PR ügynökség és online + offline kommunikációs tanácsadás | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

PR ügynökség és online + offline kommunikációs tanácsadás

 
Cégünk elsődleges feladatának tartjuk azt, hogy a hozzánk forduló vállalkozásokat PR, marketing illetve kommunikációs eszközökkel hozzásegítsük a sikerekhez. A hatékony kommunikáció a már jól működő vállalkozásokat még eredményesebbé teheti, a kevésbé hatékonyaknak pedig új alapot képezhet a fejlődéshez.

A PR ügynökség szakértői olyan kommunikációs stratégia kidolgozását végzik el, amely segítségével kitűnhet a tömegből a vállalkozásod.
 
„Hiszen anélkül, hogy látnának, sosem szerethetnek beléd”
Marketing stratégia és kampánytervezés.

 – A ügynökség PR munkatársai közreműködésével ápolhatod az általad működtetett cég jó hírét és kapcsolatait, és segítünk elkerülni az olyan szituációkat is, amelyek akár az ügyfeleid konkurenciához való átpártolásához vezethetnek
 
Marketing szakembereink teljes marketing tervet dolgoznak ki a vállalkozásod számára, továbbá kivitelezik és értékelik is az elért eredményeket. Ennek köszönhetően nemcsak egyszerűen újabb vevőkre tehetsz szert, hanem hosszú távon akár újabb piacok is megnyílhatnak előtted
 
– Nemcsak offline marketing stratégiát dolgozunk ki számodra, hanem online jelenlétet is. Tehát nem csak honlapot készítünk a vállalkozásodnak, hanem kihasználjuk a közösségi média – pl. a Facebook vagy a Twitter – valamint az Google Adwords adta összes lehetőséget is annak érdekében, hogy minél nagyobb sikert érhess el

Marketing kiszervezés – kiszervezett marketing (outsourcing)

Marketing kiszervezés – kiszervezett marketing (outsourcing)Minden vállalkozás életében eljön az a pillanat, amikor a különböző marketing tevékenységek annyira felduzzadnak, hogy döntened kell: megoldod önerőből, házon belül vagy megbízol egy külsős szakembert a feladatok elvégzésével.

PR kampány: PR cikk és sajtóközlemény írása és kiküldése

PR kampány: PR cikk és sajtóközlemény írása és kiküldéseA PR célja a kedvező közvélemény elnyerése a megfelelő publicitás által. A PR kampányok, cikkek és a sajtóközlemények közvetítő szerepet töltenek be vállalkozásod és potenciális ügyfeleid között. Ha megfelelően kivitelezett megjelenésekkel közvetíted mondanivalódat, akkor nagy eséllyel a potenciális ügyfelekből vásárlókat generálhatsz.

Angol és magyar beszédírás: vállalati és közéleti beszédíró szolgáltatás

Angol és magyar beszédírás: vállalati és közéleti beszédíró szolgáltatásMit érhetsz el egy jó beszéddel? Te, mint cégvezető mindennapi munkád során számos partnerrel lépsz kapcsolatba és szerepelsz akár többször is nyilvánosan. Beszédírás szolgáltatásunkat pontosan neked kínáljuk, hiszen a nyilvános szereplések meghatározzák céged működését és jövőjét is.

ARC plakátkiállás 2016

ARC plakátkiállás 2016A Doktorok az Állatokért alapítvánnyal közösen indult a Dog & Pony az ARC 2016 pályázaton és örömmel jelenthetjük be, hogy a plakátunkat megszavazta a zsűri és kikerültünk a Felvonulási térre. Te vajon milyen fejet vágnál amikor kiderülne, hogy mind az 5 barátnőd terhes?
Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023