Céges rendezvények, rendezvényszervezés cégeknek | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Céges rendezvények, rendezvényszervezés cégeknek

 
Ha azt szeretnéd, hogy a cégednél ne csak kollégaként működjenek együtt az alkalmazottaid, hanem egy valódi, jól összeszokott csapatot alkossanak, célszerű egy céges rendezvényt szervezni számukra. Ahhoz, hogy a munkatársak maximális hatékonyságú munkát végezzenek, szükség van arra, hogy az alkalmazottak csapattá kovácsolódjanak össze.
 
A vállalatunk által szervezett céges rendezvények kiválóan alkalmasak a csapatépítésre és a munkaerő hatékonyabbá tételére.
 
Magas fokú, professzionális módszerekkel dolgozunk, és az eddigi eredményeink is azt mutatják, hogy az általunk rendezett eseményekről elégedetten és élményekkel gazdagabban tértek haza a résztvevők. Sokszínű és változatos programajánlattal állunk rendelkezésedre, sőt az egyedi elképzeléseid megvalósítását is vállaljuk. Csak a képzeleted szabhat határt annak, hogy milyen rendezvényt szeretnél szervezni az alkalmazottaid számára.

 

Céges rendezvények, rendezvényszervezés cégeknek

 
Íme néhány ötlet a céges rendezvényre!

 

1. Családi nap

 

A családi napok segítségével nemcsak a kollégákat hozhatod közelebb egymáshoz, hanem a családtagjaikat is. Fiatalok, idősebbek és gyerekek számára is élményekben gazdag programlehetőség, amelyen garantáltan jól érezheti magát minden résztvevő

 
2. Vállalati évforduló

 

Különleges, céges évfordulók vagy születésnapok megszervezését is vállalja cégünk, amely során a vendégek számára feledhetetlen élményeket biztosítunk.

 
3. Gyereknap

 

A gyermeket nevelő munkatársak számára kiváló alkalom az élményszerzésre, a céges gyermeknap, amelynek kifejezetten lojalitásnövelő hatása van.

 
4. Indoor vagy outdoor csapatépítő tréningek

 

A csapatépítő tréningek kiváló lehetőséget biztosítanak az alkalmazottak összekovácsolására. Játékos feladatokkal, programokkal fejleszthetjük a problémamegoldó képességüket, valamint erősíthetjük a csapatként történő munkavégzésüket.

 

 
Ha felkeltettük érdeklődésedet egy céges rendezvénnyel kapcsolatban, fordulj bátran hozzánk, mi levesszük a terhet a válladról és megszervezzük helyetted a programot!

Angol és magyar beszédírás: vállalati és közéleti beszédíró szolgáltatás

Angol és magyar beszédírás: vállalati és közéleti beszédíró szolgáltatásMit érhetsz el egy jó beszéddel? Te, mint cégvezető mindennapi munkád során számos partnerrel lépsz kapcsolatba és szerepelsz akár többször is nyilvánosan. Beszédírás szolgáltatásunkat pontosan neked kínáljuk, hiszen a nyilvános szereplések meghatározzák céged működését és jövőjét is.

ARC plakátkiállás 2016

ARC plakátkiállás 2016A Doktorok az Állatokért alapítvánnyal közösen indult a Dog & Pony az ARC 2016 pályázaton és örömmel jelenthetjük be, hogy a plakátunkat megszavazta a zsűri és kikerültünk a Felvonulási térre. Te vajon milyen fejet vágnál amikor kiderülne, hogy mind az 5 barátnőd terhes?
Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023