Civil szervezetek kommunikációja és marketing tanácsadás alapítványoknak | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Civil szervezetek kommunikációja és marketing tanácsadás alapítványoknak

 

Cégünk nem csupán piaci területen értelmezett marketing tanácsadással áll az ügyfelek rendelkezésére, hanem civil kommunikációval is. Tanácsadó szakembereink korszerű kampánystratégiákat dolgoznak ki, valamint a kommunikáció során felmerülő problémák teljes körű vizsgálatát is elvégzik.

Civil szervezetek kommunikációja és marketing tanácsadás
 
„A tanácsadóink elsősorban a nyilvánosság előtt zajló civil közlésfolyamatok vizsgálatával foglalkoznak, továbbá tevékenységükkel hozzájárulnak, hogy az intézmények, a társadalmi, illetve a civil szervezetek még hatékonyabban tudjanak kommunikálni. A civil szervezetk és a marketing sokak számára két különböző dolognak tűnhet, ám ha jobban megvizsgáljuk, akkor láthatjuk, hogy e két eltérő területet kiválóan lehet ötvözni„
 
A civil kommunikáció során sincs ez másként, csak éppen ebben az esetben nem termékként pozicionáljuk a szereplőket, hanem, mint szolgáltatást nyújtó szervezeteket. A szervezet különböző szolgáltatásokkal „csábítja” az ügyfeleket magához. Az ügyfelek szerepét itt, az adományozók töltik be. A termék pedig nem más, mint a civil szervezet / alapítvány fő ügye…

 

Persze ha mindez ilyen egyszerű lenne, bármelyik reklámügynökség képes lenne civil szervezetek tanácsadójaként is működni. A civil kommunikáció egy olyan műfaj, ahol egy olyan „terméket” próbálunk eladni, amelyet nem sokan akarnak megvenni…

 

Magyar és brit kampányokban edződött szakembereink a személyedre – illetve témakörödre szabva találják meg azokat a kampánymódszereket, amelyek hozzásegíthetnek magasabb adományokhoz vagy éppen az ügyed ismertségének növeléséhez, akár csak egy kis méretű, lokális, akár egy országos méretű kampányról van szó, mindezt együttműködésben stábod már bevált tagjaival.

Angol és magyar beszédírás: vállalati és közéleti beszédíró szolgáltatás

Angol és magyar beszédírás: vállalati és közéleti beszédíró szolgáltatásMit érhetsz el egy jó beszéddel? Te, mint cégvezető mindennapi munkád során számos partnerrel lépsz kapcsolatba és szerepelsz akár többször is nyilvánosan. Beszédírás szolgáltatásunkat pontosan neked kínáljuk, hiszen a nyilvános szereplések meghatározzák céged működését és jövőjét is.

ARC plakátkiállás 2016

ARC plakátkiállás 2016A Doktorok az Állatokért alapítvánnyal közösen indult a Dog & Pony az ARC 2016 pályázaton és örömmel jelenthetjük be, hogy a plakátunkat megszavazta a zsűri és kikerültünk a Felvonulási térre. Te vajon milyen fejet vágnál amikor kiderülne, hogy mind az 5 barátnőd terhes?
Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023