Facebook hirdetés: ügynökségi kampány tervezés és marketing stratégia készítés | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Facebook hirdetés: kampánytervezés és marketing stratégia

 
Az egyik legismertebb és legnépszerűbb közösségi oldal a Facebook. Világszerte nagyjából 1,2 milliárd felhasználó látogatja meg a weboldalt napról napra. Ez a szám Magyarországon eléri a 4 milliós nagyságot amely egyre inkább növekvő tendenciát mutat.
 
Ebből kifolyólag a Facebook közösségi oldal rendkívül jól hasznosítható médiafelületnek számít. A felhasználók által megadott személyes adatoknak köszönhetően, könnyedén beazonosíthatóak a célcsoportok, így a hirdetéseket egyszerűen személyre lehet szabni. A Facebook hirdetés megjelenítésére többféle lehetőség is kínálkozik, mint például:

 

– a kattintáson alapuló hirdetés
 
– a like gyűjtő Facebook kampány.

 

Facebook hirdetés: kampánytervezés és marketing stratégia

 

„Szeretnéd hogy ha a vállalkozásod Facebook kommunikációját közösségi marketing szakemberek végezzék?”
 
A Facebook marketing lehetőséget teremt az olyan felhasználók elérésére is, akik a hagyományos reklámozási formákkal szemben már nem mutatnak érdeklődést. Barátságos és közvetlen módon férkőzhetsz a bizalmukba, illetve a közösségi oldalon keresztül vásárlásra is ösztönözheted a célcsoportodat. Egy jól sikerült Facebook kampány hatására, akár több ezer felhasználót is el lehet érni, mindössze néhány nap leforgása alatt.
 
Lépj velünk kapcsolatba és adunk egy árajánlatot a közösségi marketinged elkészítésére! Megtervezzük a kampányodat, a marketing stratégiádat, és tanácsokkal látunk el, hogy miként erősítheted tovább a közösségi oldalon való jelenlétedet.

Lead generálás: online ügyfélszerzés alapú kampány – Lead gyűjtés weboldal segítségével

Lead generálás: online ügyfélszerzés alapú kampány – Lead gyűjtés weboldal segítségévelA lead generálás elsődleges célja az, hogy minél több értékesítési lehetőséget (leadet) biztosítsunk minél több ügyfelednek. A leadek generálása azonban nem csak a meglévő ügyfeleidnek szól, hiszen a leadekből lesznek az új vásárlók is!

Facebook oldal kezelése (üzemeltetés) és közösségi média oldalak menedzselése

Facebook oldal kezelése (üzemeltetés) és közösségi média oldalak menedzseléseImázsépítés a Facebookon, márkanépszerűsítés a közösségi médiában vagy like gyűjtés? Mindhármat vállaljuk. A huszonegyedik században a közösségi oldalakon való jelenlét elengedhetetlen minden vállalkozó és cég számára, hiszen a meglévő és jövőbeli ügyfeleidet egyre inkább az online média világában tudod Te is a leggyorsabban és leghatékonyabban elérni.

Dog and Pony keresőmarketing ügynökség és digitális marketing szakértő

Dog and Pony keresőmarketing ügynökség és digitális marketing szakértőÜgynökségünk a leghatékonyabban látja el az összes keresőmarketinggel kapcsolatos feladatot annak érdekében, hogy neked a legtökéletesebb szolgáltatást nyújtsuk. Mivel több szakember is dolgozik csapatunkban ezért nincsen olyan feladat, amelyet ne tudnánk elvégezni.

ARC plakátkiállás 2016

ARC plakátkiállás 2016A Doktorok az Állatokért alapítvánnyal közösen indult a Dog & Pony az ARC 2016 pályázaton és örömmel jelenthetjük be, hogy a plakátunkat megszavazta a zsűri és kikerültünk a Felvonulási térre. Te vajon milyen fejet vágnál amikor kiderülne, hogy mind az 5 barátnőd terhes?
Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2022