Rendezvényszervezés: Dog & Pony rendezvényszervező iroda és eseménymarketing ügynökség | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Rendezvényszervezés

 
Ha egy jelentős vagy különleges eseményt szeretnél emlékezetessé tenni, célszerű egy jó hangulatú, alaposan megtervezett rendezvényt szervezni, illetve szerveztetni. Ha nem szeretnél fáradozni a szervezéssel, bízd a rendezvényszervezés feladatait egy tapasztalt rendezvényszervező irodára.
 

Dog & Pony rendezvényszervező iroda és eseménymarketing ügynökség

Az Dog & Pony rendezvényszervező iroda és eseménymarketing ügynökség nagy gyakorlattal és kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik ahhoz, hogy egy valóban emlékezetes és felhőtlen rendezvényt szervezzen számodra.

 

Rendezvényszervezés

„Kültéri (nyitott, outdoors) vagy beltéri (zárt, indoors) rendezvényt szeretnél a cégednek?”
 
A rendezvény megszervezését a következőképpen végezzük el:

 

1. A rendezvény megszervezésének előkészületei
Kiválasztjuk a rendezvényed helyszínét, összeállítjuk a programlistát, valamint megtervezzük a teljes költségvetést. Beszerezzük a rendezvény lebonyolításához szükséges engedélyeket valamint az összes bejelentési kötelezettségnek is eleget teszünk.
 
2. A rendezvény megszervezésének technikai háttere
Elvégezzük a programkoordinációt, fogadjuk a vendégeidet, majd lebonyolítjuk a vendégeid regisztrációját is, továbbá biztosítjuk a technikai hátteret és ellátjuk a protokoll feladatokat.
 
3. A lezajlott rendezvény utómunkálatai
Elbontjuk a rendezvény helyszínét, eltakarítjuk a felgyűlt hulladékot, elrendezzük a terepet, továbbá utókalkulációt, értékeléseket és dokumentációkat végzünk.

 

Gördülékenyen, rutinosan, hatékonyan és az elképzeléseidnek megfelelően állítjuk össze a rendezvényt, így az pontosan olyan lesz, amilyenre megálmodtad. Ha ajánlatot szeretnél kérni, itt megteheted!

ARC plakátkiállás 2016

ARC plakátkiállás 2016A Doktorok az Állatokért alapítvánnyal közösen indult a Dog & Pony az ARC 2016 pályázaton és örömmel jelenthetjük be, hogy a plakátunkat megszavazta a zsűri és kikerültünk a Felvonulási térre. Te vajon milyen fejet vágnál amikor kiderülne, hogy mind az 5 barátnőd terhes?

Kutya = Politikus?

Kutya = Politikus?A Vigyél Haza alapítvány számára készítettünk egy kampányt ami aktualitása miatt nagy figyelmet kapott. Eközben politikusok jártak a fejünkben.
Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023