A Dog & Pony kreatív ügynökség | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

A Dog & Pony kreatív ügynökség

 
Ha fogékony vagy az új technológiákra, nyitott vagy az új trendekre, illetve frissességre és kreativitásra van szüksége a vállalkozásodnak, akkor a legjobb helyen jársz.
 
A Dog&Pony kreatív reklámügynökség hatékony és bizonyítottan működő megoldásokat kínál minden olyan ügyfél számára, akiknek fontos az, hogy biztos kezekben tartsák a márkájuk elismertségét és sikerét.
 
„Ha friss, kreatív ötletek kellenek, akkor Dog & Pony”

 

A Dog & Pony kreatív ügynökség
 
Kreatív csapatunk komplex tervezést – szövegírás, kreatív tervezés, megvalósítás – valamint teljes körű nyomdai előkészítést is végez.
 
Elkötelezetten hiszünk abban, hogy az egyedi és eredeti megoldások segítségével elkészített design nem csak a szolgáltatások, illetve a termékek eladását segíti elő, hanem kultúrát is teremthet. Egy jó kreatív reklám a pozitív gondolatok átadását segíti elő. Az elkészített kreatív terveket és arculatokat ezen felül szétbontjuk további reklámozási eszközökre is, például termékcsomagolásokat, különböző promóciós anyagokat, illetve katalógusokat is előkészítünk.
 
Ha szeretnéd, hogy vállalkozásodra mindenki felfigyeljen és, ha arra vágysz, hogy a termékeid még több helyen megjelenjenek, akkor kérj ajánlatot!

Grafikai tervezés – Grafikai stúdió Budapesten

Grafikai tervezés – Grafikai stúdió BudapestenA vállalati arculatépítés egyik legfontosabb és egyben legkritikusabb eleme a grafikai tervezés. A grafikai tervezés hiánya magával vonzza a márkaépítés és a vállalati arculat kiépítésének problémáit. Egy igényes grafikai tervezés már a cég megalakulásának kezdetén szükségszerűvé válik.

Marketing kiszervezés – kiszervezett marketing (outsourcing)

Marketing kiszervezés – kiszervezett marketing (outsourcing)Minden vállalkozás életében eljön az a pillanat, amikor a különböző marketing tevékenységek annyira felduzzadnak, hogy döntened kell: megoldod önerőből, házon belül vagy megbízol egy külsős szakembert a feladatok elvégzésével.

ARC plakátkiállás 2016

ARC plakátkiállás 2016A Doktorok az Állatokért alapítvánnyal közösen indult a Dog & Pony az ARC 2016 pályázaton és örömmel jelenthetjük be, hogy a plakátunkat megszavazta a zsűri és kikerültünk a Felvonulási térre. Te vajon milyen fejet vágnál amikor kiderülne, hogy mind az 5 barátnőd terhes?

Kutya = Politikus?

Kutya = Politikus?A Vigyél Haza alapítvány számára készítettünk egy kampányt ami aktualitása miatt nagy figyelmet kapott. Eközben politikusok jártak a fejünkben.
Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023