PR kampány: PR cikk és sajtóközlemény írása és kiküldése | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

PR kampány: PR cikk és sajtóközlemény írása és kiküldése

A PR célja a kedvező közvélemény elnyerése a megfelelő publicitás által. A PR kampányok, cikkek és a sajtóközlemények közvetítő szerepet töltenek be vállalkozásod és potenciális ügyfeleid között. Ha megfelelően kivitelezett megjelenésekkel közvetíted mondanivalódat, akkor nagy eséllyel a potenciális ügyfelekből vásárlókat generálhatsz.

PR kampány a Dog and Pony-tól, lépj velünk kapcsolatba itt!

Mire jó egy PR kampány?

Sok vállalkozásnak szüksége van a PR által teremtett nyilvánosságra, mi ebben igyekszünk ügyfeleinket segíteni úgy, hogy a PR kampányok szövegeit, a PR cikkeket és a sajtóközleményeket is megírjuk számodra. Rendelkezünk a megfelelő médiakapcsolatokkal, amelyek egy tökéletesen kivitelezett PR kampánynak az alapkövei. Nem elég a PR cikk és a sajtóközlemény megírása, hiszen ezek megjelenéséhez elengedhetetlen a jó média kapcsolat.

PR kampány, PR cikk és sajtóközlemény írása

PR kampány, PR cikk és sajtóközlemény írása

PR cikk és sajtóközlemény hatékonysága

Nem számít mekkora a céged, mekkora terület az, amelyet képviselsz, sajtóközleményre, PR cikkre biztosan szükséged lesz. Szaklapokban, magazinokban, blogokban tudunk számodra megjelenést biztosítani, de egyéb kiadványokban való megjelenésben is szívesen segítünk. A nyilvánosság semmit nem fog tudni rólad, ha Te magad nem mondod el. Emellett ha a fizetett hirdetésekkel hasonlítjuk össze a PR cikket vagy a sajtóközleményt, akkor biztosan állíthatjuk, hogy ez sokkal olcsóbb megoldást fog számodra nyújtani ahhoz, hogy cégedet reklámozni tudd.

Javíthatod céged ismertségét, amely különösen a kisvállalkozások számára létfontosságú. ha hosszú távú PR stratégiában gondolkodsz, akkor mindenképpen apránként hozd nyilvánosságra, hogy mivel foglalkozol, Te ki vagy, miért van szükség rád, azaz milyen problémára tudsz szolgáltatásoddal vagy termékeddel megoldást nyújtani. A hosszabb távú PR kampány segítségével, sokkal nagyobb figyelemre tehetsz szert, mint egy-egy cikk közlésével. A több vonalon megjelenő közlemények és cikkek előbb vagy utóbb még az újságírók figyelmét is felkeltik és sokkal több megjelenésre tehetsz szert, mint azt a kezdetekben gondoltad volna.

Online sajtóközlemények működése és céljai

Ne feledd, nap, mint nap közel 80 millió ember kap hírt a különféle online sajtóközleményekből és a közösségi média kampányok már sok százmillió embert érnek el. A cél hogy a megfelelő címmel és tartalommal folyamatosan megtartsd olvasó táborodat, akik ezután biztosan el fogják olvasni az összes veled kapcsolatos hírt. A kampányokkal akár befektetőkre is szert tehetsz, hiszen ha minden újításról, újdonságról beszámolsz, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy vállalkozásod fejlődőképes és a befektetők számára igazi lehetőséget jelent.

Amennyiben leteszed voksodat cégünk mellet úgy a következőket fogjuk alaposan átbeszélni.

  • Mit szeretnél elérni a PR segítségével?
  • Milyen PR vagy közösségi média eszközök állnak rendelkezésre?
  • Hogyan lehet ezt a meglévő költségkereteden belül megvalósítani?
  • Mennyi idő alatt szeretnéd célodat elérni?

Mi elkészítjük számodra a megfelelő PR cikkeket és sajtóközleményeket és egy időzített menetrendet is adunk a kampányhoz, amelyből látni fogod hol és mikor mely cikk megjelenésekre kell számítanod, mennyi ideig lesznek láthatóak a cikkek. Külön kérésre a cikkek hatékonyságát is mérjük, hogy a legközelebbi kampány során már tisztán lássuk hol érdemes megjelenned és hol nem.

Ha úgy érzed, hogy egy fellendülőben lévő céget, azaz a Te cégedet támogatni tudjuk, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és azonnal beindítjuk a PR kampányodat szakértő munkatársaink segítségével.

PR kampány a Dog and Pony-tól, lépj velünk kapcsolatba itt!

Szia, Péter vagyok a Dog & Pony reklámügynökség marketing tanácsadója. Ezt a cikket is én írtam és ha stratégiai vagy online kommunikációs kampány miatt fordulsz hozzánk akkor velem fogsz találkozni.

Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023