Csapatépítő tréning, indoor és outdoor céges csapatépítés | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Csapatépítő tréning, indoor és outdoor céges csapatépítés

 
A csapatépítő tréningeket olyanok számára ajánljuk, akik szeretnék elérni, hogy vállalkozásuk dolgozói valódi csapattá álljanak össze. A csapatépítő tréning évtizedek óta bevált módszernek számít, amellyel a résztvevők együttműködését és kommunikációját magasabb szintre lehet emelni. Ha szeretnéd, hogy az alkalmazottaidból egy maximálisan együttműködő csapat alakuljon ki, akkor mindenképpen ajánljuk a cégünk által szervezett csapatépítést.

 

„Mire is jó a csapatépítés?”

 

1. Növeli a csapat együttműködését
 
2. Elősegíti a döntések meghozatalát
 
3. Növeli a kreativitást és a helyzetfelismerő képességet
 
4. Erősíti a bizalmat a csapat tagjai között
 
5. Fejleszti a konfliktuskezelő képességet
 
6. Erősíti az alkalmazkodási képességet
 
7. Önismeret fejlesztő hatású
 
8. Személyiségfejlesztő hatású
 
9. Növeli a motivációt és az önbizalmat
 
10. Segíti a stratégia-alkotás képességét
 
11. Fejleszti a kríziskommunikációt
 
12. Fejleszti a problémamegoldó képességet

 

Csapatépítő tréning, indoor és outdoor céges csapatépítés

 
Annak érdekében, hogy a Te vállalkozásod is versenyképes maradhasson, mindenképpen érdemes egy vagy akár több csapatépítő tréninget szervezni az alkalmazottaid számára. A gazdasági válság idején ennek még kiemelkedőbb jelentősége van. Ahhoz, hogy csapatod professzionálisan és összhangban tudjon együtt dolgozni, fejleszteni kell a képességeiket. Erre kiváló lehetőséget teremt az általunk szervezett csapatépítő tréning.
 
Cégünk kétféle csapatépítő tréning megszervezését vállalja, amelyek a következők:

 

– indoor tréning, amely során a résztvevők a megszokott környezetükben, kényelmes körülmények között vehetnek részt a fejlesztő csapatépítésen
 
– outdoor tréning, amely során a fejlesztés nem egy zárt épületben kerül megrendezésre. Az outdoor csapatépítés a szabadban, természetes környezetben zajlik.

 
A csapatépítő tréningen résztvevő alkalmazottak az élmények hatására nagyobb motivációval és lojalitással térnek vissza a feladataikhoz, így a munkájuk is hatékonyabb lesz.

ARC plakátkiállás 2016

ARC plakátkiállás 2016A Doktorok az Állatokért alapítvánnyal közösen indult a Dog & Pony az ARC 2016 pályázaton és örömmel jelenthetjük be, hogy a plakátunkat megszavazta a zsűri és kikerültünk a Felvonulási térre. Te vajon milyen fejet vágnál amikor kiderülne, hogy mind az 5 barátnőd terhes?
Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023