal kezelése (üzemeltetés) és közösségi média oldalak menedzselése

Imázsépítés a Facebookon, márkanépszerűsítés a közösségi médiában vagy like gyűjtés? Mindhármat vállaljuk. A huszonegyedik században a közösségi oldalakon való jelenlét elengedhetetlen minden vállalkozó és cég számára, hiszen a meglévő és jövőbeli ügyfeleidet egyre inkább az online média világában tudod Te is a leggyorsabban és leghatékonyabban elérni.

Facebook oldal kezelés? Kérj ajánlatot itt!

Facebook marketing: miért jó?

A Facebook mára a világ legnagyobb közösségi oldalává nőtte ki magát. Több felhasználója van, mint Európának és Észak-Amerikának együtt, és naponta legalább egymilliárd ember jelentkezik be asztali gépről vagy mobileszközről. Mivel elsősorban a legfejlettebb országok lakossága facebookozik, ezért a Facebook vállalati szempontból egy public relation eszköz, amely kiemelten hatékony az ügyfeleid elérésére.

Egy cég vagy akár magánvállalkozás számára könnyedén használható a szakértelem promotálására, a cég, a termékek és szolgáltatások megismertetésére, népszerűsítésére, vagy bevezetés előtt a piaci reakciók megismerésére.

Ráadásul a Facebook, felismerve a mobileszközök és az online kereskedelem térhódítását, egy ideje értékesítési felületet is kínál a felhasználóinak, ami a megfelelő stratégiai tervezéssel gyorsabban és nagyobb körben válhat elérhetővé a vállalkozások ügyfeleinek.

Facebook oldal kezelése (üzemeltetés) és közösségi média oldalak menedzselése

Facebook oldal kezelése (üzemeltetés) és közösségi média oldalak menedzselése

Cégünk a Facebook marketing szolgáltatások teljes skáláját kínálja ügyfeleinek

Többféle csomagot kínálunk, hogy az igényeid szerinti leghatékonyabb módon tudd kiaknázni a Facebook nyújtotta lehetőségeket. Bármelyiket is választod, az imázsépítés, a márkabizalom kiépítése és fenntartása mindegyiknek központi eleme.

Az általunk részben havidíj ellenében nyújtott szolgáltatások a következők:

  • Marketingterv kidolgozása Facebookra építve
  • Facebook oldal menedzselése (teljes körű üzemeltetés)
  • Facebook hirdetések, kampányok gondozása
  • Likegyűjtés

Marketingterv kidolgozása Facebookra építve

A sikeres marketing kulcsa a megfelelő stratégia kidolgozása és végigvitele. Vállaljuk Facebookra épülő marketingterved kidolgozását és menedzselését, akár az első megjelenéstől kezdve, akár sok éves jelenlét esetében.

Facebook oldal menedzselése

A Facebook oldalakat éppen úgy szükséges kezelni és napi szinten üzemeltetni, mintha egy fizikai kiállító terem volna. Csomagtípustól függően vállalunk egy vagy több posztot naponta, amihez hozott vagy általunk szerkesztett képet, képeket használunk fel és ügyfeleinket képviselve kezeljük a hozzászólásokat, privát üzeneteket is.

Facebook hirdetések, kampányok gondozása

Az ötlettől a kivitelezésen át egészen az utánkövetésig készítünk és kezelünk hirdetéseket a Facebook felületén. A közösségi oldal páratlan lehetőséget kínál, hogy a hirdetések csak a kívánt célcsoportot érjék el, így a reklámokat kizárólag azok látják, akiknek szól. Szeretnéd költséghatékonyan azokat megszólítani, akik régen vásároltak Nálad vagy még sosem tették, pedig a termékeid nekik szólnak? Akkor a Facebookos kampányt Neked találták ki!

Likegyűjtés

Még mindig nagyon elterjedt az a képzet, hogy a sok like = kirobbanó siker, holott a like minősége messze fontosabb, mint a mennyisége. Mi hoz több hasznot? Ezer like-ból száz vásárló, vagy ötvenezer like-ból ötven vásárló?

Emiatt mi tervezetten, az ügyfeleink célközönségéből gyűjtjük a kedveléseket, hogy a kommunikáció és marketing a leghatékonyabb lehessen. Persze, ha valaki sok tízezer like-ot szeretne, azt is megoldjuk.

Közösségi oldal menedzselés? Kérj ajánlatot itt!

Szia, Péter vagyok a Dog & Pony reklámügynökség marketing tanácsadója. Ezt a cikket is én írtam és ha stratégiai vagy online kommunikációs kampány miatt fordulsz hozzánk akkor velem fogsz találkozni.

Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023