Prémium weboldal linképítés garanciával! Természetes, hatékony és minőségi SEO módszerek | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Prémium weboldal linképítés garanciával! Természetes, hatékony és minőségi SEO módszerek

Sokat változott a linképítés az utóbbi 5 éves időszakban. Pár évvel ezelőtt a linképítés problémáját könnyedén meg lehet oldani pár link vásárlásával és 100-200 link beküldésével a különféle linkkatalógusokba. Ez ma már súlyos Google büntetést hozhat számodra. Ezért hoztuk létre a prémium szolgáltatásunkat.

Amennyiben a prémium weboldal linképítés szolgáltatásunkat igénybe veszed, az elsőszámú célunk hogy a jó helyezések mellett a Google büntetéstől (Google Pingvin) megóvjunk. A linképítés emiatt ma már nagyobb részt PR feladat és rengeteg múlik a kapcsolati hálón illetve a minőségi tartalmon is. Változtak a követelmények, az eszközök, a technikák és fontos szerepet tölt be az idő is.

Bízd meg a Dog and Pony linképítési feladatokkal, lépj velünk kapcsolatba itt!

Prémium weboldal linképítés garanciával

Prémium weboldal linképítés garanciával

Miben nyilvánul meg nálunk a prémium linképítés:

 1. Magas Google bizalommal bíró és minőségi linkkapcsolatokat építünk weboldalad számára, ami azt jelenti, hogy fórumokban, blogokban és szakmai csoportokban minőségi tartalmakat helyezünk el weboldaladról. Aktívan részt veszünk a közösségi oldalak életében, így a különböző réseket nagyon gyorsan kiküszöböljük.
 2. Olyan backlinkeket szerzünk oldaladnak, amelyek nem csak a Google számára értékesek. Már számos felület kínálja fel azt a lehetőséget, hogy bemutassuk egy másik vállalkozás nyújtotta lehetőségeket. Mi ezt is kiaknázzuk, de nagyon odafigyelünk itt is a relevanciára.
 3. Kérésedre elindítjuk blogodat, ahol szakmai és ebből fakadóan minőségi tartalommal láthatod el olvasóidat. Mivel a tartalommarketing esetében fontos, hogy mindig frissülő tartalommal rendelkezzen, ezért vállaljuk a blogokba a szövegírást is. Mivel a szakma mindig kíváncsi arra mit tesz a másik, így biztos lehetsz abban, hogy releváns linkekre is szert teszel.
 4. Sok olyan katalógus még ma is létezik, amely tényleg megerősíti oldaladat. Gondolunk itt a wikipédiás megjelenésekre, a lap.hu oldalakra vagy akár a DMOZ-ra. Ezekben is létrehozzuk a minőségi tartalmakat, amelyek kapcsolódó szövegkörnyezetben hivatkoznak weboldaladra.
 5. Elvégezzük számodra a vendégblogolást, azaz olyan blogokba teszünk közzé cikkeket, amelyek rendszeresen frissülnek, és szakmai tartalommal bírnak. Csak olyan blogokkal állunk kapcsolatban, amelyek megbízhatóak, ezért biztos lehetsz a sikerben. Ma már nem csak szöveggel hanem infografikával is lehet megfelelő linkeket szerezni, így igény esetén grafikusaink ezt is elkészítik vállalkozásodra szabva. Ha rendelkezel némi kreativitással, akkor az infografikai elképzelésedet bátran oszd meg velünk, mi mindenre nyitottak vagyunk és legjobb tudásunk szerint igyekszünk ötletedet megvalósítani.

Amire biztosan szükség van a megfelelő linkek megszerzéséhez:

 • Kreativitás
 • Stratégiai szemléletmód
 • Rábeszélő képesség
 • Emberi, azaz humán interakció
 • Marketing tudás
 • Közönség kutatás
 • Kritikus gondolkodás
 • Kapcsolatépítés

Szakembereink a felsorolt tudások mindegyikével rendelkeznek, ezért ha a megfelelő SEO módszerekre van szükséged vállalkozásod fellendítéséhez, akkor bátran bízz meg bennünket a munka elvégzésével. Egy biztos, az emberek 2016-ban is a linkek segítségével találják meg a számukra fontos információkat a keresőkben. Ez eddig sem változott és ezután sem fog. Ha figyelmen kívül hagyod a SEO-t és a linkek fontosságát, akkor kimaradhatsz a Google kereső által adott ingyenes forgalomból, ezáltal vállalkozásod is lemarad a versenyben és potenciális ügyfeleid is a konkurenciánál kötnek ki.

Bízd meg a Dog and Pony linképítési feladatatokkal, lépj velünk kapcsolatba itt!

Szia, Péter vagyok a Dog & Pony reklámügynökség marketing tanácsadója. Ezt a cikket is én írtam és ha stratégiai vagy online kommunikációs kampány miatt fordulsz hozzánk akkor velem fogsz találkozni.

Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023