Logó tervezés és készítés | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Logó tervezés és készítés 

A Dog & Pony reklámügynökség egyik kreatív szolgáltatása, a vállalkozások számára történő logótervezés és logó készítés. A logó készítés az arculattervezés kiemelt eleme.
 
Logó tervezés és készítés

„Milyen egy jó logó? Egyedi, és emlékezetes, azonnal megmarad az emberek emlékezetében”
 
Az arculati elképzeléseid alapján megvalósítjuk a koncepciót és megtervezzük a céged logóját.
 
A grafikai tervek elkészítésekor elemezzük a vállalkozásod, illetve a konkurens cégek által használt grafikai megoldásokat, valamint a célcsoportod igényeit és ízlésvilágát is megvizsgáljuk. Egy olyan logótervet készítünk a vállalkozásod számára, amely egyedi, összhangban van a termékeddel (vagy a szolgáltatásoddal) illetve hűen tükrözi céged identitását is.
 
Mivel a logó az egyik legerősebb vizuális elemnek számít, ezért rendkívül fontos, hogy az jól átgondoltan és szakszerűen legyen elkészítve.
 
A logó tervezése az alábbi lépésekben zajlik:
 
1. Mit is akarunk üzenni az emblémával? – vagyis mi az, amit sugallni szeretnél a vállalatoddal kapcsolatban, a célcsoportod számára
 
2. Kiválasztunk egy olyan szimbólumot, vagy tárgyat, amely a vállalkozásodra utal
 
3. „A kevesebb, néha több”. A tervezés egyik célja hogy a vállalkozásod számára készített logó ne legyen túl bonyolult, vagy éppen túl nagy. Ha nagyra, vagy túl bonyolultra készítünk egy logót, az nem fog szépen mutatni lekicsinyített formában a névjegykártyáidon. Csak egy csúf paca látszana, amely ugyebár nem vetne jó fényt a vállalkozásodra. Az általunk készített logók professzionálisak, egyszerűek, ám mégis nagyszerűek!
 
Ha úgy érzed, hogy egy profi és tapasztalt csapatra szeretnéd bízni a logód megtervezését és elkészítését, fordulj hozzánk bizalommal!

Vállalati arculattervezés árak – ennyibe kerül a céges arculati kézikönyv

Vállalati arculattervezés árak – ennyibe kerül a céges arculati kézikönyvA tiszta és egységes arculat kialakításának legfontosabb alapkitétele a vállalati arculati kézikönyv megléte. Céges arculati kézikönyv nélkül ma már nem oldható meg az egységes kép továbbítása a potenciális ügyfelek felé.

Grafikai tervezés – Grafikai stúdió Budapesten

Grafikai tervezés – Grafikai stúdió BudapestenA vállalati arculatépítés egyik legfontosabb és egyben legkritikusabb eleme a grafikai tervezés. A grafikai tervezés hiánya magával vonzza a márkaépítés és a vállalati arculat kiépítésének problémáit. Egy igényes grafikai tervezés már a cég megalakulásának kezdetén szükségszerűvé válik.

ARC plakátkiállás 2016

ARC plakátkiállás 2016A Doktorok az Állatokért alapítvánnyal közösen indult a Dog & Pony az ARC 2016 pályázaton és örömmel jelenthetjük be, hogy a plakátunkat megszavazta a zsűri és kikerültünk a Felvonulási térre. Te vajon milyen fejet vágnál amikor kiderülne, hogy mind az 5 barátnőd terhes?
Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2022