LinkedIn hirdetés: kampány tervezés és marketing stratégia | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

LinkedIn hirdetés: kampány tervezés és marketing stratégia

 
A Linkedin egy olyan közösségi oldal, amely kiváló lehetőséget teremt a vállalkozások márkaépítésére, valamint a céget követő felhasználók gyűjtésére. A Linkedin oldal közel egy évtizede van jelen a világhálón, és mára 225 millió felhasználóval büszkélkedhet.
 
A Facebooktól eltérő módon a Linkedin fókuszpontjában a felhasználók üzleti tevékenysége áll. Nevezhetjük akár a Linkedin oldalt egy hatalmas szakmai katalógusnak is.

 

LinkedIn hirdetés: kampány tervezés és marketing stratégia

 

„A Linkedin egy álláskereső portál?”
 
Nem. A Linkedin valójában egy olyan közösségi oldal amelyen a szakértők és az üzletemberek „találkoznak”.
 
A Linkedin marketing alkalmazása olyan személyek számára ajánlott, akik szeretnék elérni az üzletembereket, a döntéshozókat, illetve a felsővezetőket. Az aktív jelenlét és a Linkedin hirdetés használata, ebben az esetben nélkülözhetetlennek számít.
 
Ha Te is tanácsadóként, szakértőként, üzletemberként, B2B kereskedőként, vagy vállalkozóként tevékenykedsz, mindenképpen érdemes kipróbálnod és hasznosítanod a Linkedin adta lehetőségeket.
 
Egy sikeres Linkedin stratégia kialakítása összetett feladat. Lépj velünk kapcsolatba és mi segítünk elkészíteni és megvalósítani a közösségi marketing stratégiádat.

ARC plakátkiállás 2016

ARC plakátkiállás 2016A Doktorok az Állatokért alapítvánnyal közösen indult a Dog & Pony az ARC 2016 pályázaton és örömmel jelenthetjük be, hogy a plakátunkat megszavazta a zsűri és kikerültünk a Felvonulási térre. Te vajon milyen fejet vágnál amikor kiderülne, hogy mind az 5 barátnőd terhes?
Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2022