Vállalati arculattervezés árak – ennyibe kerül a céges arculati kézikönyv | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Vállalati arculattervezés árak – ennyibe kerül a céges arculati kézikönyv

A tiszta és egységes arculat kialakításának legfontosabb alapkitétele a vállalati arculati kézikönyv megléte. Céges arculati kézikönyv nélkül ma már nem oldható meg az egységes kép továbbítása a potenciális ügyfelek felé.

Rengeteg vevőt fogsz elveszíteni, ha:

 • Rossz színben, eltérő karakterekkel és helytelenül helyezed el a logódat a promóciós anyagokon
 • A márkádat gondatlanul kezeled, ezáltal túl olcsónak fogsz tűnni
 • A márkaelemek között hatalmas eltérések vannak, ezáltal a harmónia és az összhang nem létezik
 • Nincsen az üzeneteidben semmi következetesség, ezáltal gyengébb bizalomra és eladásokra számíthatsz

Egy profi arculati kézikönyv ma már egy bizonyos reklámtevékenység után mindenképpen szükséges. Ne ess pánikba, ha nem értesz hozzá, mi szívesen segítünk. Az arculati kézikönyvvel tulajdonképpen egy komplett rendszert kapsz tőlünk, amelyben a következőket fogod megtalálni:

 1. Alapszínek definiálása
 2. Logó változatok : logó színek, méretek, változatok. A logók között több félét is kapsz, hiszen mást kell használni a webes felületeken és mást a reklámhordozókon
 3. Webes piktogrammák: ezeket használhatod a webes felületen, a levélpapíron, a hirdetésekben és a digitális aláírásodban is
 4. Kiegészítő piktogrammák: névjegykártyákhoz, levélpapírhoz és digitális aláíráshoz
 5. Levélpapír változatok a céges levelezéshez, amelyet mind a weben, mint pedig levélpapíron egyaránt használhatsz
 6. Boríték változatok
 7. Bélyegző változatok
 8. Csomagolási útmutatások, ez akkor fog igazán hasznodra válni, ha mindig új termékekkel lépsz piacra és kicsit fel akarod frissíteni az arculatot
 9. Belsőépítészeti és portál arculat
Vállalati arculattervezés - céges arculati kézikönyv

Vállalati arculattervezés – céges arculati kézikönyv

A vállalati arculattervezés egy teljes koncepció kidolgozását takarja, amelynek segítségével már nem csak az egyes arculati elemek megvalósítását kapod tőlünk, hanem egy iránymutatást is. Az összes tartalmi és formai elemet átadjuk, és rögzítjük a formai elemek használatát és előírásait is. Ezeket látványelemekkel demonstráljuk számodra. A megjelenítési formák közül feltüntetjük a használhatóakat és a nem használhatóakat is, nehogy véletlenül véget vess felfutó cégednek egy rosszul megválasztott színnel, vagy háttérrel. Összességében véve színeket, arányosított logókat fogsz tőlünk kapni, amelyeket a weben, az autókon keresztül egészen a reklámplakátokig bárhol fel tudsz majd használni.

A logó stílusa olyan lesz, amely megfelel a céges üzenetednek és a kiválasztott célközönségednek. A színvilág szintén a célcsoportod ízlését fogja tükrözni és a logó formája szempontjából a minél egyszerűbb annál jobb kritériumot alkalmazzuk. A lényeg mindenben az egyediség lesz.

Az árak esetén minden attól függ, hogy mit szeretnél kapni tőlünk. Mennyire szeretnéd, hogy egy komplett, több éven keresztül is problémamentesen használható anyagod legyen. Minden árat a megbeszélés során szívesen részletezünk, de természetesen online árajánlatot is kérhetsz.

Ha nem ragaszkodsz a komplett arculathoz, akkor egyes elemekre is szívesen készítünk árajánlatot. Egy komplett arculati kézikönyv az alábbiakat tartalmazza:

 1. Logó, logóterv
 2. Névjegykártya
 3. Word vagy papír alapú levél sablon
 4. Boríték, több méretben
 5. Mappa, fedlapra és hátoldalra egyaránt
 6. Katalógus
 7. Csomagolás, ez lehet teljesen egyedi is
 8. E-mail aláírás
 9. Plakát, különböző méretekben, ahogy a helyzet megkívánja
 10. Szórólap

Szeretnél velünk dolgozni? Vállalati arculattervezés a Dog and Pony-tól, lépj velünk kapcsolatba itt!

Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023