Szórólap, plakát, poszter, prospektus tervezés és készítés | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Szórólap, plakát, poszter, prospektus tervezés és készítés

 

Cégünk szórólap, poszter, plakát, valamint prospektus tervezését és elkészítését is vállalja. Ezekkel a reklámeszközökkel felhívhatod a figyelmet a vállalkozásodra, és az általad forgalmazott termékekre, illetve szolgáltatásokra.
 
Egy jól elkészített szórólap nagy segítséget jelenthet a vállalkozásod reklámozásában. A szórólap ugyanis, egy olyan régóta bevált kommunikációs csatornának számít, amely hatékonyan be tudja mutatni a termékedet, illetve a szolgáltatásodat. Egy jó szórólap felkelti az emberek érdeklődését, majd vásárlásra ösztönzi a célcsoportodat.

 

Szórólap, plakát, poszter, prospektus tervezés és készítés
 
„Mitől lesz jó egy szórólap?”

 
– az áttekinthetőségtől,
 
– az olvashatóságtól, vagyis röviden, érthetően és tömören legyen megfogalmazva a reklámszöveg, így az nem válik unalmassá,
 
– kihangsúlyozza a fontos információkat és az üzeneteket;
 
– valamint attól, ha cselekvésre ösztönzi az embereket.

 

Ebből is jól látható, hogy egy szórólap elkészítése rendkívül összetett feladat, ezért jobb, ha azt képzett szakemberekre bízod!

 

A prospektus, valamint a plakát készítés és a plakát nyomtatás is része a munkánknak. A plakátok célja az, hogy szuggesztív eszközökkel felhívja az emberek figyelmét a vállalkozásod termékeire, illetve szolgáltatásaira. Az általunk készített plakátokat kiváló grafikai és marketing szakemberek készítik el, így garantáltan elnyerik majd a tetszésedet. Itt tudsz ajánlatot kérni print anyagokra!

Vállalati arculattervezés árak – ennyibe kerül a céges arculati kézikönyv

Vállalati arculattervezés árak – ennyibe kerül a céges arculati kézikönyvA tiszta és egységes arculat kialakításának legfontosabb alapkitétele a vállalati arculati kézikönyv megléte. Céges arculati kézikönyv nélkül ma már nem oldható meg az egységes kép továbbítása a potenciális ügyfelek felé.

Grafikai tervezés – Grafikai stúdió Budapesten

Grafikai tervezés – Grafikai stúdió BudapestenA vállalati arculatépítés egyik legfontosabb és egyben legkritikusabb eleme a grafikai tervezés. A grafikai tervezés hiánya magával vonzza a márkaépítés és a vállalati arculat kiépítésének problémáit. Egy igényes grafikai tervezés már a cég megalakulásának kezdetén szükségszerűvé válik.

ARC plakátkiállás 2016

ARC plakátkiállás 2016A Doktorok az Állatokért alapítvánnyal közösen indult a Dog & Pony az ARC 2016 pályázaton és örömmel jelenthetjük be, hogy a plakátunkat megszavazta a zsűri és kikerültünk a Felvonulási térre. Te vajon milyen fejet vágnál amikor kiderülne, hogy mind az 5 barátnőd terhes?
Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023