Webáruház készítés: tervezés és fejlesztés | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Webáruház készítés: tervezés és fejlesztés

 
A webáruház készítés során az egyik legfontosabb szempontunk az, hogy a megrendelőnk vállalkozása maximálisan ki tudja használni az internetes kereskedelem adta lehetőségeket.
 
„Szeretnéd hogy a Te webáruházad is hatékony vásárlásösztönzőként működjön?”
 
Ha azt szeretnéd, hogy a webáruházad valóban hasznot termeljen, fordulj hozzánk bizalommal! Mi megtervezzük és elkészítjük a vállalkozásod számára legmegfelelőbb és leghatékonyabb internetes értékesítő felületet!

 

Webáruház készítés: tervezés és fejlesztés

 
Webáruház megtervezése és fejlesztése lépésekre bontva:1. Az első feladat a webáruház tervezés. Ahhoz, hogy profi és vevőbarát módon fel tudjuk építeni a webáruházad, minden esetben alapos tervezéssel kell kezdeni a munkafolyamatot. Tervet készítünk a vásárlási folyamattal és az ergonómiával kapcsolatban. Ergonómiai tervezés alatt azt értjük, hogy a vásárlóid miként fognak majd vásárolni a webáruházadban. Fontos, hogy a weboldal logikusan épüljön fel. Egy érthetetlen, logikátlan és túl bonyolult vásárlási folyamattal rendelkező webáruház eredményei valószínűleg nem érik majd el a várakozásoknak megfelelő szintet. Egy webáruház hatékonysága főként azon múlik, hogy a rendszer logikusan és érthetően van-e felépítve.
 
2. Grafikai tervezés amelynek során kialakítjuk a megjelenést és a kinézetet úgy, hogy az illeszkedjen a vállalkozásodhoz, a termékkörödhöz, valamint a célcsoportodhoz.
 
3. A sitebuild valamint a webáruház beüzemelése. A modulok beüzemelésre kerülnek, a paramétereket beállítjuk.
 
4. Az utolsó lépés a webáruház fejlesztés, amely során a Te elképzeléseid szerint alakítjuk át a rendszer képességeit.

A sikeres webáruház vagy szolgáltatási weboldal titka – tippek és tanácsok

A sikeres webáruház vagy szolgáltatási weboldal titka – tippek és tanácsokAkár webshopod van, akár szolgáltatás portfóliót kínálsz a weboldaladon, akkor szinte biztosan a bevétel növelése az elsődleges célod. Hogyan érheted el a leghatékonyabban a profit maximalizálását? Ehhez adunk pár tanácsot.

Webáruház / weboldal látogatottság növelés keresőoptimalizálás segítségével

Webáruház / weboldal látogatottság növelés keresőoptimalizálás segítségévelTöbb profitot akarsz termelni a webáruházaddal, anélkül, hogy a termékkínálatodat bővítenéd? A releváns látogatottság növelése a leghatékonyabb módszer az eladások növelésére. Az emberek elsősorban keresőoldalakat használnak vásárlás előtt A keresőoptimalizálás egy webáruház esetében valóban létfontosságú, hiszen a legtöbb vásárló még mindig a keresőoldalakról érkezik: több tízezer webbolt forgalmi analízise alapján 50% feletti a csak organikus találatokból érkező látogatók aránya.

Webáruház tervezés és weboldal tanácsadás

Webáruház tervezés és weboldal tanácsadásWebáruház nyitás vagy weboldal létrehozása előtt érdemes alaposan tájékozódni a különféle lehetőségekről. Ügynökségünk a teljes folyamatban a segítségedre lesz. A webáruház vagy a weboldal elkészítésében, a tartalommal való feltöltésben, a szövegek megírásában, a komplett SEO feladatok és közösségi kampány végrehajtásában.

ARC plakátkiállás 2016

ARC plakátkiállás 2016A Doktorok az Állatokért alapítvánnyal közösen indult a Dog & Pony az ARC 2016 pályázaton és örömmel jelenthetjük be, hogy a plakátunkat megszavazta a zsűri és kikerültünk a Felvonulási térre. Te vajon milyen fejet vágnál amikor kiderülne, hogy mind az 5 barátnőd terhes?
Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023