Nyugdíjbiztosítás: online sikerek és TV megjelenés | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Online sikerek –> TV

A Grantis pénzügyi tanácsadó cég meghatározó részt szerzett a magyar nyugdíjbiztosítási piacon. Kíváncsi vagy hogyan sikerült ezt elérnünk? Megmutatjuk.

A siker kulcsa az online marketing csapatunk munkája volt, 6 hónap alatt sikerült letarolni az online piacot. A felismerés, hogy a nagy biztosítók nem törtek be az online piacra és az így adott fél év előny elegendő volt, hogy egy olyan megkerülhetetlen online platformot hozzunk létre, amire a biztosítási szakma ellentmondás nélkül felnéz. Online kalkulátorok, tartalmak, termék összehasonlítás, rengeteg információ átadása és transzparencia, már a 0. lépéstől.

Ezen alapokkal a nyugdijbiztositas.com weboldal népszerűsége folyamatos sikereket hoz, a cég munkatársait rendszeresen keresik fel hogy szakértőként nyilatkozzanak újságban, TV-ben és a cég 3 év alatt 40 értékesítővel bővült. A sikertörténet online kezdődött és büszkék vagyunk, hogy részt vehetünk benne.

Szia, Péter vagyok a Dog & Pony reklámügynökség marketing tanácsadója. Ezt a cikket is én írtam és ha stratégiai vagy online kommunikációs kampány miatt fordulsz hozzánk akkor velem fogsz találkozni.

Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023