Google Adwords PPC kampány | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Google Adwords PPC kampány

 
Azokat a keresőmarketing eszközöket, amelyek segítségével fizetett hivatkozásokat vásárolunk meg, PPC hirdetéseknek, vagyis Pay Per Click alapú hirdetéseknek nevezzük. Ezekért a keresőmarketing eszközökért – ellentétben a hagyományos hirdetési programokkal – nem azonnal kel fizetnünk. A kattintás alapú hirdetéseknél csakis akkor kell a megrendelőnek fizetni, ha valaki rákattintott a hirdetésre.
 
A Google Adwords PPC kampány azért sikeres, mert az internet használók legnagyobb része a Google keresőprogramját használja a leggyakrabban és itt jelennek meg a hirdetések is.

 

Google Adwords PPC kampány

 
Adwords tanácsadónk több éves tapasztalata és referenciái a biztosíték arra hogy a Google kampányodból a legtöbbet hozzuk ki.
 
„Mitől sikeres egy Adwords kampány?”


– Összhang a vállalkozásod céljai és a Google Adwords hirdetések között
 
– Online stratégiák egyeztetése a Google kampánnyal
 
– Kapcsolódó online felületeken megjelenő hirdetések
 
– Jól megszerkesztett landing oldalak

 
PPC ügynökségünk e szempontokat figyelembe véve végzi el a rájuk bízott feladatot. A Google által üzemeltetett Adwords rendszer első ránézésre talán egyszerűnek tűnhet de a komoly odafigyelést és szakértelmet kíván a hirdetések létrehozása. Kérj ajánlatot és létrehozzuk számodra a hatékony Adwords kampányt!

Weboldal optimalizálása a Google keresőben: így működik

Weboldal optimalizálása a Google keresőben: így működikÉrdemes a Google első találatai közé kerülni, hiszen a mai napig ez hozza a legtöbb látogatót a weboldalakra. A SEO, azaz keresőoptimalizálás annak a művészete, hogy ezt lényegében bármely weboldal esetében elérjük. A nagy titok: hogyan kerülnek a honlapok az első oldalra vagy akár első találati helyre?

Lead generálás: online ügyfélszerzés alapú kampány – Lead gyűjtés weboldal segítségével

Lead generálás: online ügyfélszerzés alapú kampány – Lead gyűjtés weboldal segítségévelA lead generálás elsődleges célja az, hogy minél több értékesítési lehetőséget (leadet) biztosítsunk minél több ügyfelednek. A leadek generálása azonban nem csak a meglévő ügyfeleidnek szól, hiszen a leadekből lesznek az új vásárlók is!

Google Adwords kampány kezelés, optimalizálás és menedzselés

Google Adwords kampány kezelés, optimalizálás és menedzselésBizonyára a Te céged számára is kiemelt prioritással bír, hogy a potenciális vevők, akik ténylegesen vásárlásra adták a fejüket ügyfeleink termékpalettájából és szolgáltatás kínálatából elégítsék ki igényeiket.

Dog and Pony keresőmarketing ügynökség és digitális marketing szakértő

Dog and Pony keresőmarketing ügynökség és digitális marketing szakértőÜgynökségünk a leghatékonyabban látja el az összes keresőmarketinggel kapcsolatos feladatot annak érdekében, hogy neked a legtökéletesebb szolgáltatást nyújtsuk. Mivel több szakember is dolgozik csapatunkban ezért nincsen olyan feladat, amelyet ne tudnánk elvégezni.
Oldal 1 / 212
Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023