Webáruház tervezés és weboldal tanácsadás | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Webáruház tervezés és weboldal tanácsadás

Webáruház nyitás vagy weboldal létrehozása előtt érdemes alaposan tájékozódni a különféle lehetőségekről. Ügynökségünk a teljes folyamatban a segítségedre lesz. A webáruház vagy a weboldal elkészítésében, a tartalommal való feltöltésben, a szövegek megírásában, a komplett SEO feladatok és közösségi kampány végrehajtásában.

Weboldal tervezés és webáruház tanácsadás a Dog and Pony-tól, lépj velünk kapcsolatba itt!

Webáruház tervezés és weboldal tanácsadás

Webáruház tervezés és weboldal tanácsadás

A weboldal tanácsadás lépései

Minden egyes nagyobb projekt előtt elsődleges feladatunk a személyes kapcsolat kiépítése és a feladat mélyebb megismerése. Egy közös megbeszélésen tisztázzuk, hogy mik a feladatok és mik a célok. Mi feltérképezzük a versenytársakat és az ügyfélkört is így ezzel sem kell foglalkoznod. A felmérések kiértékelése után az egész iparágról megfelelő képet kapunk, így lehetőségünk nyílik a tervezés megkezdésére.

A tervezési fázis elemi

A tervezési fázisban már sokkal több szakmai tudásának legjobbját nyújtó munkatársunk csatlakozik be a munkába. Designer, site-builder, rendszer-tervező is képviselteti magát a megbeszéléseken, hogy a legjobbat nyújtsuk neked, ügyfelünknek. A csapat végig együtt fog dolgozni, hogy összhangban legyünk és a munka végén a legjobb weboldalt vagy webáruházat nyújthassuk át neked és vállalkozásodnak. Meghatározzuk az nyitó oldalt és természetesen az aloldalakat is, majd ezek alapján elkészítjük a drótvázat is. Ha mindezzel megvagyunk, akkor jöhetnek a funkció leírások.

Az arculati és grafikai tervezés

A weboldal vagy webáruház arculatát grafikus munkatársunk fogja elkészíteni. Ha van vállalati arculati kézikönyved, akkor az alapján dolgozunk, ha nincsen akkor az arculattervezést a céged mondanivalója és kommunikációs üzenete alapján valósítjuk meg. Az arculat megalkotása egy hosszadalmasabb és több fordulós munkafolyamat, amelyben Neked is részt kell venned.. Minden egyes témakörnél egy konzultációt tartunk, amelyben bemutatjuk az eddig elkészült terveket. Erre azért van szükség, mert a későbbiekben sokkal nehezebb a módosításokat végrehajtani, főleg akkor, ha vannak egymásra épülő elemek is az oldalban vagy a webáruházban. Ezzel is csökkentjük a plusz kiadásaidat, hiszen minden egyes újratervezés kiadást generál vállalkozásodnak. A folyamat legvégén az összes körben egyezésre jutva kialakul a kész oldal grafikája, arculata.

Webfejlesztés vagy kivitelezési tanácsadás?

Ezután következik a fejlesztési szakasz, amely már az elfogadott terveknek megfelelően készül el. Amennyiben van programozó csapatod akkor tanácsadóink segítenek abban hogy a kivitelezés gördülékenyen menjen. A munka végeztével egy alapos tesztelést végzünk, ahol az esetleges hibalehetőségek felszínre jutnak. Amennyiben a tesztelések során hibába ütközünk, azok javítására azonnal javaslatot teszünk.

Webáruház beindítása, induló weboldal marketing feladatai

Elérkezett az éles indulás ideje, itt te döntöd el, hogy a továbbiakban az induló weboldalas marketing feladatait is ránk bízod-e. Ha igényled, akkor az éles indítás után folyamatosan figyelemmel kísérjük az oldalad hatékonyságát, ha kell, SEO szakemberünk azonnal rendelkezésre áll és a SEO kampányodat felépíti. A látogatói elégedettség növelése érdekében, ha szükséges változtatunk a tartalmon, finomítjuk a folyamatokat. Ezzel párhuzamosan ellőjük a lehető legtöbbet fegyvertárunkból, azaz beindul az Adwords és a Facebook kampány és a konverzió optimalizálás valamint a teljes körű online marketing tanácsadás annak érdekében, hogy a legjobbat hozzuk ki weboldaladból.

Rengeteg webáruház az ismert Worpress vagy Joomla CMS alapokon nyugszik, ezek kezelésében is tudunk számodra segítséget nyújtani illetve egyedi rendszerű webáruházakat és weboldalakat is újratervezünk vagy ellátunk a szükséges tanácsokkal, hogy minél gördülékenyebben menjenek a folyamatok az értékesítés területén.

Weboldal tervezés és webáruház tanácsadás a Dog and Pony-tól, lépj velünk kapcsolatba itt!

Szia, Péter vagyok a Dog & Pony reklámügynökség marketing tanácsadója. Ezt a cikket is én írtam és ha stratégiai vagy online kommunikációs kampány miatt fordulsz hozzánk akkor velem fogsz találkozni.

Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023