Influencer marketing ügynökség (Youtube, Facebook, Instagram influencerek) | Dog & Pony

Influencer marketing ügynökség (Youtube, Facebook, Instagram influencerek)

Influencerek, azaz véleményvezérek döntenek sok esetben a márkák, brandek sorsáról. A véleményvezér-, vagy influencer marketing a befolyásoló „szájreklám” (word-of-mouth, WOM) egyik új,  áldásosan hatásos formája.

Az influencer marketing közvetlen kapocsként működik a fogyasztók és a márkák, szolgáltatások között

A szóbeszédben rejlő lehetőségeket szerves elemeként használjuk fel, ezáltal nem a hirdető közli magáról, hogy mennyire egyedi és különleges, vagy épp profi az adott szakmai területen, hanem arra egy (vagy akár több), a széles publikum szemében is hiteles, harmadik fél utal – a közösségi médián keresztül – közvetve vagy direkt mód.

A szavak ereje a csúcsra repítheti a márkád pozitív ismertségét. Lépj velünk kapcsolatba, hogy szárnyakat adhassunk a vállalkozásodnak!

Az újragondolt „szájreklám” által a jövőbeni fogyasztóidban kialakul a bizalom és bennfentesség érzete-, majd az egyediség valamint az exkluzivitás közvetlen véleményezése a termékeddel, arculatoddal, vagy épp a tevékenységeddel kapcsolatban. Ez az út első olvasatra talán nem is hangzik túl rázósnak.

Azonban ehhez az kell, hogy közösen megtaláljuk a számodra valamint a célcsoportod számára tökéletesen megfelelő, igazi döntésmotivátort, azt az influencert, aki képes a vállalkozásod számára fontos értékeket valóban meggyőző hitelességgel közvetíteni.

A stratégia-tervezés alapkövei a feltáró-elemző önpromóció és önkritika

Az együttes munka során ennek érdekében azonnal a mély vízbe dobunk, hiszen meg kell, hogy határozzuk a vállalati aktív (és passzív) kommunikációd főbb irányvonalait. Részletesen ki kell elemeznünk termékeid és szolgáltatásod azon lényeges tulajdonságait, amelyeket elvárod, hogy az influencer közvetítsen, vagyis amellyel szeretnéd, hogy a látogatód vagy vásárlód a jövőben azonosítson téged, szolgáltatásod, valamint a termékeidet.

Továbbá szükséges a fentiekhez hasonlóan feltárnunk és finom ráérzéssel érintenünk azokat a döntést demotiváló elemeket is, amelyek esetleg negatívan befolyásoló vagy épp eladást hátráltató tényezőként jelenhetnek meg.

Motivációteremtő seeding és szóbeszéd-generálás, avagy beáramlás a köztudatba

Mindezek tükrében, hatékonyan tud az ügynökségünk segíteni abban, hogy a köztudat olyan, a márkádat hitelesen és ezáltal meggyőzően propagáló hírességekkel, reklámarcokkal, ismert YouTube, Instagram, és Facebook véleményvezérekkel, bloggerekkel kösse össze cégedet, termékeidet, szolgáltatásodat, akik motivátorként nagy tömeget képesek elérni és megszólítani.

A harmadik fél általi ajánlás befolyásoló ereje akkor a legintenzívebb, ha őszintén, a vállalkozásod számára is fontos és kiemelt értékeket képviselő, azokhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkező, hiteles személyek a közvetítő influencereid.

Kerülj velünk sodrásba, használd ki segítségünkkel az influencer marketingben rejlő erőt!

Ragadd meg az ügynökség segítségével az új lehetőségeket, amelyekkel intenzív hatást gyakorolhatsz a nagyközönségre. Legyen szó akár egyedi social média marketingről, akár imidzs-film forgatásról, segítünk összekötni a márkádat olyan média szereplőkkel (színészekkel, celebekkel, énekesekkel, sportolókkal), közösségi influencerekkel (újságírókkal, bloggerekkel, vloggerekkel), akik nagy befolyásoló erővel bírnak és meghatározó tömegeket érnek el rendszeres megjelenéseikkel.

Szeretnéd, ha céged közvetlen szócsövei az egyre népszerűbb közösségi platformok véleményvezérei lennének? Ahhoz, hogy bekerülj a sodrásba, a megfelelő „Arc” megtalálását valamint az összeköttetés létrehozását ránk bízhatod, a választás azonban a tied. A kaput hozzánk az alábbi linken találod: < beáramlás a köztudatba >

Vagy egyszerűen vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljük át, mit szeretnél elérni!

Marketing kiszervezés – kiszervezett marketing (outsourcing)

Marketing kiszervezés – kiszervezett marketing (outsourcing)Minden vállalkozás életében eljön az a pillanat, amikor a különböző marketing tevékenységek annyira felduzzadnak, hogy döntened kell: megoldod önerőből, házon belül vagy megbízol egy külsős szakembert a feladatok elvégzésével.
Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023