Marketing, PR és kommunikációs tanácsadás | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Marketing, PR és kommunikációs tanácsadás

„A Dog & Pony marketing kommunikációs szakemberei a multinacionális és a KKV szférában megedződött profik, akik Neked szeretnének tanácsot adni”

Brand Concept Blackboard

Megrekedt a céged marketingje? Nem tudod, hogy hogyan tudnád hatékonyabba tenni hirdetéseidet vagy szeretnél új ügyfeleket szerezni? A céged jó hírét szeretnéd növelni?

 

Akkor Neked marketing vagy PR tanácsadásra van szükséged és a legjobb helyen jársz. Teljes körű kampánytervezéssel, online és offline marketinggel és kommunikációs tanácsadással foglalkozunk immár több mint 10 éve.

 

Tudunk Neked segíteni, feltéve hogy nyitott vagy a kreatív marketing megoldásokra és megbízol minket a feladattal.

 

Referenciát szeretnél kérni?
Árajánlatot szeretnél kapni?
Többet szeretnél megtudni rólunk?

Webáruház tervezés és weboldal tanácsadás

Webáruház tervezés és weboldal tanácsadásWebáruház nyitás vagy weboldal létrehozása előtt érdemes alaposan tájékozódni a különféle lehetőségekről. Ügynökségünk a teljes folyamatban a segítségedre lesz. A webáruház vagy a weboldal elkészítésében, a tartalommal való feltöltésben, a szövegek megírásában, a komplett SEO feladatok és közösségi kampány végrehajtásában.

Mit jelent magyarul az inbound marketing illetve tartalommarketing és mik az eszközei?

Mit jelent magyarul az inbound marketing illetve tartalommarketing és mik az eszközei?A tartalommarketing körül nagyon sok a félreértés és sokan nincsenek tisztában a fogalmakkal sem. Mi is az a tartalommarketing és mi az inbound marketing? A tartalommarketing mind az offline, mind pedig az online csatornákat felhasználja ahhoz, hogy a vásárlókat vásárlásra ösztönözze, problémáikra azonnali megoldást kínáljon.

Marketing kiszervezés – kiszervezett marketing (outsourcing)

Marketing kiszervezés – kiszervezett marketing (outsourcing)Minden vállalkozás életében eljön az a pillanat, amikor a különböző marketing tevékenységek annyira felduzzadnak, hogy döntened kell: megoldod önerőből, házon belül vagy megbízol egy külsős szakembert a feladatok elvégzésével.

Angol és magyar beszédírás: vállalati és közéleti beszédíró szolgáltatás

Angol és magyar beszédírás: vállalati és közéleti beszédíró szolgáltatásMit érhetsz el egy jó beszéddel? Te, mint cégvezető mindennapi munkád során számos partnerrel lépsz kapcsolatba és szerepelsz akár többször is nyilvánosan. Beszédírás szolgáltatásunkat pontosan neked kínáljuk, hiszen a nyilvános szereplések meghatározzák céged működését és jövőjét is.
Oldal 1 / 212
Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2022