Céges arculat-
tervezés

NULLÁRÓL VAGY TELJESEN ÚJ MEGKÖZELÍTÉSBEN?
A DOG & PONY RAJTA VAN!

Arculat-tervezés Budapesten

Arculattervezés a nulláról? Esetleg a már meglévőt teljesen újraformálni? Vagy csupán kisarculati- tervezésben kérnél segítséget? A Dog & Pony minden grafikai tervezési igényedben segítséget tud nyújtani!


Miért fontos a vállalati és márkaarculat kialakítása egy vállalkozása számára?

Nagyon fontos, hogy ne becsüljük alá az egységes márkaidentitás fontosságát! Azok a vállalkozások, amelyek megspórolják ezt az alapvető lépést, szinte borítékolható, hogy a világos identitás hiányából adódó problémákkal fogják szembetalálni magukat. A közhiedelemmel ellentétben itt tehát nem csak szimplán logótervezésről van szó, mi teljes arculat tervezésben is utazunk!

Corporate brand identity design Hungary

Az egyik legrosszabb dolog, ami marketing szempbontból egy vállalattal történhet, amikor ügyfelei nem igazán tudják, hová is tegyék. Ennek egyik fő oka lehet, hogy nincs világos vállalati arculatterv, vagy ami még rosszabb, következetlen stílussal kommunikál.

Az egyik leggyakoribb kisarculat-tervezési hiba az, amikor a logó teljesen eltérően jelenik meg a cég irodájában, a céges dokumentumokon, a weboldalon, vagy éppen a közösségi médiában. Ha egyszerűen és gyorsan szeretnéd elérni a közönségedet vagy könnyen felidézhetővé tenni cégedet, akkor világos üzleti identitásra van szükséged. Olyanra, amely minden fronton egységes képet mutat.

ÍGY SEGÍT A DOG & PONY A CÉGES ARCULATTERVEZÉSBEN

A céges arculattervezés vizuális elemei hordozzák mindazokat a márkaértékeket, amelyek szükségesek az adott vállalkozás népszerűsítéséhez.

Lássunk akkor néhány módszert, amivel a Dog & Pony marketingügynökség magyarországi szolgáltatása segíti vállalkozásodat a helyes irányba elindulni:


1. Ha nem Te alakítod céged arculatát, akkor az fog alakítani téged!

Az arculattervezés egyik legfontosabb szempontja, hogy proaktívnak kell lennie. Ha hatékonyan akarod kommunikálni a márkád értékeit és a megfelelő érzéseket akarod kiváltani a célközönségedben, akkor ezt a lépést egyszerűen nem hagyhatod ki!

Ha nem te alakítod céged márkaidentitását, akkor sokkal kevesebb kontrollod lesz saját kommunikációs stratégiád felett, és szinte biztos, hogy az emberek előbb-utóbb saját véleményt fognak kialakítani arról, hogy szerintük milyen is a te vállalkozásod. Ez vagy azt jelenti, hogy fogalmuk sem lesz rólad, vagy a legrosszabb esetben, a bizalom hiányában teljesen elfordulnak tőled.

A Dog & Pony segítségével képes leszel megadni a márkád alaphangját: azt, amit szeretnél, hogy az ügyfelek fejében szóljon!

Corporate brand identity design Budapest

2. Egységes céges arculattervezés, hogy kitűnjünk versenytársaink közül

A versenytársaktól való megkülönböztetés gyakorlatilag minden sikeres marketingstratégia alapja, és ez szintén érvényes a céges arculattervezés esetében.

Ahhoz, hogy céged erős ügyfélkörrel rendelkezzen, meg kell tudnia téged különböztetni a versenytársaidtól. Nem számít, hogy vállalkozásod milyen módszereket használ, egy jó arculat tervezés még mindig a lehető legjobb megoldás erre!

És mindez vonatkozik minden jelenlegi és jövőbeli reklámra is. A túlságosan nagy digitális zaj miatt, amellyel az emberek manapság szinte mindenhol szembesülnek, ha vállalkozásának nincs világos, egyértelmű és következetes márkaidentitása, könnyen észrevétlen maradhat, és belefulladhat a választási lehetőségek tengerébe.

De egy percig sem kell aggódnod! A Dog & Pony kisarculat- tervezési szolgáltatásaival az első pillanattól kezdve tudni fogják, hogy ki is vagy Te!


3. Tudatosabb és lojálisabb céges ügyfelek

Azzal, hogy tudatos céges arculattervezéssel kitűnsz a látszólag végtelen számú egyéb lehetőség közül, az ügyfelek is sokkal inkább tudatában lesznek a létezésednek, így vállalkozásod sokkal könnyebben és sokkal több embert elérhet el.

A Dog & Pony céges arculattervezési szolgáltatásainak segítségével célközönséged is jobban össze tudja majd kapcsolni céged termékeit, szolgáltatásait és magát a márkát. Így sokkal könnyebben azonosítják a cégedtől való vásárlás elégedettséget magával a márkával, ahelyett, hogy csak egy „átlagos” vásárlás maradna meg a fejükben!

DOLGOZZUNK EGYÜTT CÉGED SIKERÉN!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

CÉGES ARCULATTERVEZÉSI SZOLGÁLTATÁSAINK MAGYARORSZÁGON – HOGYAN KELTJÜK ÉLETRE MÁRKÁDAT?

A Dog & Pony marketingügynökség céges arculat-tervezési szolgáltatások széles skáláját kínálja itt, Budapesten, így mindenben tudunk segíteni, amely az arculati designhoz kapcsolódik.


1. Kisarculat-tervezés: nem számít, hogy ha a nulláról indulsz

Lehet, hogy céged csak nem rég kezdte el a szárnyait bontogatni és még csak most keresgéled a márkadesign megfelelő elemeit. Ha így van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! A Dog & Pony segít a komplett kisarculat- tervezésben:

• logó,

• névjegykártya,

• nyomtatott anyagok, szórólapok, brosúrák,

• termékcsomagolás,

• közösségi média grafikai sablonjai,

• teljes céges weboldal kialakítása,

Igazából mi bármit elkészítünk, amit csak a kommunikáció során felhasználnál.

Corporate brand identity design Budapest Hungary

2. Lehet akár már egy világos arculatterved is

Már mindent megterveztél, de nincsenek irányelveid? Nem tudod megmondani a kollégáidnak és az ügynökségnek, hogy hogyan használhatják a cég logóját vagy betűtípusát? A Dog & Pony részletes arculati kézikönyvet készít a cégedének, így többé senki sem fog belefutni abba a kérdésbe, hogy hová helyezze a logót!

Marketingcsapatunk segít időt megtakarítani, hogy erőforrásaidat más fontos területekre összpontosíthasd. Az arculati kézikönyvek minden bizonnyal alulértékelt elemek. Viszont nagyon hasznosak minden jövőbeli kommunikáció megkönnyítésében, a tervezési hibák és következetlenségek elkerülésében, valamint annak biztosításában, hogy céged márkaidentitása minden platformon egységes legyen.

A céges arculattervezés a márkaépítés és a világgal való kommunikáció alapjának kell lennie! Ezért vállalkozásodnak egy nagyszerű arculat-tervvel kell rendelkeznie, amely elmeséli annak történetét. Vedd fel a kapcsolatot a Dog & Pony-val és alakítsuk ki együtt márkád friss és egységes arculatát!

van egy projekted számunkra?

beszéljünk róla!

GYIK

GYAKORI KÉRDÉSEK SZOLGÁLTATÁSUNKKAL KAPCSOLATBAN

MIÉRT FONTOS A CÉGES ARCULATTERVEZÉS?

Minden cég számára fontos, hogy rendelkezzen saját, egyedi arculattal. Ez az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy megkülönböztesd magad a versenytársaidtól, és felkeltsed a célközönségednek a az érdeklődését. A céges arculattervezés a márkahűség kialakításában és fenntartásában is segíthet, mivel a vizuális elemeid alapján sokkal könnyebben tudják majd a termékeidet a te cégedhez kötni.

MIK A KISARCULAT TERVEZÉS RÉSZEI?

A kisarculat jelentése annyiban tér el a céges nagyarculattól, hogy az előbbi tartalmazza azokat a kötelező arculati elemeket, amik nélkül nem indulhatsz el, míg az utóbbi már az alapelemek kibővítésére fókuszál, márkaépítési célból. Ezért is érdemes olyan marketingügynökséggel dolgoznod, amely akkor is tud Neked segíteni, ha nulláról kell indulnod.
A kisarculat részei:

  • logó
  • névjegykártya
  • közösségi média grafikai sablonjai
  • teljes céges weboldal kialakítása
  • termékcsomagolás
  • adott esetben nyomtatott anyagok, szórólapok, brosúrák

További kreatív szolgáltatások

BIZTOSRA VEHETED, HOGY NYOMOT FOGSZ HAGYNI A SOCIAL MÉDIÁBAN!

Logótervezés

kreatív-szövegírás

Grafikai tervezés

Reklámfilm készítés

óriáspakát

Közterületi reklám - OOH marketing

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

+36 30 530 89 86

@dogandpony.budapest

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

© 2023 Minden Jog Fenntartva,
Dog and Pony marketing ügynökség

4.9/5 - (55 szavazat)
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this