Keresőoptimalizálás (SEO) ügynökség és tanácsadó | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Keresőoptimalizálás (SEO) ügynökség és tanácsadó

 

Bizonyára Te is arra vágysz, hogy a weboldalad előrébb kerüljön a keresők természetes találati listáján, egy adott kulcsszó beírása után. Ha így van, akkor ajánljuk figyelmedbe a keresőoptimalizálás tanácsadás szolgáltatásunkat. Cégünk a keresőoptimalizálás (vagyis a SEO) területén több éves, folyamatos referenciákkal bír legyen szó kis lokális szolgáltató cégről vagy nagy bankról.

 
Miért választanál minket? Magyarország két legdrágább Adwords kulcsszavára (1500 Ft / kattintás), organikus Google top 1. helyen vannak az ügyfeleink.

 
A SEO segítségével elért eredmények nem azonnal mutatkoznak meg, azonban hosszútávon a keresőoptimalizálás kifizetődő befektetésnek bizonyult számos ügyfelünk számára.

 
A Dog & Pony SEO ügynökség szabottan végzi el a vállalkozásod weboldalának kulcsszavakra történő optimalizálását, ezáltal az a lehető legnagyobb releváns forgalmat fogja generálni számodra.
 

Keresőoptimalizálás (SEO) ügynökség és tanácsadó

 

SEO tévhitek

 
Sok tévhit kering a köztudatban a keresőoptimalizálással kapcsolatban, ezek közül a három legelterjedtebb az, hogy:
 

– a tanácsadás drága
– azonnali eredményt hoz
– az online marketing szent grálja

 
A SEO-val kapcsolatban érdemes tudni, hogy az eredményei hosszú távon fognak jelentkezni és összességében nézve egyáltalán nem drága, mivel idővel folyamatosan és (a PPChez képest) olcsóbban fogja biztosítani a vállalkozásod számára az elvárt forgalmat.
 
A SEO szakértő kollégánk így fogja segíteni a munkádat:
 

– részletes elemzést készít el a honlapodról
 
– meghatározza, hogy melyek a weboldalad kulcsszavai és tartalmi javaslatokat tesz
 
– megteremti a keresőlistán való előrejutás feltételeit (technikai SEO)
 
– a weboldalad organikus Google látogatottságát maximalizálja

 
A keresőoptimalizálás tanácsadó programozási, szövegírói, illetve sitebuilder-i javaslatokkal is ellát ha szükséges.
 
A keresőoptimalizálás mindazok számára ajánlott akik szeretnék elérni, hogy a vállalkozásuknak nagyobb forgalma legyen. Ha Te is erre vágysz, keress fel minket!

SEO (keresőoptimalizálás) ajánlatkérés itt!

Ha kíváncsi vagy SEO referenciáinkra akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és szívesen megosztjuk Veled. Ügyfeleink között tudható Magyarország két legdrágább Adwords kulcsszavára az organikus találatok között a két első találat, illetve más cégekkel is gyakran működünk együtt, több projektben is keresőoptimalizálás partnerünk a SEO101.

Webáruház / weboldal látogatottság növelés keresőoptimalizálás segítségével

Webáruház / weboldal látogatottság növelés keresőoptimalizálás segítségévelTöbb profitot akarsz termelni a webáruházaddal, anélkül, hogy a termékkínálatodat bővítenéd? A releváns látogatottság növelése a leghatékonyabb módszer az eladások növelésére. Az emberek elsősorban keresőoldalakat használnak vásárlás előtt A keresőoptimalizálás egy webáruház esetében valóban létfontosságú, hiszen a legtöbb vásárló még mindig a keresőoldalakról érkezik: több tízezer webbolt forgalmi analízise alapján 50% feletti a csak organikus találatokból érkező látogatók aránya.

Weboldal optimalizálása a Google keresőben: így működik

Weboldal optimalizálása a Google keresőben: így működikÉrdemes a Google első találatai közé kerülni, hiszen a mai napig ez hozza a legtöbb látogatót a weboldalakra. A SEO, azaz keresőoptimalizálás annak a művészete, hogy ezt lényegében bármely weboldal esetében elérjük. A nagy titok: hogyan kerülnek a honlapok az első oldalra vagy akár első találati helyre?

Linkmarketing: így működik a SEO célú, minőségi hivatkozások építése

Linkmarketing: így működik a SEO célú, minőségi hivatkozások építéseA linkmarketing a mai napig az egyik leghatékonyabb eszköz, hogy a weboldalad előrébb kerüljön a keresők természetes találati listáján. A linkfarmok ideje lejárt, ám a kiemelten megbízható oldalak súlya megnőtt. A linkmarketing „csodákra” képes, ha megfelelő kezekbe kerül A linkmarketing röviden annyi, hogy egy másik oldal kiteszi a linked a saját oldalára.

Google találati sorrend optimalizálás és helyezés javítása (első oldal vagy első helyezés)

Google találati sorrend optimalizálás és helyezés javítása (első oldal vagy első helyezés)A Google első találati oldalára felkerülni olyan szükséglet egy vállalkozás online életében, mint saját weboldallal rendelkezni. Az első találati hely pedig ennél is több: valódi elismerés a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalata részéről, hiszen szó szerint milliónyi weboldal közül a Tiédet értékeli a Google a legjobbra.
Oldal 1 / 3123
Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023