Eseménymarketing: több mint 2000 látogató, több mint 100 pozitív visszajelzés

HOGYAN SZERVEZTÜNK MEG EGY RENDEZVÉNYT GLUTÉNÉRZÉKENYEK SZÁMÁRA?

A KIHÍVÁS

Egy olyan rendezvény megszervezése gluténérzékenyek számára Budapesten, ahol jobban meg tudjuk velük ismertetni a vállalat (Európa vezető gluténmentes élelmiszer-gyártója) termékeit, és ezáltal növelni tudjuk az ügyfelünk márkaismertségét Magyarországon, valamint a vásárlói elköteleződésre is hatással lehetünk.

A MEGOLDÁS

1. A célcsoport számára vonzó rendezvény kivitelezése. A következő programok megszervezéséről gondoskodtunk: főzőműhelyek, ingyenes kóstolók, kedvezményes helyszíni vásárlás, dietetikai tanácsadás és konzultáció, valamint egy főzőműsor a népszerű séffel, Bernáth Józseffel.

2. Az esemény hatékony promotálása. A Facebook-hirdetések segítségével az ügyfelünk Facebook oldalának követőit és a gluténmentes termékek iránt érdeklődőket céloztuk meg. Meghívó e-mailt is küldtünk azoknak, akik feliratkoztak az eseményre, valamint különböző Facebook csoportokban is népszerűsítettük a rendezvényt. A részvétel regisztrációhoz volt kötve, és minden regisztrált látogató ingyenes gluténmentes hamburgert és pizzát kapott az eseményen.

ELÉRT EREDMÉNYEK

  • A rendezvény rendkívül népszerű lett a gluténérzékenyek és családtagjaik körében.

  • A rendezvényen körülbelül 2000 ember vett részt. A látogatók több mint 100 pozitív visszajelzést küldtek személyes üzenetben, és több száz hozzászólás érkezett a Facebook esemény oldalán.

  • Több média megjelentést is sikerült elérnünk, több csatorna élőben tudósított az esemény helyszínéről.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

© 2014-2020 All Rights Reserved,
Dog and Pony marketing agency

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this