Marketing kiszervezés – kiszervezett marketing (outsourcing) | Dog & Pony reklámügynökség: a marketing tanácsadó.

Marketing kiszervezés – kiszervezett marketing (outsourcing)

Minden vállalkozás életében eljön az a pillanat, amikor a különböző marketing tevékenységek annyira felduzzadnak, hogy döntened kell: megoldod önerőből, házon belül vagy megbízol egy külsős szakembert a feladatok elvégzésével.

Marketing kiszervezés? Kérj ajánlatot itt!

Az autót is szerelőhöz viszed

A marketing mára olyan sok ágazatot és tevékenységet foglal magába, annyi képességet és tapasztalatot igényel, amelyet önerőből, saját kútfőből aligha lehet mind megtanulni – ha mellette valaki céget vezet, és egyébként is más szakmában dolgozik.

Tíz-tizenöt éve még viszonylag jól el lehetett boldogulni alapvető tudással és „józan paraszti ésszel”. Manapság, amikor a marketing tevékenység egyszerre igényel közösségi kommunikációt, stratégiai tervezést, statisztikát, elemzést, szoftverek üzemeltetését, és mindezt számtalan kisebb-nagyobb szakmai fogással megfűszerezve, szükség van a képzett, tapasztalt szakemberekre. Ezért lehet hasznos módszer a marketing kiszervezés.

Éppen úgy, mint az újabb autótípusoknál: izzót és kereket még talán lehet rajta cserélni házilag is, ám a motor átvizsgálása már szakszervizben történik, hiszen a puszta mechanikán túl egyre nagyobb szerephez jut a számítástechnika is a motor működésének optimalizálása során.

Amikor olcsóbb a jó szakember avagy a kiszervezett marketing osztály előnyei

Két okot is tudunk mondani, ami miatt olcsóbbnak találsz minket, mintha házon belül, nem kiszervezett módon, oldanád meg a feladatot: egyfelől minket projektmunkára is megbízhatsz, míg egy alkalmazottnál néha nehéz megoldani, hogy holtidőben is megfelelő munkát találj neki, továbbá mi vállalkozói díjért dolgozunk, és ezért nem kell utánunk járulékokat és más adóterheket fizess.

Másfelől ügynökségként minden marketing területen vannak szakembereink. Ahelyett tehát, hogy felvennél két-három újabb embert határozott időre, jóval költséghatékonyabb bennünket megbíznod. Így olyan mintha teljes marketing osztály állna rendelkezésedre, csak éppen kiszervezett formában.

Mindent IS vállalunk

Milyen marketing tevékenységet szervezhetsz ki nekünk? Mindent. Mindent IS 🙂 Kis túlzással, ám valóban ez a helyzet. A portfóliónkat megnézve láthatod, hogy ami jelenleg Magyarországon használható marketing terület, ott jelen vagyunk.

A következő tevékenységeket biztosan vállaljuk marketing outsourcing formában:

  • Marketing stratégia megalkotása és kivitelezése
  • Civil kommunikáció
  • Marketing tanácsadás
  • Kreatív tervezés a logótól kezdve a teljes arculaton át a reklámkampányokig
  • Online marketing közösségi oldalakon, weboldalakon
  • Adwords, Facebook és LinkedIn hirdetések kezelése, készítése, elemzése
  • Weboldalak és webáruházak készítése és üzemeltetése
  • Közönségkapcsolat, avagy PR

Emellett akadnak olyan egyedi megbízások, amikben nagy fantáziát láttunk és az ügyfeleinknek nagyon bejött a végeredmény.

Szívesen dolgozunk veled!

Magunkról azt valljuk, hogy marketing tanácsadó cég vagyunk, nem „reklámfetisiszta” ügynökség. Segítünk Neked kiválasztani azokat a hagyományos és online módszereket, amelyek a Te területeden a leghatékonyabban működnek.

Keressük a kihívásokat és szeretjük a hagyományos megbízásokat is. Lehet tehát az igényed „hétköznapi” vagy igazán különleges, bízz meg minket vele. Mert mi Veled és Érted dolgozunk.

Szia, Péter vagyok a Dog & Pony reklámügynökség marketing tanácsadója. Ezt a cikket is én írtam és ha stratégiai vagy online kommunikációs kampány miatt fordulsz hozzánk akkor velem fogsz találkozni.

Dog and Pony online marketing ügynökség - 1024 Budapest, Margit körút 11. 1. emelet 4. - Minden jog fenntartva. 2023