Reklámtábla (óriásplakát, molinó) tervezés és készítés | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Reklámtábla (óriásplakát, molinó) tervezés és készítés

 
A reklámtáblák igen kedvelt kampánymédiumoknak számítanak, mivel nem csak vásárlásösztönző hatással rendelkeznek, hanem egyben különleges esztétikai élményt is nyújtanak. A reklámtáblák nagy felületüknek köszönhetően mindenki számára jól láthatóak, figyelemfelkeltőek, valamint a vállalkozás identitásának kiépítésére is alkalmasak. A közterületen elhelyezhető reklámeszközök, úgymint az óriásplakát és a molinó, szinte minden célcsoport megszólítására alkalmasak. Napjainkban egyre több bérelhető hely áll rendelkezésre, így mindenképpen érdemes elkészíttetni egy jól megtervezett és kivitelezett óriásplakátot vagy molinót.

 

Reklámtábla (óriásplakát, molinó) tervezés és készítés

 
A Dog & Pony reklámügynökség által készített óriásplakát legfőbb jellemzői:

 

– domináns grafikai elemekkel van ellátva,
 
– kevés szöveget tartalmaz,
 
– olyan reklámhordozónak számít, amely gyakorlatilag kikerülhetetlen
 
– hosszú időn keresztül látható
 
– továbbá figyelemfelkeltő hatású is, ha az óriásplakát az útra nézve merőlegesen, vagy szöget bezárva lesz elhelyezve

 
A molinó szintén kiváló reklámeszköznek számít, mivel tartós, figyelemfelkeltő és könnyen kihelyezhető. Nyomtatását strapabíró anyagra végezzük el, így időtálló reklámozási lehetőséget biztosít számodra. A molinó emellett egyedi igények szerint szeghető, illetve gyűrűzhető is, kihelyezése pedig rendkívül egyszerű.

Grafikai tervezés – Grafikai stúdió Budapesten

Grafikai tervezés – Grafikai stúdió BudapestenA vállalati arculatépítés egyik legfontosabb és egyben legkritikusabb eleme a grafikai tervezés. A grafikai tervezés hiánya magával vonzza a márkaépítés és a vállalati arculat kiépítésének problémáit. Egy igényes grafikai tervezés már a cég megalakulásának kezdetén szükségszerűvé válik.

ARC plakátkiállás 2016

ARC plakátkiállás 2016A Doktorok az Állatokért alapítvánnyal közösen indult a Dog & Pony az ARC 2016 pályázaton és örömmel jelenthetjük be, hogy a plakátunkat megszavazta a zsűri és kikerültünk a Felvonulási térre. Te vajon milyen fejet vágnál amikor kiderülne, hogy mind az 5 barátnőd terhes?
Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2022