Instagram hirdetési kampány marketing ügynökség segítségével | Dog & Pony

Instagram hirdetési kampány marketing ügynökség segítségével

Az Instagram más, mint a Facebook és elsősorban a fiatalabb, excentrikusabb közönség használja. Miért éri meg rajta lenni? Mert a véleményvezérek (influencerek) már jó eséllyel mind az Instán vannak.

Az Instagram mobil alkalmazás 2010-es indulása óta is rohamosan fejlődik. A leendő ügyfeleid pedig máris aktívan jelen vannak a platformon, már csak a hozzájuk, vagyis a közismertséghez vezető utat kell megtalálnod.

Ha idegen számodra ez a majdnem tisztán képalapú közösség, a hirdetések kezelése, vagy a marketing kampány de növelni akarod a vevőid számát és a márkád rajongóit, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Az Instagramot meghódították a vállalkozások

A vállalkozások illetőleg szolgáltatók számára ma már teljesen elfogadott módszernek számít az Instagram üzleti célokra illetőleg marketing eszközként való használata. Azonban nem árt tisztában lenni azzal, hogy az Insta előnyeit csak úgy élvezheted ki, ha nem pusztán eladásra használod, nem csak egy plusz hirdetési platformként kezeled.

A jól szerkesztett, direkt promóciós anyagaid csak a követőid felét érik el? Netán annál is kevesebbet? Amennyiben új látogatókat szeretnél bevonzani, és nagyobb számokat szeretnél látni a követések terén, a tippekhez és trükkökhöz letöltheted az Instagram vállalkozásoknak nevű Tumblr-t, vagy vásárolhatsz több százezer forint hirdetés árán is követőket.

Mi ennél sokkal kedvezőbb és hatékonyabb megoldást kínálunk!

Amennyiben azt szeretnéd, hogy céged jelenléte maximálisan látható legyen célpiacod platformjain és ezáltal nagyobb kereslet jelentkezzen termékeidre, márkádra, szolgáltatásodra, annak stratégiai kidolgozásában és megvalósításában is segíthet a marketing ügynökségünk.

A kulcs: Céges fiókodban minőségi, személyes tartalmú posztok a szolgáltatásodról, termékedről, cégedről és rólad

Vagyis, vidd közelebb a cégedet a közönségedhez, mutasd meg az embert az üzleti gépezet mögött. Játszva és könnyedén, minden erőltetettség nélkül mutasd meg mire valók a termékeid, ismerjék meg azt részleteiben, emeld ki a praktikumokat.

Éreztesd, hogy a mindennapokba hogyan illeszthető be az, amit kínálsz és beszélgess róla. Kérdezz és válaszolj, szervezz Instagram meetup-okat, használj jellegzetes, hozzád illő, egyedi hashtageket, kérdezd meg a véleményüket, legyél kíváncsi, hogy ők hogyan használnák fel, gondolkoztasd és tekintsd partnernek követőidet.

Jutalmazd meg a régi motorosokat, hűséges követőidnek engedj exkluzív betekintést, stb. A sikeres marketing kampány alapja ugyanis az érdeklődés fenntartása.

A dinamikus Instagaram fiók az, amire jó eséllyel szükséged van a további növekedéshez

Természetesen számtalan előnnyel jár az, ha közösségi csatornáid között közvetlen hidat hozol létre. A közösségi csatornáid összekötésével nem csak egyesítheted a közönségedet, hanem hű követői magot és egy közösséget is formálhatsz céged, szolgáltatásod, terméked köré.

Közösségi médiás csatornáid (blogod, facebook fiókod,stb.) Instagrammal való összekapcsolásával egyenes úton növelheted a megosztásaid számát, és így eléred az új és már meglévő közösségeidet.

Ha az üzleti blogot írsz, amely már valamennyire népszerű, ágyazd be a fotókat és a videókat Instagramról, hogy sugárutat biztosíts a forgalomnak a kettő között! Továbbá használd ki a Facebook integrációját is az Instagrammal, hogy még szélesebb közönséget érj el! Ha láthatóvá teszed az Instagram fiókodat a Facebook oldaladon, az egy egyszerű, mégis hihetetlenül hatékony módszer, amely egyesíti a közönségeidet és növeli az elköteleződés mértékét és a megosztások számát.

Sok idő és energia? Valóban. Ezért bízz meg minket, a Dog & Pony Instagram ügynökséget hogy hatékonyan növelhesd a profitodat!

Marketing kiszervezés – kiszervezett marketing (outsourcing)

Marketing kiszervezés – kiszervezett marketing (outsourcing)Minden vállalkozás életében eljön az a pillanat, amikor a különböző marketing tevékenységek annyira felduzzadnak, hogy döntened kell: megoldod önerőből, házon belül vagy megbízol egy külsős szakembert a feladatok elvégzésével.
Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2022