Reklámfilm ügynökség: reklámspot készítés, forgatás és gyártás | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Reklámfilm ügynökség: reklámspot készítés, forgatás és gyártás

 

Reklámfilmre van szükséged? A Dog & Pony magas technikai felkészültséggel és szakmai tapasztalattal rendelkezik a reklámfilm gyártás területén. A legkorszerűbb stúdiótechnika, valamint digitális felvételi lehetőségek biztosítják azt, hogy az általunk készített reklámspotok kiváló minőségben és hatékonysággal készülnek el.
 
„Nem gondoltam volna hogy ez a 30 másodperces videó ilyen gyorsan elterjed a Youtube-on”
 
Fő célunk az, hogy vállalkozásának reklámfilmjét, a kreatív tervezéstől kezdődően, egészen az adásba kerülésig vezető hosszú úton, mi kísérhessük végig, ezzel biztosítjuk a sikert.

 

film
 
Ha a vállalkozásod spotját a Dog & Pony reklámfilm ügynökséggel készítteted el, biztos lehetsz benne, hogy minden szakterületen csakis jól képzett és tapasztalt szakemberek kezén halad át a munka.
 
A reklámfilmeknek igen kiemelkedő szerepe van a vállalkozásod identitásának kialakításában. Egy 30 másodpercig tartó reklámspottal több információt közölhetsz a célcsoportoddal, mint egy hagyományos néhány mondatos szöveggel. A grafikai anyagoknál is sokkal hatékonyabban működnek a reklámfilmek.
 
A reklámfilmek forgatását a következő lépések szerint végezzük:
 
1. Prezentáljuk a reklámspot kreatív koncepcióját
 
2. Elvégezzük a forgatási előkészületeket
 
3. A forgatás lezajlik
 
4. Utómunka: vágás, a hangkeverés, a zenei munkálatok elvégzése, illetve az effektek is ekkor kerülnek a reklámspotba.
 
Az utómunkát követően véglegesítjük a reklámfilmet, majd átadjuk a megrendelő számára.
 
Egy jó reklámfilm nemcsak szíven, hanem fejen is találja a célközönségedet, így vállalkozásod hamarosan nagyobb forgalmat könyvelhet el magának. Ne habozz hát, kérd szakembereink segítségét a reklámspot elkészítésében!

Grafikai tervezés – Grafikai stúdió Budapesten

Grafikai tervezés – Grafikai stúdió BudapestenA vállalati arculatépítés egyik legfontosabb és egyben legkritikusabb eleme a grafikai tervezés. A grafikai tervezés hiánya magával vonzza a márkaépítés és a vállalati arculat kiépítésének problémáit. Egy igényes grafikai tervezés már a cég megalakulásának kezdetén szükségszerűvé válik.

ARC plakátkiállás 2016

ARC plakátkiállás 2016A Doktorok az Állatokért alapítvánnyal közösen indult a Dog & Pony az ARC 2016 pályázaton és örömmel jelenthetjük be, hogy a plakátunkat megszavazta a zsűri és kikerültünk a Felvonulási térre. Te vajon milyen fejet vágnál amikor kiderülne, hogy mind az 5 barátnőd terhes?
Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2022